Da se i ja osvrnem. Nisam danas mnogo pisao.
Sve i da se 1-0 zavrsila utakmica ja sam danas bio prvenstveno zadovoljan igrom i zalaganjem.
Pogotovo u drugom poluvremenu gdje su igraci konstantno pomagali jedni drugima da se prekinu napadi protivnika i da mi organizujemo napad.
Nije bilo previse individualne igre nego se bas timski igralo. Meni je tako djelovalo. Pozitivno sam iznenadjen zaista.
Ova mlada ekipa je stvarno pokazala da zele da igraju i da se dokazu u najboljem svjetlu.
Ono sto mi se svida kod Sergeja je to sto se ne libi da mlade igrace "baci u vatru" da osjete kako je to igrati za reprezentaciju. To mi se od pocetka kod njega najvise svidja. Desi se da nekad neko u toj zelji izgori al Boze moj sve je to fudbal.
Sad sto se tice igraca. Mali Kerim i njegov osjecaj da napravi taj extra pas pa prodje igraca i kreira sansu ili sebi ili drugome mi je fantastian. Jednostavno vidi se da zna lopte sto kazu. Drago mi je i sto je zabio gol jer se bas vidjelo koliko mu je znacilo. Slicno kretanje ima i mali Esmir gdje posalje loptu u prostor pa onda dribling i zaista ih je lijepo gledati na terenu.
Drago mi je zbog Benje sto je dao gol i to ne bilo kakav. Ono je bomba bila. Djeluje kao dobro dijete i igrac koji ima potencijala. Jos je mlad i zelen i on i treba da uci ali meni on stvarno ne smeta.
Jos samo da dodam da mi je mozda i najdraze sto Bazdar konacno dade go

Ja sam mislio kako je krenuo da ce biti vjeciti peh jer decko stvarno trci i bori se, kreira prilike al nikako lopta u go da ude. Al eto veceras ga i on zabi.
Genralno sam zadovoljan sa kvalifikacijama i kako stojimo. Za prvi tim normalno kad se ubace Dedic, Kolasinac, Gigovic/Huseinbasic sasvim solidna ekipa koja se moze "pobiti" sa svakim. Mozda nismo najkvalitetnija ekipa na svijetu ali borba i srce nadopune zaostatke a to ovi momci imaju.
Da dodam- Babuka je Babuka kako na terenu tako i van njega. Imam osjecaj da ga vise raduju igre i golovi ovih mladih nada nego njegovi vlastiti. On je svoj trag ostavio u nogometnom svijetu, ali voli ovu zemlju i zeli da ima repku na koju i on i svi mi mozemo biti ponosni. Ne mora on ni igrati,a li treba ga zvati dok god moze da bude uz ove momke kao podrska jer im ocito mnogo znaci.
E da. Svaka cast Vasilju za onu odbranu u prvom poluvremenu.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....