NLB liga 2010/2011
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Re: NLB liga 2010/2011
Partizan je siguran sampion, a ostali, nek se poredjaju kako im je volja. 

ovo vec u dosadu preslo
Tako je komsije,**** Slovence.
Apsolutno zasluzeno osvojen novi trofej,sto bi Edin rek'o pandan Boston Celticsima na Balkanu.
Odlican basket vidjen,narocito u prvom poluvremen,kada su obe ekipe bile suterski raspolozene,kasnije Slovence stao sut,narocito slobodna i Partizan je lagano odrzavao prednost,ipak sami su vracali nekim nerezonskim potezima Olimpiju u igru i doveli utakmicu u super uzbudljivu zavrsnicu koju je mislim prelomio Gist onim ofanzivnim skokom nekih 15-ak sekundi pre kraja.
Najlosi pojedinci meca svakako sudije,pred kraj prvog poluvremena su poceli sa svojim souom,nastavili sa onom tehnickom Zdovcu,pa onda ne sviranom tehnickom Zdovcu...ipak uspeli su nekako da privedu mec kraju.

Apsolutno zasluzeno osvojen novi trofej,sto bi Edin rek'o pandan Boston Celticsima na Balkanu.

Odlican basket vidjen,narocito u prvom poluvremen,kada su obe ekipe bile suterski raspolozene,kasnije Slovence stao sut,narocito slobodna i Partizan je lagano odrzavao prednost,ipak sami su vracali nekim nerezonskim potezima Olimpiju u igru i doveli utakmicu u super uzbudljivu zavrsnicu koju je mislim prelomio Gist onim ofanzivnim skokom nekih 15-ak sekundi pre kraja.
Najlosi pojedinci meca svakako sudije,pred kraj prvog poluvremena su poceli sa svojim souom,nastavili sa onom tehnickom Zdovcu,pa onda ne sviranom tehnickom Zdovcu...ipak uspeli su nekako da privedu mec kraju.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Dominacija se nastavlja!!!
[youtube][/youtube]
Šta reći,opet smo pokazali da smo Najbolji na Balkanu..Sudije su bile "kriminalne"...Džerels odigrao utakmicu sezone,definitivno...A sada još titula najboljeg u Srbiji i to je to za ovu sezonu.
DŽERELS,KECMAN,JARAMAZ,LUČIĆ,MILOSAVLJEVIĆ,KATIĆ,DŽAVAI,BEŠOVIĆ,BOŽIĆ,GIST,BOGDANOVIĆ,VESELI,ĐEKIĆ.-Dominacija se nastavlja....
[youtube][/youtube]
Šta reći,opet smo pokazali da smo Najbolji na Balkanu..Sudije su bile "kriminalne"...Džerels odigrao utakmicu sezone,definitivno...A sada još titula najboljeg u Srbiji i to je to za ovu sezonu.
DŽERELS,KECMAN,JARAMAZ,LUČIĆ,MILOSAVLJEVIĆ,KATIĆ,DŽAVAI,BEŠOVIĆ,BOŽIĆ,GIST,BOGDANOVIĆ,VESELI,ĐEKIĆ.-Dominacija se nastavlja....
Srbin sam i tim se ponosim...
PFC
PFC
Bez obzira ko god dodje u finale, Partizan ce imati veliku psiholosku prednost, a igrat ce bolje za 30 posto sigurno...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Zasto su bile kriminalne, u dva tri navrata su pogurali Partizan malo...I ono sa tehnickom Juri na kraju prvog poluvremena je bezveze bilo...jeremija je napisao/la:Dominacija se nastavlja!!!
[youtube][/youtube]
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
a nemaš ti pojmaRosas7 je napisao/la:olimpija osvaja sigurno
- Giallorossi
- Kontakt:
Jure Zdovc nije vise trener Olimpije.
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
-
- Kontakt:
Bice zanimljivo sada videti sta ce da urade Pargo i Eidson,jer su oni rekli da ako Maccabi udje u NLB da oni sigurno odlaze iz kluba.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- alfarouqaminu
- Kontakt:
cisto sumnjam da ce da idu... to je bio marketinski trik....daj kao da su primadone,cuj nece da putuju,pa ne znam turska nije na kraj sveta...Devil je napisao/la:Bice zanimljivo sada videti sta ce da urade Pargo i Eidson,jer su oni rekli da ako Maccabi udje u NLB da oni sigurno odlaze iz kluba.
S obzirom da ćemo od sledeće godine u NLB ligi ponovo imati Mkabi T.A....interesuje me po koliko će timova dolaziti iz svake zemlje....Čitam da Srbija ima 4 mjesta,Slovenija 4,Hrvatska 3,Bih 1,te Budućnost(CG) 1...i sad Makabi i to je 14 okruglo.Jesam li u pravu,ili ima izmjena?
Srbin sam i tim se ponosim...
PFC
PFC
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ja bih iskerno voleo da ubace i grcke timove poput Olimpiakosa i Panatinaikosa,joj kako bi bila samo konkurencija... Imali bi gledati sjajne utakmice...ali sta je tu je... Sada kada je tu Macabi videcemo dal ce vise osvajati Partizan i da vidimo kako ce igrati kada postoje klubovi slicnim njemu...ne msm finansijski ,pre svega kvalitetujeremija je napisao/la:S obzirom da ćemo od sledeće godine u NLB ligi ponovo imati Mkabi T.A....interesuje me po koliko će timova dolaziti iz svake zemlje....Čitam da Srbija ima 4 mjesta,Slovenija 4,Hrvatska 3,Bih 1,te Budućnost(CG) 1...i sad Makabi i to je 14 okruglo.Jesam li u pravu,ili ima izmjena?
Kakva bolan Turska na cemu si tialfarouqaminu je napisao/la:cisto sumnjam da ce da idu... to je bio marketinski trik....daj kao da su primadone,cuj nece da putuju,pa ne znam turska nije na kraj sveta...Devil je napisao/la:Bice zanimljivo sada videti sta ce da urade Pargo i Eidson,jer su oni rekli da ako Maccabi udje u NLB da oni sigurno odlaze iz kluba.

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ubaciti i Barselonu i Reala, i CSKA jos dodatialfarouqaminu je napisao/la:ja bih iskerno voleo da ubace i grcke timove poput Olimpiakosa i Panatinaikosa,joj kako bi bila samo konkurencija... Imali bi gledati sjajne utakmice...ali sta je tu je... Sada kada je tu Macabi videcemo dal ce vise osvajati Partizan i da vidimo kako ce igrati kada postoje klubovi slicnim njemu...ne msm finansijski ,pre svega kvalitetujeremija je napisao/la:S obzirom da ćemo od sledeće godine u NLB ligi ponovo imati Mkabi T.A....interesuje me po koliko će timova dolaziti iz svake zemlje....Čitam da Srbija ima 4 mjesta,Slovenija 4,Hrvatska 3,Bih 1,te Budućnost(CG) 1...i sad Makabi i to je 14 okruglo.Jesam li u pravu,ili ima izmjena?

Ova liga je zamisljena kao bivsa jugoslovenska, tj. Jadranska liga, samo sto iduce godine niko nece biti sa Jadrana...
Nego je Liscu i Lorbeku zinula gu.zica, te daj samo para...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Crveni Barun
- Kontakt:
dosta maccabi ne treba ligu "previše širiti" mislim da se treba bazirati na momčadi bivše ex-yu a sa strane max jednu momčad i to baš kao maccabi a ne poput onih čeha ove godine pa ljudi završili u dnu ligealfarouqaminu je napisao/la:ja bih iskerno voleo da ubace i grcke timove poput Olimpiakosa i Panatinaikosa,joj kako bi bila samo konkurencija... Imali bi gledati sjajne utakmice...ali sta je tu je... Sada kada je tu Macabi videcemo dal ce vise osvajati Partizan i da vidimo kako ce igrati kada postoje klubovi slicnim njemu...ne msm finansijski ,pre svega kvalitetujeremija je napisao/la:S obzirom da ćemo od sledeće godine u NLB ligi ponovo imati Mkabi T.A....interesuje me po koliko će timova dolaziti iz svake zemlje....Čitam da Srbija ima 4 mjesta,Slovenija 4,Hrvatska 3,Bih 1,te Budućnost(CG) 1...i sad Makabi i to je 14 okruglo.Jesam li u pravu,ili ima izmjena?
Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
Konačno da dobijemo rivala po mjeri u NLB ligi,ovo do sad sve sama boranija,više nam dojadilo igrat,jbš ligu u kojoj dominiraš poput crnca medju hiljadu bjelaca. 

LARISSA RIQUELME!
Da vama nije nlb lige, vi bi još uvijek u euroligi bili kanta za nabijanje ...28TAGOE je napisao/la:Konačno da dobijemo rivala po mjeri u NLB ligi,ovo do sad sve sama boranija,više nam dojadilo igrat,jbš ligu u kojoj dominiraš poput crnca medju hiljadu bjelaca.
-
- Kontakt:
Vama da nije ovog zadnjeg rata, vas nebi mogli ni pronac na geografskoj karti, a i danas se jedva primjeti vase selo...Dabar je napisao/la:Da vama nije nlb lige, vi bi još uvijek u euroligi bili kanta za nabijanje ...28TAGOE je napisao/la:Konačno da dobijemo rivala po mjeri u NLB ligi,ovo do sad sve sama boranija,više nam dojadilo igrat,jbš ligu u kojoj dominiraš poput crnca medju hiljadu bjelaca.
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.