Kakvi su ovo kompleksi, konstantno poredjenje sa barcom, nicim izazvan. Nisi jedini jos ih povremeno tu osvane, jbt Bayern vam u teleci glavama zivi rent free.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Kakvi su ovo kompleksi, konstantno poredjenje sa barcom, nicim izazvan. Nisi jedini jos ih povremeno tu osvane, jbt Bayern vam u teleci glavama zivi rent free.
Fudbal ponekad zna biti i surov, vjerovatno je tačno da ono što igra Harry ne može niko na svijetu, ali je isto tako tačno da smo vjerotno zbog njega ispali iz CL i tako izgubili mogućnost da rasturanjem stare kurave Barce, dodjemo do istorijskog finala na AA. Prelazni rok sa pozicije sa koje smo nastupali ( ne možeš potrošiti ni cvoljka preko onoga što zaradiš) još i dobro prošao. Za najveće transfere nismo bili konkurentni nešto se nafatalo ovih rekao bi solidnih iznadpolovnjaka, nebi trebali biti slabiji od prošle godine, a vidjećemo gdje će nas to odvesti. Ja vjerujem dalje nego prošle sezone, postoji neka hemija u timu, fina saradnja u nekim linijama…Problem nas navijača je što vazda težimo perfekciji, što je nemoguće, eto Liv vadi te meleone kad i kako i koliko poželi, na guzove dobijaju utakmice u zadnjim minutama, igra na nivou gradskog rivala. Dvojac iz Manchestera, ne zna se koje gori… Barca remi protiv levata. Mi za sada u Evropi igramo najljepši fudbal, Gnabri, Kane i Ollise komotno u timu svijeta.ovih prvih kolaCentre forward je napisao/la: ↑02 sep 2025, 13:36Niko na svijetu, u ovom momentu, ne može zamijeniti fudbal koji Sir igra.
Prelazni rok ekvivalentan Dejtonskom sporazumu. Dugo ćemo snositi njegove posljedice.
E jbga kad već ustane i poruči sve to mogao je uzeti kakvog štapa pa se spustiti i do picinog parka da štogod karneCentre forward je napisao/la: ↑02 sep 2025, 20:00Ovo pojavljivanje jednako je onom da rahmetli najveći sin ikad ustane sa Dedinja, prošeta do Knez Mihajlove i poruči espresso i Havanu.![]()
Veliki pozdrav i teb' amidza.
Taj park je za nas namijenjen, sad ne znam koju si stranu simpatisao (crno-beli ili crveno-beli) ili si pratio neki klub iz naše države.Dilah je napisao/la: ↑02 sep 2025, 20:43E jbga kad već ustane i poruči sve to mogao je uzeti kakvog štapa pa se spustiti i do picinog parka da štogod karneCentre forward je napisao/la: ↑02 sep 2025, 20:00Ovo pojavljivanje jednako je onom da rahmetli najveći sin ikad ustane sa Dedinja, prošeta do Knez Mihajlove i poruči espresso i Havanu.![]()
Veliki pozdrav i teb' amidza.
Centre forward je napisao/la: ↑02 sep 2025, 13:36
Prelazni rok ekvivalentan Dejtonskom sporazumu. Dugo ćemo snositi njegove posljedice.
Sto se tice te strane nisam ni na jednu naginjao, samo "majstori smora" buraz me natjerao a onda ja sve druge u okolini. Kod mene bilo vise navijaca Hajduka nego u Solinu. PP je bio mnogo koristan, narocito kad se okrene par tura u obliznjem Mucetovom Kaficu GOLarmando je napisao/la: ↑02 sep 2025, 21:13Taj park je za nas namijenjen, sad ne znam koju si stranu simpatisao (crno-beli ili crveno-beli) ili si pratio neki klub iz naše države.
Otići tamo i makar iz zafrkancije ne svratiti bio bi zločin![]()
Tile je imao tri noge, ovom srednjom mlatio i Liz Taylor i jedva prihvati da mu onu jednu odsjeku prije same smrti![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.