Pazite Ganibega, išao charter letom u SM i nazad
sa ”ti to ozbiljno?”
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
@Miske prodo si i nas i sebe! Vjerovali smo u tebe kao budućnost sportskog novinarstva u BiH, a ti tek tako pao bez ispaljenog metka.Coolpanda24 je napisao/la: ↑08 sep 2025, 15:40Pazite Ganibega, išao charter letom u SM i nazadBff postao
sa ”ti to ozbiljno?”![]()
Ma svaku utakmicu u kval… Ja nisam optimistican ovim sto vidim. Sad bih potpisao X. Idem u Zenicu, navijam, nadam se najboljem, cak i vjerujem u plasman na SP. Ali igre i sistema ne vidim da imamo.PeppermintSA je napisao/la: ↑08 sep 2025, 15:36Posralo nas u Rumunijibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑08 sep 2025, 15:27Mislim da je vakat da nas "posere" u jednom sportu jednu utakmicu kako treba. Ako je ko zaslužio tu neku kozmičku pravdu zbog svih baksuzluka i nepravdi u sportu onda smo to mi.
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑08 sep 2025, 15:47@Miske prodo si i nas i sebe! Vjerovali smo u tebe kao budućnost sportskog novinarstva u BiH, a ti tek tako pao bez ispaljenog metka.Coolpanda24 je napisao/la: ↑08 sep 2025, 15:40Pazite Ganibega, išao charter letom u SM i nazadBff postao
Jedan je Husara!bhfanatic14 je napisao/la: ↑08 sep 2025, 15:56baboedindzeko09 je napisao/la: ↑08 sep 2025, 15:47@Miske prodo si i nas i sebe! Vjerovali smo u tebe kao budućnost sportskog novinarstva u BiH, a ti tek tako pao bez ispaljenog metka.Coolpanda24 je napisao/la: ↑08 sep 2025, 15:40Pazite Ganibega, išao charter letom u SM i nazadBff postao
tako ro radi kockar tako se usuti i zadnji kritican glas. Mafijaska organizacija Nsbih. E moj Ganibeze jadno li je, za gornji dio Kelme trenerke si se prodo . Lukavo su te upakovali da izgleda kao da si i ti na spisku serdza Barbarossa kao igrac,a ustvari trebo bi biti novinar. Bravo za husarica sto uvijek proziva lopove .
Valjda bude neki pritisak publike. U zadnje vrijeme jako tanko, malo ko ne skace Bosnu ne voli i Bosna je sampion ooo ooo i onda tisina. Treba nasto zivlje skontati.JohnCleese je napisao/la: ↑08 sep 2025, 15:26Znam da nema kreativnosti, ali smatram da bi nam ponajprije donijela prijeko potreban rezultat.
Na pritisak publike i pritisak igraca izrodit ce se po koja sansa, a smatram da bi ovakvom kompozicijom prilicno neutralisali snagu protivnika.
Znam također da bi idealno bilo igru bazirati preko strana gdje je koncentrisan nas najveci talenat i kreativnost.
Bilo bi to vjerujem u mnogome ljepse i za oko, ali da li bi to na kraju bilo potkrijepljeno na semaforu.
Ovo sve pisem polazeci od pretpostavke da mec sigurno pocinje i Dzeko i Demirovic pa su moje projekcije na osnovu tog.
Za sada nije ali ovo je prvi put da posebno obavjestenje daju samo na tu temu i to dan prije utakmice. To mi je sumnjivo ali koliko je realno da tražiš 14 000 licnih karti i to svakome...i nije realno jer bi se stvorile guzve nezapamćene.invincible1921 je napisao/la: ↑08 sep 2025, 16:25Citam ovu obavijest, jel ikad iko vracen radi drugog imena na karti?
Sa gigovicem se mora trenirati akcija u kojoj dzeko prima na prsa ili glavom izbacuje Demirovica ili nekog od dvojice klinaca na stranu a Armin zavrsava akciju ulazom iz drugog plana iza ledja stoperima. Nesto slicno je uradio rumunima i mislim da sa dzekom u igri cemo imati sansu da radimo bas to. Brza tranzicija od strane 3 igraca za dugom loptom na dzeku koji izbacuje ili Demirovica ili 2 djecaka.soko je napisao/la: ↑08 sep 2025, 16:26Valjda bude neki pritisak publike. U zadnje vrijeme jako tanko, malo ko ne skace Bosnu ne voli i Bosna je sampion ooo ooo i onda tisina. Treba nasto zivlje skontati.JohnCleese je napisao/la: ↑08 sep 2025, 15:26Znam da nema kreativnosti, ali smatram da bi nam ponajprije donijela prijeko potreban rezultat.
Na pritisak publike i pritisak igraca izrodit ce se po koja sansa, a smatram da bi ovakvom kompozicijom prilicno neutralisali snagu protivnika.
Znam također da bi idealno bilo igru bazirati preko strana gdje je koncentrisan nas najveci talenat i kreativnost.
Bilo bi to vjerujem u mnogome ljepse i za oko, ali da li bi to na kraju bilo potkrijepljeno na semaforu.
Ovo sve pisem polazeci od pretpostavke da mec sigurno pocinje i Dzeko i Demirovic pa su moje projekcije na osnovu tog.
Ja se nadam da ce startati sa jednim napadacem. Dedic i Memic desno, Gazibegovic i Kerim lijevo. Gazibegovic ne treba ici u napad. A Sunjic i Basic nek paze kad Dedic napada.
Gigovica samo pustiti da leta i puca po golu
Tako je selektore, ovo se traži.Barbarez: Bodom ne bih bio zadovoljan, moramo im pokazati da je Zenica naš dom gdje mi određujemo pravila
Pa brat bratu 30% stadiona vjeorvatno bi bilo vracenoavenija je napisao/la: ↑08 sep 2025, 16:27Za sada nije ali ovo je prvi put da posebno obavjestenje daju samo na tu temu i to dan prije utakmice. To mi je sumnjivo ali koliko je realno da tražiš 14 000 licnih karti i to svakome...i nije realno jer bi se stvorile guzve nezapamćene.invincible1921 je napisao/la: ↑08 sep 2025, 16:25Citam ovu obavijest, jel ikad iko vracen radi drugog imena na karti?
Znaci i od njega sada mozemo ocekivati pitanja nivoa "Kakva je atmosfera?"Coolpanda24 je napisao/la: ↑08 sep 2025, 15:40
Pazite Ganibega, išao charter letom u SM i nazadBff postao
Prije dva dana:bhfanatic14 je napisao/la: ↑08 sep 2025, 15:56
tako ro radi kockar tako se usuti i zadnji kritican glas. Mafijaska organizacija Nsbih. E moj Ganibeze jadno li je, za gornji dio Kelme trenerke si se prodo . Lukavo su te upakovali da izgleda kao da si i ti na spisku serdza Barbarossa kao igrac,a ustvari trebo bi biti novinar. Bravo za husarica sto uvijek proziva lopove .
bhfanatic14 je napisao/la: ↑06 sep 2025, 19:02@Sheyi ovi su propali do bola. Ganibegovic dominira digo je avaz na drugi Level,jedino on snimo juce polazak iz sarajeva, snimo juce trening u san marinu, slike sa treninga. Covjek prekuco, samo naprijed ganibeze. Izgleda on jedini bio juce na Pressu. Tako treba da bude ili profesionalno ili nikako.
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, EnesSS, legendarnadruga, Mocvara1991, perun, random11, Sheyi, signalidunapark, tuzlanskinacin i 74 gosta.