Premijer liga BiH - aktuelno
- imekorisnicko
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Koncentracija kvalitete i igrača sa dobrim biografijama nikad veća. Primarno zahvaljujući konama,ali i drugi su dali značajan doprinos.
Mogli smo pobijediti i sve do kraja ali je prvenstvo prekinuto tako da ispadanje slobode i vasu titulu ne mozes porediti.NoProfit je napisao/la: ↑03 sep 2025, 13:05Hvala na toj konstataciji. Tako isto prenesi ovim svojim napaćenim kolegama dijabolama da ste i vi mogli pobijediti Veleža i biti prvi umjesto da plačete i kmečite pet godina poslije i verglate jednu te istu priču kako vam je ukradena titula.Orvel je napisao/la: ↑03 sep 2025, 12:19Kako mislis da je to izbacilo Slobodu? Pa Sloboda je mogla pobijediti tekmu i ostati u ligi. Citava sezona Slobode se svela da ceka tekmu Zelje?
"Prosjaci" su navijaci koji malo vise vole svoj klub al razumijem da ne shvatas da izdvojis svoje pare za nesto sto volis i smatras dijelom svog identiteta. Nikad neces to ni biti jer od nastajanja pa sve do sad ja ne zmam jestel ikad nesto svoje imali, "prosjaci"? Iz tog razloga mi nije ni cudno sto ne mozes da se povezes do te razine sa svojim klubom.
Isto tako ste vi mogli pobijediti utakmicu u Krupi i na Koševu kad je Zrinjski osvojio titulu u Bijeljini.![]()
Što se tiče utakmice u Trebinju, Željezničar je pustio Leotaru da pobijedi tu utakmicu, to je činjenica i to je sva poenta mog posta, a ti ako imaš obraza negiraj.
Ovaj drugi dio tvog posta je toliko očajan da mi je neugodno i odgovoriti na njega. Ono zna jesam li ja i koliko povezan sa svojim klubom.![]()
Pa i ako je pustio sta je to sad problem? Pustite i vi velezu kad vam ne treba, borac pusti vama kup isto na penale, nego ti sad ides fol braniti boje tuzlaka znajuci da be mozes opravdati. Pa prosle godine ste pustili sirokom al si zaboravio valjda.
-
- Kontakt:
Prodaje se uradak sa proslave posljednje titule Veleža.Direktorcic je napisao/la: ↑03 sep 2025, 15:06prodaje se video uradak sa zadnje proslave titule želješčara
![]()
Istina, a nikad gore sudjenje i treneri.imekorisnicko je napisao/la: ↑03 sep 2025, 14:50Koncentracija kvalitete i igrača sa dobrim biografijama nikad veća. Primarno zahvaljujući konama,ali i drugi su dali značajan doprinos.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Direktorcic je napisao/la: ↑03 sep 2025, 15:06prodaje se video uradak sa zadnje proslave titule želješčara
![]()

-
- Kontakt:
strasno los pokusaj humora,opozvao sam se na konstatacije ovdje se i kup naziva titulom i sabire se,tako i da na temu kupa mozes dobiti jednu kopiju vhs kasetearelinho je napisao/la: ↑03 sep 2025, 15:10Prodaje se uradak sa proslave posljednje titule Veleža.Direktorcic je napisao/la: ↑03 sep 2025, 15:06prodaje se video uradak sa zadnje proslave titule želješčara
![]()

-
- Kontakt:
Cekamo lokalni derbi sa Velezom iz Nevesinja
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Kakav poltronDirektorcic je napisao/la: ↑03 sep 2025, 15:27
strasno los pokusaj humora,opozvao sam se na konstatacije ovdje se i kup naziva titulom i sabire se,tako i da na temu kupa mozes dobiti jednu kopiju vhs kasete![]()

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Plodjeni u 103 godine postojanja kluba uzeli 0 (slovima: nula) titula i ono nekoga proziva kad je zadnja bila 

Nemoj tako oni su 4 puta u historiji bili na kraju sezone prvi na tabeli . 2 puta u jugoslaviji i 2 puta u bosni . Naravno bili su prvi u drugim ligama kako bi se kvalifikovali u prvu . Pogotovu poslije rata gdje imaju 2 prva mjesta u prvoj ligi federacije samo GOSK ima vise . Ali ako pikamo i RS onda krupa na vrbasu i Borac Banja Luka isto imaju vise puta osvojenih 2 nivoa takmicenja u BiH.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
-
- Kontakt:
Tanka je linija izmedju “Juden Raus” i “ Jako smo zahvalni na toplom dočeku ovdje u Mostaru. Gospodin Kabiri i Zrinjski su napravili sve moguće čak i više od toga da nam daju podršku u svakom pogledu.”
I jedini slučaj na svijetu gdje navijači ne mogu gledati svoju reprezentaciju u svojoj zemlji, sve zbog gostiju iz Izraela.MostarskiSin je napisao/la: ↑03 sep 2025, 16:07Tanka je linija izmedju “Juden Raus” i “ Jako smo zahvalni na toplom dočeku ovdje u Mostaru. Gospodin Kabiri i Zrinjski su napravili sve moguće čak i više od toga da nam daju podršku u svakom pogledu.”

-
- Kontakt:
Vico zeljkovic je dovoljno jaka civija da kaze "to se nece igrati" ali mu je u cilju da se igra,neko nesto ima od toga,vise ostrenje muskog organa da se dokaze ko je babuka.ne samo on, nego beus i slicni josfks74 je napisao/la: ↑03 sep 2025, 16:24I jedini slučaj na svijetu gdje navijači ne mogu gledati svoju reprezentaciju u svojoj zemlji, sve zbog gostiju iz Izraela.MostarskiSin je napisao/la: ↑03 sep 2025, 16:07Tanka je linija izmedju “Juden Raus” i “ Jako smo zahvalni na toplom dočeku ovdje u Mostaru. Gospodin Kabiri i Zrinjski su napravili sve moguće čak i više od toga da nam daju podršku u svakom pogledu.”![]()
Kad već ne želiš ili ne smiješ sam da odgovoriš;tabba77 je napisao/la: ↑03 sep 2025, 14:40Koliko je ekipa Borcu disalo za vratom?AvantiBL je napisao/la: ↑03 sep 2025, 11:17Tako je druže, tako je, nije uopšte bitno što vam je Željo disao za vratomShategabri je napisao/la: ↑03 sep 2025, 11:01
Netačno, poklopilo se da odgovara i Sarajevu, kao što se moglo poklopiti i Želji.
A prekinulo se isključivo jer je odgovaralo Borcu![]()
![]()
![]()
![]()

Nikad poraz, samo lekcija.
Mogli ste pobijediti sve do kraja, zato i jeste sezonu poslije 21 bod ostali iza nas.Orvel je napisao/la: ↑03 sep 2025, 14:57Mogli smo pobijediti i sve do kraja ali je prvenstvo prekinuto tako da ispadanje slobode i vasu titulu ne mozes porediti.NoProfit je napisao/la: ↑03 sep 2025, 13:05Hvala na toj konstataciji. Tako isto prenesi ovim svojim napaćenim kolegama dijabolama da ste i vi mogli pobijediti Veleža i biti prvi umjesto da plačete i kmečite pet godina poslije i verglate jednu te istu priču kako vam je ukradena titula.Orvel je napisao/la: ↑03 sep 2025, 12:19
Kako mislis da je to izbacilo Slobodu? Pa Sloboda je mogla pobijediti tekmu i ostati u ligi. Citava sezona Slobode se svela da ceka tekmu Zelje?
"Prosjaci" su navijaci koji malo vise vole svoj klub al razumijem da ne shvatas da izdvojis svoje pare za nesto sto volis i smatras dijelom svog identiteta. Nikad neces to ni biti jer od nastajanja pa sve do sad ja ne zmam jestel ikad nesto svoje imali, "prosjaci"? Iz tog razloga mi nije ni cudno sto ne mozes da se povezes do te razine sa svojim klubom.
Isto tako ste vi mogli pobijediti utakmicu u Krupi i na Koševu kad je Zrinjski osvojio titulu u Bijeljini.![]()
Što se tiče utakmice u Trebinju, Željezničar je pustio Leotaru da pobijedi tu utakmicu, to je činjenica i to je sva poenta mog posta, a ti ako imaš obraza negiraj.
Ovaj drugi dio tvog posta je toliko očajan da mi je neugodno i odgovoriti na njega. Ono zna jesam li ja i koliko povezan sa svojim klubom.![]()
Pa i ako je pustio sta je to sad problem? Pustite i vi velezu kad vam ne treba, borac pusti vama kup isto na penale, nego ti sad ides fol braniti boje tuzlaka znajuci da be mozes opravdati. Pa prosle godine ste pustili sirokom al si zaboravio valjda.

Toliko nam je Borac pustio kup da su njegovi igrači u toku utakmice spašavali glavu s gol linije, imaš izvještaj pogledaj slobodno. O lištici je još smiješnija priča da smo im pustili, ali ako ćeš ti lakše spavati navečer dok sam sebe lažeš da smo im pustili, samo naprijed, ja nemam ništa protiv.
Sve poenta ove priče je o tome da vi serete o nekom poštenju, pa kad vam čovjek iznese činjenice o vašim spletkarenjima vi kažete upravo to što si ti sad rekao: "Pa i ako smo pustili šta je to sad problem?"

Mi seremo o postenju a evo pokusavas opravdati sve ove stvari..
Haj nam nadji snimakDirektorcic je napisao/la: ↑03 sep 2025, 15:06prodaje se video uradak sa zadnje proslave titule želješčara
![]()
velezove proslave hahaa
Prije ces naci snimak u boji kako titanik tone prije 100 i nesto godina
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 03 sep 2025, 19:05, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Grbavica je sudbina
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Kakve fudbalske velesileNoProfit je napisao/la: ↑03 sep 2025, 09:06Nije tvoje da misliš.zeljovolimte je napisao/la: ↑02 sep 2025, 19:37Toliko liga u Evropi, mislim da smo jedini prvaka proglasili.
To ti je ko da sad na 18 kolu zavrsis i kazes igrao svako sa svakim..
Belgija, Francuska, Škotska, Vels, Švicarska, Luksemburg, Lihtenštajn, Sjeverna Irska, Andora, San Marino, Kipar...
Nodi je još jači, kaže brat Kup se prekinuo da Željezničar ne bi osvojio.![]()
![]()
Oni žive u svojim bajkama i predobro im je.![]()
Nek smo u drustvu Andore ili Francuske (gdje se prvak zna u 10.kolu)
Spanija, Italija, Engleska, Njemacka, Turska, Portugal, Rusija, Ukrajina, Poljska, Grcka, Srbija, Albanija, Hrvatska, Slovenija, Bugarska, Rumunija, Madjarska, Moldavija, Bjelorusija, Latvija, Litvanija, Estonija, Irska, Island, Slovacka, Ceska, Danska, Svedska, Finska, Norveska, Holandija..
Gdje je god bilo iole neizvjesno nije se proglasio prvak. Jer nije posteno.
Ali su balije iz redova FKS sa cetnicima iz redova Borca bezo naslo dogovor.
Sta kaze bicemo prvi i kad Vico bude predsjednik.
Vico Srbine Horde su uz tebe.
Ali tvoje je da mislis.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 14 gostiju.