Malo na ovu temu 1LF, ona nasa tema na ovom forumu nas ne zanima valjda si to upratio hehe. Malo vas prskamo po zvaljama dok je aktuelno ovo oko nase tekme i do sljedece zbogom, ako Slobodanka prezivi do proljeca
Prva Liga FBiH 2025/26
Moderator/ica: GracanicaAA
-
Convicts1988
- Kontakt:
Re: Prva Liga FBiH 2025/26
-
Nulatridva
- Kontakt:
Dječaće mali, sam znaš da imamo više osvojenih titula kupa i lige BiH od vas, to je jedina činjenica.
Mi smo u prvoj ligi već treću godinu, dvije godine DLC, jedna godina kantona.
Koliko godina vi taborite po federalci i sramotite sami sebe u Premijer ligi?
Gore u nekim si postovima pisao nešto o Zenici, dizao Tz kao čaršiju, ja se nešto ne sjećam da su igrači Čelika toliko išli u Slobodu, čak šta više najbolji Slobodni igrači su dolazili kod nas, Alen Mešanović, Darko Vojvodić, u novijoj historiji Renato Gojković, mladi Mašetić...
Nekad su argumenti važniji dio konverzacije, a ne rekla kazala, i lažna priča mi Tuzlaci, a porijeklo iz nekog sela oko Tuzle čak šta više možda i Živinica
Nekad se moglo pričati sa Tuzlacima, kad su bili Tuzlaci od pokojnog Nevena, Karaća i ostale ekipe tamo 2007...a sad došli ovi "pravi" Tuzlaci tipa ledeni koji se i dalje javlja sa lažnih profila...
Pokušajte spasiti šta se spasiti može, ne uzdaj te se ni u koga, vama pola eksera treba da se zakuca u tabut, a ne cijeli...
Ne razumiju to konobari, cekaju da im se klub oglasi hahahahahahConvicts1988 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 14:46Malo na ovu temu 1LF, ona nasa tema na ovom forumu nas ne zanima valjda si to upratio hehe. Malo vas prskamo po zvaljama dok je aktuelno ovo oko nase tekme i do sljedece zbogom, ako Slobodanka prezivi do proljeca![]()
Dize se prasina ⚫️🔴
Nulatridva je napisao/la: ↑02 sep 2025, 14:47Dječaće mali, sam znaš da imamo više osvojenih titula kupa i lige BiH od vas, to je jedina činjenica.
Mi smo u prvoj ligi već treću godinu, dvije godine DLC, jedna godina kantona.
Koliko godina vi taborite po federalci i sramotite sami sebe u Premijer ligi?
Gore u nekim si postovima pisao nešto o Zenici, dizao Tz kao čaršiju, ja se nešto ne sjećam da su igrači Čelika toliko išli u Slobodu, čak šta više najbolji Slobodni igrači su dolazili kod nas, Alen Mešanović, Darko Vojvodić, u novijoj historiji Renato Gojković, mladi Mašetić...
Nekad su argumenti važniji dio konverzacije, a ne rekla kazala, i lažna priča mi Tuzlaci, a porijeklo iz nekog sela oko Tuzle čak šta više možda i Živinica
Nekad se moglo pričati sa Tuzlacima, kad su bili Tuzlaci od pokojnog Nevena, Karaća i ostale ekipe tamo 2007...a sad došli ovi "pravi" Tuzlaci tipa ledeni koji se i dalje javlja sa lažnih profila...
Pokušajte spasiti šta se spasiti može, ne uzdaj te se ni u koga, vama pola eksera treba da se zakuca u tabut, a ne cijeli...
To si u pravi sto se tice pokojnog nevena i te ekipe, bili su cak sa nama na jugu protiv zelje ja mislim, te godine je pokojni neven i nastrado, poslje te utakmice par mjeseci… to su bili dobri momci, a ne ovi indijanci sad
Dize se prasina ⚫️🔴
Druze kad ces shvatit da vi kao skupina uopste nemate pravo da nekom nesto kazete, to je isto da napises da znas sta gisari kakanj misle o vamo, nebitno je uopste sta vi mislite o nekom, vi imate pravo da kometarisete red dragonse, gusare, one rokere iz zavidovica i tako to. Razumijes?
Dize se prasina ⚫️🔴
- Quartararo
- Kontakt:
Gledaj ledenog sto pise vrijeme je, a isti ovaj admin mu 4 profila ugasio hahahahaah jad zvavi fukara hahahaha nema vecih uvlakaca od njih, gdje god su se nekom mogli ulizat, ulizali su se hahahaha
Dize se prasina ⚫️🔴
zenićani k'o zenićani...
Uvijek neumoljivo pokažu koliko su ograničeni u mozak.
Uvijek neumoljivo pokažu koliko su ograničeni u mozak.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ti si druze najgluplji na ovom forumu, ti samo lupas glupostiX, jos nikad nisi nista konkret o napiso
Dize se prasina ⚫️🔴
-
Nulatridva
- Kontakt:
- Quartararo
- Kontakt:
Ne možeš budali objasniti da je budala.
Davno rečeno.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Šta sebi dopustih, sa kakvim pacijentima da pišem, je.bem ti budale blesave. 
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Jedini grad u drzavi u kojem se ne fura lokal patriotizam, ljudi navijaju za zelju i sarajvo. Pametnom dosta
Dize se prasina ⚫️🔴
Jel to jos kmece fukarestine ovdje, ili kako se vec sad zovu. Morate da razumijete njihovu frustraciju, tolike godine im postoji klub i nula trofeja ima. A kako stvari stoje i unuci ovih sadasnjih trolova nece docekat trofeja.
Vrhunac postojanja im je sto su igrali na Bilinom kako ovaj neki njihov spominje vise puta. Ako im opet zatreba, jer na svom stadionu mogu samo koze cuvat, pusticemo ih naravno jer mi smo veliki klub.
Vrhunac postojanja im je sto su igrali na Bilinom kako ovaj neki njihov spominje vise puta. Ako im opet zatreba, jer na svom stadionu mogu samo koze cuvat, pusticemo ih naravno jer mi smo veliki klub.
Ne kontaju oni to, pocnu pricati o nekim bodovima, objasnis im o bodovima, kazu pozivamo se na Jugu, isto tako za BH ligu bodove, pocnu o zenickom kopu, ima ih 100, ok jaci su tu, Fukara ima 50.....onaj Bati na intelektualnom nivou djecaka od 13 godina....savjetnik za kantonalnu ligu......gase nas, prskaju nas....
P.S. Pitaj ih jesul kad igrali kup UEFA
Ramo Isak i njegovi sinovi, pogotovo onaj ONAJ ZE, su slika i prilika prosječnog zenićanina. Pa onda onaj Real Madrid itd itd.Skver je napisao/la: ↑02 sep 2025, 15:56Ne kontaju oni to, pocnu pricati o nekim bodovima, objasnis im o bodovima, kazu pozivamo se na Jugu, isto tako za BH ligu bodove, pocnu o zenickom kopu, ima ih 100, ok jaci su tu, Fukara ima 50.....onaj Bati na intelektualnom nivou djecaka od 13 godina....savjetnik za kantonalnu ligu......gase nas, prskaju nas........cekamo jos ona dva zenicka Loleka i Boleka da nas isprskaju truljavog i aveniju
.....najjaci su, ja se predajem....jos samo fali Ramo Isak sa svojim trupama
P.S. Pitaj ih jesul kad igrali kup UEFA![]()
Šta reći...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Alo konobari ni jedne, preskacete postove, jel vas sramota, serviram vam sve a vi ni jedne hahaha u ruou konobaru. Mars
Dize se prasina ⚫️🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.