FIFA/UEFA je napisao/la:samo da pitam ove sto se klade u williamsu online
zasto je potrebno da im se posalje kopija licne karte preko neta??
mislim radi isplate na karticu, to je tako kod svih meni se cini online kladionica

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
FIFA/UEFA je napisao/la:samo da pitam ove sto se klade u williamsu online
znaci nije potrebno za isplatu u kladionicibob je napisao/la:FIFA/UEFA je napisao/la:samo da pitam ove sto se klade u williamsu online
mislim radi isplate na karticu, to je tako kod svih meni se cini online kladionica
upravo sam ga stavio na tiket... Ovo mu je verovatno poslednja "vaznija" utakmica za Partizan tako da ce ostaviti srce na terenu i mislim da bi trebao da ide preko 9.5 koseva.........schmecker je napisao/la:Moze li Vesely veceras over ? 9.5 je granica
BasSanchez_8 je napisao/la:Joj Ferrera sto kaki majku mu
Mislis na Ferrero J.C.? Ferrer na kojeg je ovaj gore mislio je davno zavrsioDejo je napisao/la:BasSanchez_8 je napisao/la:Joj Ferrera sto kaki majku mu![]()
A samo njega jos cekam, ima li neko ling za Ferrera ?
Daaleksandarhz je napisao/la:Mislis na Ferrero J.C.? Ferrer na kojeg je ovaj gore mislio je davno zavrsioDejo je napisao/la:BasSanchez_8 je napisao/la:Joj Ferrera sto kaki majku mu![]()
A samo njega jos cekam, ima li neko ling za Ferrera ?
Slazem se za svaku izgovorenu rijec... Mozda ne toliko na sportsku kladionicu ali ne kaze se dzaba...adis.p je napisao/la:Sve sam prokocko.....danas sam na rulet s'ebo 12€....imam jos jedan listic u igri...al nije velik dobitak....pa ako prodje, s tim cu se nastavit igrat, a na ovo njesra, nikad necu ni marke uplatit.....koja navlakusa u pm...![]()
![]()
![]()
Ovo me mozda malo i opametilo, mislio sam da je lahko dobit na onom ruletu i na kladionici kad igras od kuce....ja sam konto da se moze sabrat markica po markica, al ne...sac cu vjerovatno slabije igrat kladionicu, jer je to samo bacanje para.....moze se igrat iz zabave, al da igras da zaradis nest'...ee' to je vec teze....
....Nema hljeba bez lopate....![]()
ako neko zna neka odgovoriInterista je napisao/la:jedno pitanje sta je potrebno za isplatu novca sa w win ?? unaprijed hvala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.