Sve je osim špica.Hrammm1921 je napisao/la: ↑03 sep 2025, 13:34Nadam se napokon da smo spica rijesili bar 2sezone, kvalitet je tu! Pokazi se
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- jointunija
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
pisu na onom tamo da dolazi bokser arap i crnac, a spominje se da je palo pomirenje
nek crknu dusmani, najjaci smo
- Hrammm1921
- Kontakt:
jointunija je napisao/la: ↑03 sep 2025, 13:38Sve je osim špica.Hrammm1921 je napisao/la: ↑03 sep 2025, 13:34Nadam se napokon da smo spica rijesili bar 2sezone, kvalitet je tu! Pokazi se
Dobro je strucnjak, znamo da igra na lijevoj strani i da je poluspic neki, Adzem ce ga u spic gurnut
- jointunija
- Kontakt:
Kako da ne.Hrammm1921 je napisao/la: ↑03 sep 2025, 14:05jointunija je napisao/la: ↑03 sep 2025, 13:38Sve je osim špica.Hrammm1921 je napisao/la: ↑03 sep 2025, 13:34Nadam se napokon da smo spica rijesili bar 2sezone, kvalitet je tu! Pokazi se
Dobro je strucnjak, znamo da igra na lijevoj strani i da je poluspic neki, Adzem ce ga u spic gurnut![]()
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
-
Hansestadt
- Kontakt:
Milosevic je igrac sredine terena, koji je dinamican, zna da iznese loptu sa nase polovine do protivnickog gola. Dobar je za tu tranziciju, kad se igra na polukontre kontre, a imam osjecaj da je takav stil igre sto Adzem preferira. Ima isto sut sa distance. Da li ovo mozda znaci da ce se Sosic prodati?
Dodao bih da je tehnički potkovan ofanzivni vezni koji najviše dolazi do izražaja kada igra između linija kao klasična “desetka” ili napadački orijentisana “osmica”. Glavne kvalitete su kontrola lopte na malom prostoru, pregled igre i sposobnost da kroz dodavanje povezuje linije i kreira šanse, dok posjeduje i dobar udarac iz druge linije.Hansestadt je napisao/la: ↑03 sep 2025, 14:24Milosevic je igrac sredine terena, koji je dinamican, zna da iznese loptu sa nase polovine do protivnickog gola. Dobar je za tu tranziciju, kad se igra na polukontre kontre, a imam osjecaj da je takav stil igre sto Adzem preferira. Ima isto sut sa distance. Da li ovo mozda znaci da ce se Sosic prodati?
Najbolje se uklapa u timove koji grade igru kroz posjed i traže kreativnog veznog za kombinatoriku i proigravanje napadača, a manje je efektivan u ekipama koje se oslanjaju na visoki pressing ili fizički intenzivan direktan fudbal, gdje njegova kreativnost dolazi u drugi plan.
Ukoliko se uspije brzo uklopiti, uopšte ne sumnjam da smo dobili lidera sredine terena ali teren je jedino mjerilo. Samo mi i dalje nije jasno njegovo dovođenje. Igrač koji bi se mnogo lakše uklopio u Zrinjski ili Borac nego kod nas. Možda planiramo da više igramo na posjed.
Zadnja izmjena: Levin, dana/u 03 sep 2025, 14:57, ukupno mijenjano 1 put.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
Hansestadt
- Kontakt:
Halali prijatelju, je li ti ovo pises ili computer?Levin je napisao/la: ↑03 sep 2025, 14:56Dodao bih da je tehnički potkovan ofanzivni vezni koji najviše dolazi do izražaja kada igra između linija kao klasična “desetka” ili napadački orijentisana “osmica”. Glavne kvalitete su kontrola lopte na malom prostoru, pregled igre i sposobnost da kroz dodavanje povezuje linije i kreira šanse, dok posjeduje i dobar udarac iz druge linije.Hansestadt je napisao/la: ↑03 sep 2025, 14:24Milosevic je igrac sredine terena, koji je dinamican, zna da iznese loptu sa nase polovine do protivnickog gola. Dobar je za tu tranziciju, kad se igra na polukontre kontre, a imam osjecaj da je takav stil igre sto Adzem preferira. Ima isto sut sa distance. Da li ovo mozda znaci da ce se Sosic prodati?
Najbolje se uklapa u timove koji grade igru kroz posjed i traže kreativnog veznog za kombinatoriku i proigravanje napadača, a manje je efektivan u ekipama koje se oslanjaju na visoki pressing ili fizički intenzivan direktan fudbal, gdje njegova kreativnost dolazi u drugi plan.
Ukoliko se uspije brzo uklopiti, uopšte ne sumnjam da smo dobili lidera sredine terena ali teren je jedino mjerilo.
Boldirano je opis sa jednog sajta.Hansestadt je napisao/la: ↑03 sep 2025, 14:57Halali prijatelju, je li to ovo pises ili computer?Levin je napisao/la: ↑03 sep 2025, 14:56Dodao bih da je tehnički potkovan ofanzivni vezni koji najviše dolazi do izražaja kada igra između linija kao klasična “desetka” ili napadački orijentisana “osmica”. Glavne kvalitete su kontrola lopte na malom prostoru, pregled igre i sposobnost da kroz dodavanje povezuje linije i kreira šanse, dok posjeduje i dobar udarac iz druge linije.Hansestadt je napisao/la: ↑03 sep 2025, 14:24Milosevic je igrac sredine terena, koji je dinamican, zna da iznese loptu sa nase polovine do protivnickog gola. Dobar je za tu tranziciju, kad se igra na polukontre kontre, a imam osjecaj da je takav stil igre sto Adzem preferira. Ima isto sut sa distance. Da li ovo mozda znaci da ce se Sosic prodati?
Ukoliko se uspije brzo uklopiti, uopšte ne sumnjam da smo dobili lidera sredine terena ali teren je jedino mjerilo.
Zadnja izmjena: Levin, dana/u 03 sep 2025, 15:03, ukupno mijenjano 1 put.
- Hrammm1921
- Kontakt:
Mah ja bih ga pokusao na spic , vrijedi pokusati i probati
Igrač je najbolji tamo gdje najviše igra. Za njega je to AMF, LW, CM.Hrammm1921 je napisao/la: ↑03 sep 2025, 15:01Mah ja bih ga pokusao na spic , vrijedi pokusati i probati
Jesu li Suljo i Samir otpuovali u Međugorje?
-
MoSaZeLjo1921
- Kontakt:
Poslije duže vremena,možemo reći da je ovo veliko pojačanje,poslije Štilića i Ermina Zeca,vjerovatno jedno od najvećih u zadnjih nekoliko godina,imenom naravno i karijerom.Eh vidjet ćemo kako će se pokazati na terenu,dobro je da je u formi što se tiče fizičke spreme,interesantno će biti kako će Adžem uklopiti Denija i Šošića,2 slična tipa igrača,ali sada raduje da na poziciji 10 imamo 2 kvalitetna igrača.Nadam se debiju protiv Borca i da ga neće registrovati do sljedeće reprezentativne pauze.
logicno nas drzavljanin, ne bi trebao biti nikakav problem da ga se registruje do borca.
- gegenpressing
- Kontakt:
Jesu na pomoćni kod Svrake
Bili su neki razgovori s njima i njihovoj budućnosti.
Brohra ribo se...
Da li se iko ocitovao u vezi njihovog statusa? Vjerujem da i dalje mogu na neki nacin doprinijeti ekipi. Osim ako se strucni stab ne boji da ce njihovim povratkom narusiti energiju/hijerarhiju u ekipi?gegenpressing je napisao/la: ↑03 sep 2025, 17:11Jesu na pomoćni kod Svrake![]()
Baš me zanima koji su se zaključci izvukli iz tih razgovora, odnosno šta im je ponuđeno, obzirom da ako ne uzmu papire do kraja sedmice, oni ostaju na budžetu kluba. Mada moram reći generalno očekivan razvoj situacije.Anpa je napisao/la: ↑03 sep 2025, 17:14Da li se iko ocitovao u vezi njihovog statusa? Vjerujem da i dalje mogu na neki nacin doprinijeti ekipi. Osim ako se strucni stab ne boji da ce njihovim povratkom narusiti energiju/hijerarhiju u ekipi?gegenpressing je napisao/la: ↑03 sep 2025, 17:11Jesu na pomoćni kod Svrake![]()
Madzida prebaciti na krilo.Hrammm1921 je napisao/la: ↑03 sep 2025, 15:01Mah ja bih ga pokusao na spic , vrijedi pokusati i probati
Fk Željezničar.
- dubioza144
- Kontakt:
Potpisali nekadasnjeg reprezentativca a nikakve euforije, veca euforija bila kad je Alison potpiso 
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
Hansestadt
- Kontakt:
Iskusniji forumasidubioza144 je napisao/la: ↑03 sep 2025, 18:14Potpisali nekadasnjeg reprezentativca a nikakve euforije, veca euforija bila kad je Alison potpiso![]()
- avalPacidoroP
- Kontakt:
A sto mi ne pokusamo dovest Despotovica?
Cuo sam da je budala, al' je opasan igrac.
Cuo sam da je budala, al' je opasan igrac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.