Pa druze dragi, jel dobitak 7 ili 8 hiljada? Ja da ulazem 1000€ na listic, znao bih dobitak do 10-og zareza na pamet...Quartararo je napisao/la: ↑07 sep 2025, 18:05Bruda ne mašim ovo. Sve je glatko prošlo. Mislim da je sedam ili osam tisuća eura dobitak. Tražim smještaje na dalekom moru na Bookingu.Vaya je napisao/la: ↑07 sep 2025, 18:03Da Bog da Luka zabio 39 pts...Quartararo je napisao/la: ↑07 sep 2025, 18:00
Kombinovao sam Poljake, Shengeliu 15+ i Luku 40+ na tisuću eura. Već se radujem dobitku, mora Luka još bar cvaju zabiti.![]()
![]()
![]()
Eurobasket 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Eurobasket 2025
- Quartararo
- Kontakt:
Osjetim zavist kod tebe Vaha. Imam dosta love svakako, tako da me neće zaboljeti i ako ne prođe. Ako želiš, maksuz ću pogledati da ti kažem. Trpa Luka bruderu.Vaya je napisao/la: ↑07 sep 2025, 18:08Pa druze dragi, jel dobitak 7 ili 8 hiljada? Ja da ulazem 1000€ na listic, znao bih dobitak do 10-og zareza na pamet...Quartararo je napisao/la: ↑07 sep 2025, 18:05Bruda ne mašim ovo. Sve je glatko prošlo. Mislim da je sedam ili osam tisuća eura dobitak. Tražim smještaje na dalekom moru na Bookingu.![]()
![]()
Okrenut ce ovo Italija
Ne moze Magic Luka sam
Ako Done uđe u nervozu i raspravu sa sudijama, Italija gazi kao plitak potok.
Brate mili .ova igra Janeza se zove donekle kontrolirani haos,sve je tako haotično,trči,šutaj,dodaji ..ode u aut,ispada iz ruku ,ode na tribine...ne znaju gdje gone i imaju deset prednosti...šta reći nego bravo...
- PeppermintSA
- Kontakt:
Imaju najboljeg igrača na svijetu u svom rosteru
Ovo sto Dončić igra je s druge planete. I do sad je bio najtalentovaniji igrač na svijetu. Dakle, po talentu mu ne mogu parirati ni Jokic, ni silni Amerikanci, apsolutno niko. Međutim, hronicno je bio nespreman, nije održavao tijelo, nije mogao ravnomjerno odigrati dva poluvremena. Budući da ne nevidjeni inadzija, cijenim da ga je trejd natjerao da se posveti tijelu i pripremi u ovom offseasonu da mu sad ne može niko ništa.
Čovjek će hladno odvesti krampe i bukve Stergara i Krampelja do medalje.
Ovu Sloveniju bez Doncica bi nasi lagano rijesili 15 razlike. Operisani od kosarke. Doncic je svijet za sebe. Zivotinja u bukvalnom smislu. Nerealno kako covjek igra. Lagano moze biti MVP, taman da ispadnu u cetvrtfinalu. A iskreno ga ocekujem u najboljoj petorci.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- PeppermintSA
- Kontakt:
Mi da imamo u rosteru Dončića, dakle u ovom rosteru s kojim smo došli na prvenstvo bez Muse i Garze, prošetali bi se do zlata. Doslovno prošetali. Kamenjas bi s njim u pikenrol igri imao prosjek 20.
PeppermintSA je napisao/la: ↑07 sep 2025, 18:26Imaju najboljeg igrača na svijetu u svom rosteru
Ovo sto Dončić igra je s druge planete. I do sad je bio najtalentovaniji igrač na svijetu. Dakle, po talentu mu ne mogu parirati ni Jokic, ni silni Amerikanci, apsolutno niko. Međutim, hronicno je bio nespreman, nije održavao tijelo, nije mogao ravnomjerno odigrati dva poluvremena. Budući da ne nevidjeni inadzija, cijenim da ga je trejd natjerao da se posveti tijelu i pripremi u ovom offseasonu da mu sad ne može niko ništa.
Čovjek će hladno odvesti krampe i bukve Stergara i Krampelja do medalje.
Ako stvarno uzmu medalju trebaju mu spomenik u Ljubljani dici visine 300 metara.
Al ne vjerujem da ce s ovom ekipom, odron teski. I ova utakmica je daleko od gotove, ubacio je 30 poena bukvalno sve sta je bacio na kos uslo i opet je samo 10 razlike.
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Dončić je nerealan
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Najbolji učinci u jednom meču
Prema službenoj statistici FIBA-e, ovako izgleda top lista najboljih pojedinačnih ostvarenja:
1. Eddy Terrace (Belgija) – 63 poena vs. Albanija, 1957
2. Luka Dončić (Slovenija) – 47 poena vs. Francuska, 2022
3. Nikos Galis (Grčka) – 46 poena vs. Švedska, 1983
4. Nikos Galis – 45 poena vs. Sovjetski Savez, 1989
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Lagano ide do 45, mozda cak i do drugog mjesta.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Datome zaduzen da rucno upisuje statisticke parametre. Avdic bi umro od smjeha, da nije u bedaku zbog poraza jutros.
Bukv glrdam i pitam se jel moguce da je covjek zbog toga na klupi
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Proigrali i ostali Slovenci.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Evo Talijana
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.