Pa misli se na belgijanca direktora valjda.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Varijantas8
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
https://sportsport.ba/fudbal/giorgi-gul ... raz/506301
Austrijski mediji, tačnije Laola prenosi kako je Guliashviliju u posljednji tren propao transfer u Sturm Graz.
Kako navodi ovaj izvor, dogovor između dva kluba je već bio postignut, ali je direktor bordo kluba - Matthias Leterme u posljednjem trenutku stopirao transfer.
Austrijski mediji, tačnije Laola prenosi kako je Guliashviliju u posljednji tren propao transfer u Sturm Graz.
Kako navodi ovaj izvor, dogovor između dva kluba je već bio postignut, ali je direktor bordo kluba - Matthias Leterme u posljednjem trenutku stopirao transfer.
-
bacamblende11
- Kontakt:
- Varijantas8
- Kontakt:
U zadnji cas se Dortmumnd javio.Turo je napisao/la: ↑02 sep 2025, 19:46https://sportsport.ba/fudbal/giorgi-gul ... raz/506301
-
bordospartanac
- Kontakt:
Ova ekipa ako se dovede u red, a vjerujem da hoce moze do titule.
Dogodine,da.bordospartanac je napisao/la: ↑02 sep 2025, 20:11Ova ekipa ako se dovede u red, a vjerujem da hoce moze do titule.
ISTINA ZA VEDRANA!
Ma nema mi logike da se dovode ovi igraci, i da ne igras takmicarske utakmice, a da svi imaju sigurno solidne plate, a sigurno kvalitet ekipe je da se bori za vrh u prvoj federalnoj.
ne siri gluposti
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
A sorry znaci Ajla ima veze u Sturmu a Leterme stopirao transfer
Jel mi sad dodje xbon od 50 ili sta?
-
bacamblende11
- Kontakt:
Treba zaganjati Harisa Handžića da ruke da bebe mi
Moje misljenje da ce neko platit visoku cjenu u savezu radi ovog B tima.
Nabacuju se igraci ovi ako ovo blokiraju moja prespostavka da ce njih mirvac tuzit..
Jer savez ni niko nema pravo nijakvim statutom kurcom zabranjivat nekom da otvori klub i da krene od zadnje lige.. nijedan klub nepostoji niujednoj ligi da su se igraci naulici nasli i rekli daj da se zovemo xy tim igramo.
I cinimi se da je par klubova bas krenuli od nule i zavrsili u premijer ligi
Cinimi se krupa igramo jos neki klub
Olimpic olimpik itd itd
Nabacuju se igraci ovi ako ovo blokiraju moja prespostavka da ce njih mirvac tuzit..
Jer savez ni niko nema pravo nijakvim statutom kurcom zabranjivat nekom da otvori klub i da krene od zadnje lige.. nijedan klub nepostoji niujednoj ligi da su se igraci naulici nasli i rekli daj da se zovemo xy tim igramo.
I cinimi se da je par klubova bas krenuli od nule i zavrsili u premijer ligi
Cinimi se krupa igramo jos neki klub
Olimpic olimpik itd itd
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.