Košarkaši Partizana su u 3. kolu KLS poraženi u Pioniru od ekipe Radničkog iz Kragujevca sa 91-96.
KK Partizan
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- drinin vuk
- Kontakt:
Re: KK Partizan
Vidim da se ovde slabo piše u zadnje vrijeme.
Košarkaši Partizana su u 3. kolu KLS poraženi u Pioniru od ekipe Radničkog iz Kragujevca sa 91-96.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Normalno da ce izgubiti kad su krenuli da igraju "Mutinu igru",sa gadjanjem trojki,a ko to igra protiv Radnickog uglavnom ne prodje dobro,kada pri tome dodamo 3 izgubljene Laffayeta u poslednje 2 minute,sasvim realan rezultat.Dosta lose odigrana utakmica.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Devil je napisao/la:Normalno da ce izgubiti kad su krenuli da igraju "Mutinu igru",sa gadjanjem trojki,a ko to igra protiv Radnickog uglavnom ne prodje dobro,kada pri tome dodamo 3 izgubljene Laffayeta u poslednje 2 minute,sasvim realan rezultat.Dosta lose odigrana utakmica.
Devile, zar i ti....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ma jbt ga,oba su divljaci,nije velika greska.neno#4 je napisao/la:Devil je napisao/la:Normalno da ce izgubiti kad su krenuli da igraju "Mutinu igru",sa gadjanjem trojki,a ko to igra protiv Radnickog uglavnom ne prodje dobro,kada pri tome dodamo 3 izgubljene Laffayeta u poslednje 2 minute,sasvim realan rezultat.Dosta lose odigrana utakmica.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Devile, zar i ti....
Ne znam sta mi bi sa Lafayettom,gde on sada?
Znam da je otisao negde u grcku ali i da je dobio otkaz nakon par dana.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Pa je onda potpisao ugovor sa Besiktasom, ali nesto cini mi se nije bilo uredu..Devil je napisao/la:Ma jbt ga,oba su divljaci,nije velika greska.neno#4 je napisao/la:Devil je napisao/la:Normalno da ce izgubiti kad su krenuli da igraju "Mutinu igru",sa gadjanjem trojki,a ko to igra protiv Radnickog uglavnom ne prodje dobro,kada pri tome dodamo 3 izgubljene Laffayeta u poslednje 2 minute,sasvim realan rezultat.Dosta lose odigrana utakmica.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Devile, zar i ti....![]()
Ne znam sta mi bi sa Lafayettom,gde on sada?
Znam da je otisao negde u grcku ali i da je dobio otkaz nakon par dana.
Negdje u Izraelu mislim da je..
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Kako Olimpija igra u posljednje vrijeme izvjesnije je da ce Krka u finale, koja se nalazi u fenomenalnoj formi...Стјепан " je napisao/la:Nakon pobjede u derbiju u Vršcu,sutra šampioni putuju u Stožice gdje će 19-og igrati polufinale NLB lige protiv podgoričke Budućnosti.Nadat se finalu,a onda u velikoj borbi protiv vjerovatno Olimpije i trofeju namjenjenom prvaku.Sretno i dominiraj!
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- ofanziva23
- Kontakt:
Došao je i taj dan.Polufinale rekao bih kvalitetnije od onog drugog koje se igra od 21h.
Nadam se našoj dobroj igri i pobedi.Krenulo je Kurtisa i najverovatnije da ćemo držat pod kontrolom situaciju tokom celog meča. Šampioni puno sreće ova tri dana.
Nadam se našoj dobroj igri i pobedi.Krenulo je Kurtisa i najverovatnije da ćemo držat pod kontrolom situaciju tokom celog meča. Šampioni puno sreće ova tri dana.
Čestitke Partizanu.U finalu protiv Olimpije će biti neizvjesno.Volio bi da pobijedi Partizan,ali bit će tesko jer će domaći imati veliku podrsku navijača.
- drinin vuk
- Kontakt:
% " сата су ? $ ? сусрета у ".
Не " ' ",? ето & ¥ $ се " петој ?. ? $ ' ? " $ /,е $ о " не " ту су $ у $,уз наравно $ ?,$ & $ " & & та $ - " на % ".
- " " свега на % / $," свега на ? " ?,$ % & $,% се ? " ту је ? ? с " % " $ " / & " ".СРЕТНО "!
Не " ' ",? ето & ¥ $ се " петој ?. ? $ ' ? " $ /,е $ о " не " ту су $ у $,уз наравно $ ?,$ & $ " & & та $ - " на % ".
- " " свега на % / $," свега на ? " ?,$ % & $,% се ? " ту је ? ? с " % " $ " / & " ".СРЕТНО "!
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Jbt ovo takmičenje ugasit odmah,nema smisla više igrat i dominirat ili eventualno uključit u takmičenje Maccabi,PAO,Barcu pa da imamo konkurenciju.
Hvala ti Partizane!
Hvala ti Partizane!
cestitke partizanu za nlb-ligu,jednostavno najbolji klub ex-yu u posljednjih 5 godina
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
jednostavno su najbolji, otijde im masa igrača, ali oni opet izvade neke nove odnekud i opet su najbolji
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
profesionalni podizač trofejatikvan je napisao/la:
- drinin vuk
- Kontakt:
Росас не " ? " $ " " у $ 20 $.Rosas7 je napisao/la:cestitke partizanu za nlb-ligu,jednostavno najbolji klub ex-yu u posljednjih 5 godina
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- ofanziva23
- Kontakt:
Svaka čast momcima na pobedi i tituli zaista su je zaslužili,nastavljena je ta neverovatna serija dominacije na Jadranu. Jovanović je uzeo trofej a kao što reče jedan novinar ne bi me čudilo da u sledećoj sezoni on bude pomoćnik Duletov ponovo. 
- drinin vuk
- Kontakt:
Mladi Nenad Miljenović, doskorašnji bek FMP-a, gotovo sve dogovorio sa crno-belima oko prelaska u njihove redove. Ostale samo formalnosti oko višegodišnjeg ugovora vrednog 150.000 evra.
Partizan osvaja trofeje i razmišlja o svojoj budućnosti.
Crno-beli su napravili još jedan dobar potez dovodeći u svoje redove jednog od najtalentovanijih igrača Evrope i sveta, Nenada Miljenovića.
Miljenović je 8. aprila napunio 18 godina a ugovor sa crno-belima biće mu prvi profesionalni angažman u karijeri. Nakon napuštanja kluba iz Železnika, Miljenović je trebalo karijeru da nastavi u Evropi ili na nekom od američkih univerziteta, međutim, uslovi koje su ponudili crno-beli Nenad nije mogao da odbije.
Ostalo je još samo da se obave formalnosti i zvanično potpiše ugovor čije obeštećenje iznosi 150 000 evra.

& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
' ' $ не $ с " " & с " ". $ тај " је $ ? " $ сезоне,$ јест % " у њој ".
LARISSA RIQUELME!
- drinin vuk
- Kontakt:
$ & $ се ово "!
Čovek koji je sa Partizanom osvojio sve trofeje i kao igrač i kao funkcioner siguran da u bližoj budućnosti niko neće ponoviti rekord Partizana od pet uzastopnih jadranskih titula. Sledi juriš na titulu srpskog prvaka, pa novo burno leto u kome će se praviti novi tim.
Dragan Todorić blista nakon trijumfa u Ljubljani, u Partizanu je on uvek najoprezniji i u procenama, a najtiši u slavlju.
"S godinama sam naučio da se radujem u sebi, od srca. Imao sam loš predosećaj pre finalnog turnira, jer smo igrali sa dosta oscilacija tokom sezone, ali na kraju mi je drago da sam pogrešio", rekao je Todorić.
Ponosan je na Partizanov uspeh.
"Niko u bližoj budućnosti neće ponoviti ovaj Partizanov uspeh, to je nemoguća misija. Ovakva dominacija prevazilazi balkanske okvire, ovo su napravili samo Makabi u Izraelu i Panatinaikos u Grčkoj", dodaje sportski direktor Partizana.
Titula će imati posebno mesto zbog Vlade Jovanovića.
"Diplomirao je u Ljubljani, magistratura ga čeka u domaćem šampionatu. Da li je to početak rada na duže staze? Kad bih se samo ja pitao, voleo bih da Vujošević i Jovanović zajedno rade u Humskoj. Jedan je institucija, drugi budućnost, za vrhunske trenere uvek ima dovoljno vremena u Partizanu", rekao je Todorić.
Partizan čeka odbrana domaće titule, pa stvaranje tima za narednu sezonu.
"Ne opuštamo se, još bridi obraz od poraza protiv Radničkog u Pioniru. Što se leta tiče, odlasci su naša sudbina, neće biti tako drastično kao prošlog leta, ali to je naša realnost. Međutim, ko god da ode, nema amnestije od vrhunskog rezultata", završio je priču za "Sport" Todorić.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.