Edin Atić

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

ovisnik
Kontakt:

Re: Edin Atić

Post Postao/la ovisnik » 05 sep 2025, 16:59

Šteta za Atića što ie nakon loše sezone u Španiji potpisao za Bosnu, kako igra ovo prvenstvo sigurno je privukao pažnju večih klibova i mogao je uzeti ozbiljne pare za ugovor, ovako požurio i osudio se iduću sezonu da igra ABA ligu za relativno male novce u evropskim okvirima.

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 05 sep 2025, 17:11

ovisnik je napisao/la:
05 sep 2025, 16:59
Šteta za Atića što ie nakon loše sezone u Španiji potpisao za Bosnu, kako igra ovo prvenstvo sigurno je privukao pažnju večih klibova i mogao je uzeti ozbiljne pare za ugovor, ovako požurio i osudio se iduću sezonu da igra ABA ligu za relativno male novce u evropskim okvirima.
Ni meni nije jasno kako ovakav igrac zavrsi u bosni
Al eto bolje nama :)

Hashanaga
Kontakt:

Post Postao/la Hashanaga » 05 sep 2025, 17:20

u razgovoru za N1 nakon pobjede protiv Hrvarske u Skenderiji, Adis Bećiragić je rekao da je za njega Edin Adić jedna velika enigma i da mu treba trener koji će ga voljeti kao čovjeka a ne gledati na njega kao jednog u nizu igrača, i da tako može biti jedan od najboljih playmakera u Evropi ( iako mu to nije prirodna pozicija ). Vjerujem da Adis čini Edina 50% boljim igračem kada igra za reprezentaciju. Edinu svaka čast kako igra ovo prvenstvo, bez greške. Treba uzeti u obzir kakav je šok doživio nedavno, i iz svega toga ovako igrati za reprezentaciju, na neprirodnoj poziciji,ovako zrelo igrati. Svaka čast,majstore.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 05 sep 2025, 17:30

zeljovac21 je napisao/la:
05 sep 2025, 17:11
ovisnik je napisao/la:
Ni meni nije jasno kako ovakav igrac zavrsi u bosni
Al eto bolje nama :)
Otac mu je preselio prije par mjeseci. Vjerovatno zeljan blizu kuci da bude. A druga stvar htio da ide rahat na EP za razliku od nekih.
Treca stvar, moze on i iz Bosne napraviti transfer. :bih:
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

kovacic
Kontakt:

Post Postao/la kovacic » 05 sep 2025, 18:38

ovisnik je napisao/la:
Nije baš 18-20 hiljada eura malo, mogao bi izvući maksimalno duplo uz dosta sreće i lobiranja Miška. Ali svakako odličan posao Bosne.

N3R3D
Kontakt:

Post Postao/la N3R3D » 05 sep 2025, 18:46

Bravo Atiću, povedi nas i protiv Poljske. :bih:

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 05 sep 2025, 19:03

kovacic je napisao/la:
05 sep 2025, 18:38
ovisnik je napisao/la:
Nije baš 18-20 hiljada eura malo, mogao bi izvući maksimalno duplo uz dosta sreće i lobiranja Miška. Ali svakako odličan posao Bosne.
i nije ni losa liga ni tim posebno kad se uzme u obzir njegova zadnja klubska sezona

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 05 sep 2025, 19:29

Zar je u breoganu bio bas toliko los
naprijed rejal

ovisnik
Kontakt:

Post Postao/la ovisnik » 05 sep 2025, 20:36

MElloo je napisao/la:
05 sep 2025, 19:03
kovacic je napisao/la:
05 sep 2025, 18:38
ovisnik je napisao/la:
i nije ni losa liga ni tim posebno kad se uzme u obzir njegova zadnja klubska sezona
Nije loša liga, nisu možda ni mali novci, ali ovo što on igra na EP/uz još nedovoljno samopouzdanja u šut/ je ulaznica za ozbiljan klub.On na ovom prvenstvu puni sve statističke kolone i zaista je odličan u oba pravca.Ovakav “izlog” kao EP neuporediv je sa bilo koiim takmičenjem i igre koje pruža sigurno bi rezultirale kvalitetnijom ponudom i u pogledu tima i u pogledu novca.Nije njemu ostalo puno karijere i ovo je bila jedinstvena prilika da nakon AEK-a, ponovo ode u veliki klub i uzme ozbiljne novce što on svojim talentom i fizikalijama sigurno zaslužuje.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 05 sep 2025, 21:08

Meni se cini da se tako pise nakon skoro svakog ciklusa sa reprezentacijom gdje odigra iznad ocekivanja ali nazalost to rijetko replicira u klubu. Tesko se igdje zadrzi duze od sezone dvije, da li mu fali taj voljni momenat ili trener koji ce mu vise vjerovati..
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 05 sep 2025, 21:16

StevieG8 je napisao/la:
05 sep 2025, 21:08
Meni se cini da se tako pise nakon skoro svakog ciklusa sa reprezentacijom gdje odigra iznad ocekivanja ali nazalost to rijetko replicira u klubu. Tesko se igdje zadrzi duze od sezone dvije, da li mu fali taj voljni momenat ili trener koji ce mu vise vjerovati..
U Igokei je u 2 navrata imao sasvim respektabilne sezone. Za ocekivati je da i za Bosnu bude dobro igrao.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 05 sep 2025, 22:16

ovisnik je napisao/la:
Pa dobio je ozbiljne pare i od Bosne. Skoro 20k eura nije uopste malo. Pa Musa je u Realu imao oko 30k onu prvu sezonu ne znam poslije kako se povecavalo to.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Drum
Kontakt:

Post Postao/la Drum » 05 sep 2025, 22:25

Sveti je napisao/la:
05 sep 2025, 19:29
Koliko mene sjecanje sluzi, bio je dobar. Al je kratko trajalo jer se desio taj smrtni slucaj oca i onda je jednostavno nestao.

Meni se cini da je Atic osjecajan i osjetljiv momak koji je u mlađim kategorijama znao biti mangup. Al mu ne treba mnogo da bude u kanalu.

Maverick
Kontakt:

Post Postao/la Maverick » 05 sep 2025, 23:38

Drum je napisao/la:
05 sep 2025, 22:25
Sveti je napisao/la:
05 sep 2025, 19:29
Meni se cini da je Atic osjecajan i osjetljiv momak koji je u mlađim kategorijama znao biti mangup. Al mu ne treba mnogo da bude u kanalu.
Da je bar bio samo mangup :roll:
Aziz Bekir: 'Ljudi su pričali da nama treba još jedan visok čovjek.Morate biti glupi da mislite tako,a takvih ljudi je puno u BiH'.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 06 sep 2025, 02:10

Nema razloga zasto ne bi igrao euroligu naredne godine za Partizan/Budućnost ako se u Bosni uspostavi kao lider i glue guy ekipe koja bi mogla solidno kotirati
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Maverick
Kontakt:

Post Postao/la Maverick » 07 sep 2025, 23:56

BosniaBoston je napisao/la:
06 sep 2025, 02:10
Nema razloga zasto ne bi igrao euroligu naredne godine za Partizan/Budućnost ako se u Bosni uspostavi kao lider i glue guy ekipe koja bi mogla solidno kotirati
Atic nece biti lider u Bosni niti bilo gdje drugo jer je labilan. Bosna ce od njega dobit max. 3 zapazene partije a ostale se nece ni pojavit u Zetri. Ko i jutros sto je osto u hotelskoj sobi. Plus sto psuje ko kocijas.
Aziz Bekir: 'Ljudi su pričali da nama treba još jedan visok čovjek.Morate biti glupi da mislite tako,a takvih ljudi je puno u BiH'.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.