Da ti znas drug kako si naporan sa Husrefom i pljuvanjem po njemu ne bi vjerovao.. tacno je i mene stid tvojih objava, nemoj da ti izdvajam nadimke i psovke Bgtrimljanin90 je napisao/la: ↑05 sep 2025, 14:06Kad sam mu psovao? Ko ti drma kavez majmune? Nestrucan je trener koji tjera igrace i to je cinjenica.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
...sve drugo ce proci! ❤️🇱🇻
Joj kancer foruma zadnjih mjesec sta je ovo, udjem s vremena na vrijeme i pokajem se. Izvirio sav sljam pljuvaca na svjetlo dana
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
-
- Kontakt:
Sve je reakcija na vase dizanje u nebesa njega. Nisam jedini kojem je vise pun **** izjava kao husref je sarajevo, husref ce njima j mater... Isto ko da smo mu nesto duzni pa da se ne smije kritikovati. Svi vi ste radili isto za svakog do sad trenera i za svaku manju gresku tog istog. A kada husref primi 5, kada se povuce protiv rudara na kosevu, tada su igraci krivi a ne on. A vi takvi navijaci ste i dijelom zasluzni sto se on vratio na klupu jer ste ga prizivali. Pa evo gdje smo. sad. Niste nista veci navijaci od mene kada ga branite ko da vam je iz oka ispao.MaroonWhite1946 je napisao/la: ↑05 sep 2025, 14:44Da ti znas drug kako si naporan sa Husrefom i pljuvanjem po njemu ne bi vjerovao.. tacno je i mene stid tvojih objava, nemoj da ti izdvajam nadimke i psovke Bgtrimljanin90 je napisao/la: ↑05 sep 2025, 14:06Kad sam mu psovao? Ko ti drma kavez majmune? Nestrucan je trener koji tjera igrace i to je cinjenica.
Ma druze, prvom prilikom u prostorije licno. Ne daj da te zavlace jer taj sektor vode ublehe i trebice kojekakve. Rad i podrska korisnicima je nula, tako da licno idi u prostorije shopa i trazi da ti se odmah to rijesi, jer mogu odmah rijesiti. Dokumentuj i prilozi sve i zahtijevaj da ti rijese.juka55 je napisao/la: ↑05 sep 2025, 14:01Danas sam im opet pisao, da ili mi hitno pošalji i obavijeste o statusu, ili da izvrše povrat novca...N3R3D je napisao/la: ↑05 sep 2025, 13:58Sramota realnojuka55 je napisao/la: ↑05 sep 2025, 13:55Raja da podijelim svoje iskustvo s fan shopom. Iako sam već pominjao ovaj problem, opet do dan danas nisam riješio...
Naručio sam stvari 11. augusta, platio sve uredno. Prošlo tri sedmice – ništa. Pisao im 22. augusta, rekli da je bio problem s jednim artiklom i da će umjesto toga poslati majicu i riješiti narudžbu. Od tada – opet muk. Niti paketa, niti broja za praćenje, niti ikakve povratne informacije.
Iskreno, ovo je baš neprofesionalno i pokazuje kakav je odnos prema navijačima. Ljudi žele da podrže klub kupovinom, a zauzvrat dobiju ignorisanje. Mislim da se po ovome najbolje vidi kakvo je trenutno stanje u klubu.
Sjecate li se kad su se dresovi narucivali u pre order ? Ja narucio i cekao, cekao, cekaaaooo... Juce me zove kurir iz In Time, reko druze halali ali ne pada mi na oamet sad preuzeti, ja ih i zvao i pisao, nista...
Kaze mi lik "Nisi jedini, vise je vratilo nego preuzelo"...
Toliko o poslovanju FK HusrefMusemic !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
A i ti se vrati u svoju pokemon loptu skupa sa ostalim pljuvacima, imate klub preko puta pa bujrum ako vam se ne svidja.NazorUso je napisao/la: ↑05 sep 2025, 15:28Sjecate li se kad su se dresovi narucivali u pre order ? Ja narucio i cekao, cekao, cekaaaooo... Juce me zove kurir iz In Time, reko druze halali ali ne pada mi na oamet sad preuzeti, ja ih i zvao i pisao, nista...
Samo nek je Husref tu, yebo nerad, yebo javasluk, sve se tolerise, samo nek je strateg u klubu !!!MaroonWhite1946 je napisao/la: ↑05 sep 2025, 15:58A i ti se vrati u svoju pokemon loptu skupa sa ostalim pljuvacima, imate klub preko puta pa bujrum ako vam se ne svidja.NazorUso je napisao/la: ↑05 sep 2025, 15:28Sjecate li se kad su se dresovi narucivali u pre order ? Ja narucio i cekao, cekao, cekaaaooo... Juce me zove kurir iz In Time, reko druze halali ali ne pada mi na oamet sad preuzeti, ja ih i zvao i pisao, nista...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Jel u Janju?MaroonWhite1946 je napisao/la: ↑05 sep 2025, 15:58A i ti se vrati u svoju pokemon loptu skupa sa ostalim pljuvacima, imate klub preko puta pa bujrum ako vam se ne svidja.NazorUso je napisao/la: ↑05 sep 2025, 15:28Sjecate li se kad su se dresovi narucivali u pre order ? Ja narucio i cekao, cekao, cekaaaooo... Juce me zove kurir iz In Time, reko druze halali ali ne pada mi na oamet sad preuzeti, ja ih i zvao i pisao, nista...
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
navijac si manjeg kluba, birvaktile ste otvorili humanitarni broj 17045 za donacije u iznosu od 2 KM, s tobom nemam sta pricati.Pijaca je napisao/la: ↑05 sep 2025, 16:31Jel u Janju?MaroonWhite1946 je napisao/la: ↑05 sep 2025, 15:58A i ti se vrati u svoju pokemon loptu skupa sa ostalim pljuvacima, imate klub preko puta pa bujrum ako vam se ne svidja.NazorUso je napisao/la: ↑05 sep 2025, 15:28Sjecate li se kad su se dresovi narucivali u pre order ? Ja narucio i cekao, cekao, cekaaaooo... Juce me zove kurir iz In Time, reko druze halali ali ne pada mi na oamet sad preuzeti, ja ih i zvao i pisao, nista...
MaroonWhite1946 je napisao/la: ↑05 sep 2025, 16:40navijac si manjeg kluba, birvaktile ste otvorili humanitarni broj 17045 za donacije u iznosu od 2 KM, s tobom nemam sta pricati.Pijaca je napisao/la: ↑05 sep 2025, 16:31Jel u Janju?MaroonWhite1946 je napisao/la: ↑05 sep 2025, 15:58
A i ti se vrati u svoju pokemon loptu skupa sa ostalim pljuvacima, imate klub preko puta pa bujrum ako vam se ne svidja.
Gdje nalaze ove branioce ???
Vrhunac "ARGUMENATA" je "Ti si navijac Zeljeznicara"
De kad ih vec regrutujete, nadjite bar malo rjecitije.
Vrhunac "ARGUMENATA" je "Ti si navijac Zeljeznicara"
De kad ih vec regrutujete, nadjite bar malo rjecitije.
Krdzalic u pocetnom sastavu protiv Izraela, to je vrlo bitno, jer nakon neopravdanog šikaniranja od strane osjecke ublehe, svaka minuta na terenu mu je zlatna vrijedna, da sto prije dođe do optimalne forme.
Ako ne igraju 4231 ja bi odma izasaio iz igre.
Upravu si Bgm.
I ja previse ocekujem.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zasto se jednostavno ne moze reci Husref umjesto tih pogrdnih nadimaka usro, placko, kesoljub....
Na slican nacin se vrijedjaju mnogi bivsi i sadasnji igraci, clanovi uprave, uposlenici kluba, navijaci sa pojedinih tribina...skoro niko nije postedjen
Ne kontam je li to frustriranost neka, negativnost, los humor, los kucni odgoj ili sta vec...
Jeste li takvi u privatnim zivotima ili samo na forumu.
Ja da sam admin sve bih to kaznjavao
Na slican nacin se vrijedjaju mnogi bivsi i sadasnji igraci, clanovi uprave, uposlenici kluba, navijaci sa pojedinih tribina...skoro niko nije postedjen
Ne kontam je li to frustriranost neka, negativnost, los humor, los kucni odgoj ili sta vec...
Jeste li takvi u privatnim zivotima ili samo na forumu.
Ja da sam admin sve bih to kaznjavao
-
- Kontakt:
Mi baš imamo precijenjeno mišljenje o našim igračima.Konstantno se piše o nekakvim talentima,akademcima,ovo ono i svake sezone ih gledam u reprezentaciji ni jedan jedini ne odskače čak ni od saigrača iz te iste reprezentacije,a kamo li da budu među boljim na terenu.
Evo konkretno Krđalić i Buljubašić.Ovdje na forumu po pisanju pojedinaca blistava karijera im se predviđala,al bgm tanko skroz.
Fudbalski smo patuljci u pravom smislu te riječi,pa i ne čude rezultati u Evropi.
Evo konkretno Krđalić i Buljubašić.Ovdje na forumu po pisanju pojedinaca blistava karijera im se predviđala,al bgm tanko skroz.
Fudbalski smo patuljci u pravom smislu te riječi,pa i ne čude rezultati u Evropi.
Buljubasic nije tako los dole u Turskoj mada ne dobiva jos uvijek 90min po utakmici, ali ono sta bude na terenu je jako dobar.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑05 sep 2025, 18:42Mi baš imamo precijenjeno mišljenje o našim igračima.Konstantno se piše o nekakvim talentima,akademcima,ovo ono i svake sezone ih gledam u reprezentaciji ni jedan jedini ne odskače čak ni od saigrača iz te iste reprezentacije,a kamo li da budu među boljim na terenu.
Sad hoce li odskociti od Turske lige vidjet cemo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.