Jasno nam je, došao si da serreš i pametuješOnlyBlackAndWhite je napisao/la: ↑04 sep 2025, 13:38Slabo ti kapiras logiku....uvijek vise voli svoje,nego sto mrzis BOLJEG..... Jbg ,kad bi im se svi povredili,Srbija je institucija u košarci za BiH .....19vendetta87 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 12:48Znaci navijanje za Grcku ti se obilo o glavu, pa Turci dobise Srbiju?OnlyBlackAndWhite je napisao/la: ↑04 sep 2025, 12:22Pa navijaj ti za koga zelis,nije problem, samo je ruzno likovati na porazima,sladiti se povredama i tako dalje i tako dalje...naravno,imas pravo navijati za koga zelis, i ja sam iz Bosne al navijam za Grcku i Srbiju ,moje pravo![]()
![]()
Vodeci se tvojom nekom logikom...![]()
![]()
![]()
nista ,sretno u 14:00h
![]()
![]()
Eurobasket 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Shategabri
- Kontakt:
Re: Eurobasket 2025
Koševo Zapad
Danas je jedino sigurno da ce Spanci iskalkulisati na max da izbjegnu Svabe 
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- kraljttbvb
- Kontakt:
Porastao i ovaj Goga Bitadze.
Nisam ga odavno vidio, kako je otišao u NBA nisam ga gledao kako igra.
Nisam ga odavno vidio, kako je otišao u NBA nisam ga gledao kako igra.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Francuzi za poluvrijeme 66 poena 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ako mi dobijemo Gruziju, a Grčka Spaniju, Spanija jedino može kalkulisati na aerodromu, da vide kako sto prije da dodju kuci.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Poyebasmo im racunicukraljttbvb je napisao/la: ↑04 sep 2025, 14:49Ako mi dobijemo Gruziju, a Grčka Spaniju, Spanija jedino može kalkulisati na aerodromu, da vide kako sto prije da dodju kuci.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
Doncic se igra kosarke.
Dizu Slovenci formu, mogli bi oni Italiji/Spaniji/Gruziji pokazat put na aerodrom u Rigi
Dizu Slovenci formu, mogli bi oni Italiji/Spaniji/Gruziji pokazat put na aerodrom u Rigi
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Doncic 99% slovenske repke
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nije mi do sad nešto bio pretjerano drag, ali naklon do poda gospodineLuka Dončić skips Israeli anthem and handshake with Israeli team
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- VensanKasel
- Kontakt:
Ali mu nije problem uzimati milione izraelskih dolara , ma dajbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 20:10Nije mi do sad nešto bio pretjerano drag, ali naklon do poda gospodineLuka Dončić skips Israeli anthem and handshake with Israeli team![]()
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Možda je ovo zato jer ga je ona cif.utska qrava Adelson što drži Mavse trejdalaVensanKasel je napisao/la: ↑04 sep 2025, 20:45Ali mu nije problem uzimati milione izraelskih dolara , ma daj![]()
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- VensanKasel
- Kontakt:
Moguće i to , Luka ima propuh u glavi svakako .baboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 20:46Možda je ovo zato jer ga je ona cif.utska qrava Adelson što drži Mavse trejdalaVensanKasel je napisao/la: ↑04 sep 2025, 20:45Ali mu nije problem uzimati milione izraelskih dolara , ma daj![]()
![]()
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Španija se samouništila u samo jednoj minuti hahahaha
Cipar je završio Eurobasket s omjerom 0-5 i prosječnim porazima 59-92 pa bi se po tome ubuduće trebalo ravnati ima li smisla da domaćini takve kvalitete imaju automatski plasman na EP.
-
TripleThreat
- Kontakt:
Provuče se Gruzija na guzove. Realno ubjedljivo najgora od ovih 5 konkurentnih repki iz naše grupe.
"Your favorite player's favorite player" - MB
Ma nisu ni Spanci nista bolji. Jedino sto su ime, a ovo ostalo prosjek. Pa i nas su dobili samo radi puno boljeg suta za 3. Ili bolje receno jer smo mi bili ocajni na tom sutu.TripleThreat je napisao/la: ↑04 sep 2025, 22:24Provuče se Gruzija na guzove. Realno ubjedljivo najgora od ovih 5 konkurentnih repki iz naše grupe.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
TripleThreat
- Kontakt:
Ako ti je štovatelj Baje Malog Knindže gospodin, dobro smo zglajzali...baboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 20:10Nije mi do sad nešto bio pretjerano drag, ali naklon do poda gospodineLuka Dončić skips Israeli anthem and handshake with Israeli team![]()
-
TripleThreat
- Kontakt:
Ali su se protiv Italije najkraće držali od svih repki, Grčka ih demolirala. I ta pobjeda protiv Španije je zbog baš mizernog i atipičnog šuterskog dana.DamirT je napisao/la: ↑04 sep 2025, 22:26Ma nisu ni Spanci nista bolji. Jedino sto su ime, a ovo ostalo prosjek. Pa i nas su dobili samo radi puno boljeg suta za 3. Ili bolje receno jer smo mi bili ocajni na tom sutu.TripleThreat je napisao/la: ↑04 sep 2025, 22:24Provuče se Gruzija na guzove. Realno ubjedljivo najgora od ovih 5 konkurentnih repki iz naše grupe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.