Ne znam za vas, ali ja jedva cekam naredne utakmice da vidim Alajbegovica na djelu, sto repke, sto Salzburga

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Esmir, Alajabegovic, Dedic..a ocekujem napredak i od Bazdara u klubu...rep ko nekad
Ma Austrija je zrela za pobjedit sa 120% psihickog aspekta spremom i taktikom mozemo ih dobit glat, samo da se ne prepadnu pobjede ko danas kosarkasiIceplayer je napisao/la: ↑07 sep 2025, 20:06Austrija je krupan zalogaj, ali sladak eventualnom pobjedom bi napravili veliki iskorak za prvo mjesto.Lavcina je napisao/la: ↑07 sep 2025, 19:46Znam ja to sve, al zasto mi ne bi malo pamentije igrali pa recimo prvo poluvrijeme, da umrtvis utakmicu malo. Onda drugo poluvrijeme krenes u napad sa svjezim Dzekom.
A u drugu ruku i da povedemo u prvom poluvremenu opet u drugom ubacis Dzeku da zadrzi loptu i smiri loptu i saigrace.
Lavcina je napisao/la: ↑07 sep 2025, 18:31………………………Vasilj
Dedic - Muharemovic - Katic - Gazibegovic
……..Gigovic - Sunjic - Tahirovic
Memic……... Demirovic…….…..Alajbegovic
Moze li ovako Barbarez nesto izvesti protiv Austrije, brez da izmislja toplu vodu sa pozicijima i nakaradnim postavljanjem igrača.
Trebaju nam brzi i pokretni igraci. I na krilima, da igraju krila, a ne dizelasi koji su okretni ko djedovi.
Kakva utakmica, kakav fudbal furije. Spanci su komotno mogli jos koji zabiti.Hrammm1921 je napisao/la: ↑07 sep 2025, 21:10Al sta rade Spanci Turcima ybt, kakve su ovo akcije tikataka
Moglo biti 2:5 za pola sataFudo je napisao/la: ↑07 sep 2025, 21:15Kakva utakmica, kakav fudbal furije. Spanci su komotno mogli jos koji zabiti.Hrammm1921 je napisao/la: ↑07 sep 2025, 21:10Al sta rade Spanci Turcima ybt, kakve su ovo akcije tikataka
Ma znam, al barem je koristan za presing, da sto vise otezamo samu organizaciju njihovih napada. Ako ih pustimo, da se dosetaju na nas centar onda smo gotovi.Sindikat12 je napisao/la: ↑07 sep 2025, 21:06Lavcina je napisao/la: ↑07 sep 2025, 18:31………………………Vasilj
Moze li ovako Barbarez nesto izvesti protiv Austrije, brez da izmislja toplu vodu sa pozicijima i nakaradnim postavljanjem igrača.
Trebaju nam brzi i pokretni igraci. I na krilima, da igraju krila, a ne dizelasi koji su okretni ko djedovi.
Nazalost, Demirovic kao sam spic je jako nekoristan i ne vjerujem da ce Dzeku staviti na klupu, jer je on i dalje nas najbolji napadac.
Nasi Wiliams i Yamal
Nazalost Demirovic samo i moze igrati kao sam spic.Sindikat12 je napisao/la: ↑07 sep 2025, 21:06Lavcina je napisao/la: ↑07 sep 2025, 18:31………………………Vasilj
Nazalost, Demirovic kao sam spic je jako nekoristan i ne vjerujem da ce Dzeku staviti na klupu, jer je on i dalje nas najbolji napadac.
Naišao sam pred prošlu utakmicu na oprečne informacije, neko je napisao da se na Zapadu uglavnom ispoštuje, neko ne, ne bih ni očekivao na Jugu.
Gazibegovic je izgledao lose jer je morao pokrivati cjelu desnu stranu jer je Hajradinovic, koji je inace trebao biti njegov partner na desnoj strani, odlucio da ide disati Edinu i Demiru za vratom a ne igra poziciju gdje treba da igra. I sto je najzalosnije od svega, ni tamo nista nije napravio.dedo26 je napisao/la: ↑07 sep 2025, 09:55Nevjerovatno mi je da ljudi koji su na ovom forumu vjerovatno i prate repku vec godinama i sve, a toliko plitko razmisljaju i ne poznaju fudbal.
Gazibegovic kao desni bek; Katastrofa je bio svakako, ali jeste uopste primjetili da je igrao bez desnog krila i da lik nije imao s kim ni razigravati desno. Kad god je dobio loptu imao je opciju da vrati samo u sredinu ili da centrira. To je stvar lose odluke trenera.
Kad je Esmir usao odma se osjetilo kolko ima vise energije desno, jer imas s kim razigravat, dva igraca su desno. Tako da je Juka bio sasvim prosjecan u drugom poluvremenu na toj poziciji. Igraci San Marina su ga takticki pustali desno jer znaju da nije kreator i nema s kim igrati.
Eh onda dalje; Neki govore da bi penal San Marina promjenio sve. Valjda to i jes poenta ofsajda koji je golem bio, da dobro postavis odbranu da ne mogu dat gol. A cak i da su dali, vjerovatnob i peticu primili u mrezi.
Igra protiv San Marina jest bila losa prvo poluvrijeme, ali to je iskljucivo zbog desne strane gdje se najvise igralo, a plus i dva klasicna spica koja nemaju taj kreativni faktor u igri. Cim sam vidio da ulaze Kerim, Esmir, Memic, odma sam znao da ce se nesto dobro desit. Ovo nek mu bude lekcija za buduce utakmice, ali San Marino je ekipa na kojoj imas slobode da testiras dosta toga, bas kao da je prijateljska. Plus valja istaci i ono najvaznije da nam je falila citava odbrana i vezni red, tj : Dedic, Muharemovic, Katic, Kolasinac, Gigovic, Sunjic koji ce vjerovatno od prve minute protiv Austrije.
Jos je golman najbolji kod Turaka bio. Da on nije imao dan i pored primljenih golova ono bi izaslo na 10-0Hrammm1921 je napisao/la: ↑07 sep 2025, 21:10Al sta rade Spanci Turcima ybt, kakve su ovo akcije tikataka
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bavariapivo, Dinhooo, eleGancy, invincible1921, Jegres, juka55, LaMeloBall i 57 gostiju.