FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

TETRAPAK
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la TETRAPAK » 02 sep 2025, 12:23

Rajaz je napisao/la:
02 sep 2025, 08:54
Saurman je napisao/la:
01 sep 2025, 21:18
Net spend 10 mil. :mrgreen: Ovo može samo švabo.
Barcelona 17.75 miliona net spend :yawn:
Kakvi su ovo kompleksi, konstantno poredjenje sa barcom, nicim izazvan. Nisi jedini jos ih povremeno tu osvane, jbt Bayern vam u teleci glavama zivi rent free. :lol: :lol: :urnebes:

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 02 sep 2025, 12:25

Ovako na prvu mislim da je napredak. U napadu umjesto potrošenog (Tomica), invalidnog (King) i mentalno slabog (Leroy) igrača dobili ste agilnog (Jack), mentalno jakog (Diaz) i perspektivnog (Karl). Također, Bischof bi za ono što igrate trebao bit bolji od Palhine. U obrani je Tah bolji i perspektivniji od Diera. To je onako u teoriji, ali teren je jedino mjerilo.

Potencijalne opasnosti su Jack koji bi, što zbog pozicije što zbog naravi ugovora, mogao dobit manju minutažu nego što očekuje i radit probleme, te Kompa koji nije sklon davati priliku mladim igračima. Već u idućem kolu protiv nas trebao bi Karl igrat cijelu utakmicu (mi smo kanta samo takva), a igrat će tek nakon petog gola. Ali će zato na proljeće, kad vam se ozljedi pešest igrača, igrat u četvrfinalu CL protiv Barcelone ili Cityja (onda će bit dobar za cijelu utakmicu).

Također, postoji realna mogućnost da Kenjac ode nakon ove sezone, a očekivanja da Jack bude njegov nasljednik su po meni prilično optimistična.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 sep 2025, 12:35

Nema on kvalitet da naslijedi Kanea neko samo backup opcija.Kad istekne posudba vraćaj ga nazad a novac od Kanea uz dodatak i početi tražiti napadača što će biti težak zadatak.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 02 sep 2025, 13:36

Niko na svijetu, u ovom momentu, ne može zamijeniti fudbal koji Sir igra.

Prelazni rok ekvivalentan Dejtonskom sporazumu. Dugo ćemo snositi njegove posljedice.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 02 sep 2025, 16:27

Bayo je napisao/la:
25 avg 2025, 20:51
Koje minute, taj će vidjeti minuta kao onaj Arp.

Ipak manje.

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 02 sep 2025, 16:37

Centre forward je napisao/la:
02 sep 2025, 13:36
Niko na svijetu, u ovom momentu, ne može zamijeniti fudbal koji Sir igra.

Prelazni rok ekvivalentan Dejtonskom sporazumu. Dugo ćemo snositi njegove posljedice.
Fudbal ponekad zna biti i surov, vjerovatno je tačno da ono što igra Harry ne može niko na svijetu, ali je isto tako tačno da smo vjerotno zbog njega ispali iz CL i tako izgubili mogućnost da rasturanjem stare kurave Barce, dodjemo do istorijskog finala na AA. Prelazni rok sa pozicije sa koje smo nastupali ( ne možeš potrošiti ni cvoljka preko onoga što zaradiš) još i dobro prošao. Za najveće transfere nismo bili konkurentni nešto se nafatalo ovih rekao bi solidnih iznadpolovnjaka, nebi trebali biti slabiji od prošle godine, a vidjećemo gdje će nas to odvesti. Ja vjerujem dalje nego prošle sezone, postoji neka hemija u timu, fina saradnja u nekim linijama…Problem nas navijača je što vazda težimo perfekciji, što je nemoguće, eto Liv vadi te meleone kad i kako i koliko poželi, na guzove dobijaju utakmice u zadnjim minutama, igra na nivou gradskog rivala. Dvojac iz Manchestera, ne zna se koje gori… Barca remi protiv levata. Mi za sada u Evropi igramo najljepši fudbal, Gnabri, Kane i Ollise komotno u timu svijeta.ovih prvih kola

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 02 sep 2025, 16:42

Kapa dole za loan Kusija, dolaskom Djekija pitanje je bi li išta ugrabio, a posebno mi je drago što nije pozajmljen u BL. Što se otkupa tičr, Bayern se prvo pita.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 02 sep 2025, 18:41

Došao da pročitam par naslova o košarkaškoj repki i naumpade mi da navratim na temu. Vidim piše kusi asare. Učini mi se ajetul kursi i ašere iz Kur'ana. Eto, toliko pratim Bayern :crazy:
Pogledao par tekmi dok je vodio Tuchel(ne znam vodi li još uvijek). Tanko.
Sjetim se one jupove mašine iz 2013. godine kad je osvojeno sve što se moglo osvojiti.
Prije toga izgubili dva finala. Onda se pojačala ekipa. Došao Martinez za u to vrijeme nevjerovatnih 40 miliona. Došao Mandžukić. Došao onaj brazilski luđak, igrao lijevog stopera.

Onda je krenula rapsodija. Okončana dortmundova dominacija koja je trajala dvije godine.
Bundeska uzeta u rekordnom roku. Mislim u rano proljeće. U LP demolirali protivnike. Najgore prošla Barca.
Tačnije, izdominirali sve i jednog protivnika. Igrao se fudbal kakvog svijet do tad nije vidio. U finalu LP pobijedili Dortmund. Nezaboravno proigravanje majstora Riberija za Robena, onda robenovo miješanje dortmundove odbrane, prodavanje finte Vajdenfeleru i...ostalo je historija.
ubijeđen sam da bi onaj tim ovom sadašnjem Bayernu uvalio deset komada i pitao treba li još.

Ps.
Vidim drug centre još uvijek piše. Pozdrav za tebe, ali i ostale. Do čitanja. :salut:
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 02 sep 2025, 19:44

hahahahaa sta smo docekali šećo se pojavio
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 02 sep 2025, 20:00

Ovo pojavljivanje jednako je onom da rahmetli najveći sin ikad ustane sa Dedinja, prošeta do Knez Mihajlove i poruči espresso i Havanu. :tokralju:

Veliki pozdrav i teb' amidza.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Puri83
Kontakt:

Post Postao/la Puri83 » 02 sep 2025, 20:25

Ukazao se ko Gospa

SWOT
Kontakt:

Post Postao/la SWOT » 02 sep 2025, 20:29

Puri83 je napisao/la:
02 sep 2025, 20:25
Ukazao se ko Gospa
Sai Baba lično materijalizovao komentar.

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 02 sep 2025, 20:43

02 sep 2025, 20:00
Ovo pojavljivanje jednako je onom da rahmetli najveći sin ikad ustane sa Dedinja, prošeta do Knez Mihajlove i poruči espresso i Havanu. :tokralju:

E jbga kad već ustane i poruči sve to mogao je uzeti kakvog štapa pa se spustiti i do picinog parka da štogod karne

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 02 sep 2025, 21:13

Dilah je napisao/la:
02 sep 2025, 20:43
02 sep 2025, 20:00

E jbga kad već ustane i poruči sve to mogao je uzeti kakvog štapa pa se spustiti i do picinog parka da štogod karne
Taj park je za nas namijenjen, sad ne znam koju si stranu simpatisao (crno-beli ili crveno-beli) ili si pratio neki klub iz naše države.
Otići tamo i makar iz zafrkancije ne svratiti bio bi zločin :mrgreen:
Tile je imao tri noge, ovom srednjom mlatio i Liz Taylor i jedva prihvati da mu onu jednu odsjeku prije same smrti :D
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 sep 2025, 22:06

Sacirbay duh nekog drugog vremena kad smo derali guzove. :D Pozdrav :salut: :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 02 sep 2025, 22:54

02 sep 2025, 13:36

:urnebes:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 sep 2025, 23:42

Jos Anton da se ukaze, i imamo sve.

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 02 sep 2025, 23:55

armando je napisao/la:
02 sep 2025, 21:13
Taj park je za nas namijenjen, sad ne znam koju si stranu simpatisao (crno-beli ili crveno-beli) ili si pratio neki klub iz naše države.
Otići tamo i makar iz zafrkancije ne svratiti bio bi zločin :mrgreen:
Tile je imao tri noge, ovom srednjom mlatio i Liz Taylor i jedva prihvati da mu onu jednu odsjeku prije same smrti :D
Sto se tice te strane nisam ni na jednu naginjao, samo "majstori smora" buraz me natjerao a onda ja sve druge u okolini. Kod mene bilo vise navijaca Hajduka nego u Solinu. PP je bio mnogo koristan, narocito kad se okrene par tura u obliznjem Mucetovom Kaficu GOL :rol: :rol:

HerrMarkusen
Kontakt:

Post Postao/la HerrMarkusen » 03 sep 2025, 07:35

Izgleda da naseg Ulija demencija opasno drma...vrijeme mu je da se hospitalizuje ili cemo mi biti u stanju spremnosti za totalnu hospitalizaciju.
Mia San Mia

Huske
Kontakt:

Post Postao/la Huske » 03 sep 2025, 11:20

Ishodom prijelaznog roka zadovaljan, razvojem situacije, načinom realizacije, zatezanjem užeta oko Eberla, napinjanje situacije izazivanjem problema tamo gdje ih nema, glumljenjem nedodirljivog šefa, izjavama u medijima nikako zadovoljan nisam.

Sve ovo je manje važno, najvažnije da je Eberl isto kao ja shvatio gdje je najveći problem, istrošeni napad sa manjkom energije i mašte, pa smo ovako u cijelini sigiran sam 20% jači, a sam napad je 50% jači.

Ovo zatezanje oko Eberla samo još jednom potvrđuje, oni žele pijuna, marionetu, potrčka..., e onda se pravo pitanje postavlja zašto su uopšte tražili i molili Eberla godinama kad se znalo da ima damu i svoj stav?
I sad kad su ga konačno dobili ni on im ne odgovara, a čovjek ispunio sve moguće tačke, srezao plate, riješio se istrošenih igrača, ubacio mladiće u prvi tim, ojačao ekipu za 20%, i još završio 10mil u plusu. Slj godine samo od prodaje ima sigurnih 40mil na posudbama što opet otvara vrata za nove igrače ili otkup Džekija.

Oni bi u borbi na sve trofeje sa transfer bilancom +10mil. I još pritezati uže oko radnika, oni su dobro poludili

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.