majestic24 je napisao/la:Nadam se da cete izgubiti...igrao sam na Pacerse
jeli dobar dobitak, s obirom da bi trebao biti, jer indiana nije favorit po nicemu
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha
majestic24 je napisao/la:Nadam se da cete izgubiti...igrao sam na Pacerse
L-Train je napisao/la:ko ima ?Titova-Juga je napisao/la:L-Train je napisao/la:izjednaceno na poluvremenu,zanimljivo da niko iz Indiane nema dvocifren broj poena
Ima, kako nema.
90 kmSaltCityAttack je napisao/la:majestic24 je napisao/la:Nadam se da cete izgubiti...igrao sam na Pacerse
jeli dobar dobitak, s obirom da bi trebao biti, jer indiana nije favorit po nicemu...nadam se da ces svoje pare traziti negdje drugo, a mi cemo ovdje slaviti pobjedu
SaltCityAttack je napisao/la:kakva sala?
evo i nama su poklonili jedan faul ovo na Boozeru
MaGiCa je napisao/la:@SlaniGradNapad
Kako to da ne navijas za drzavu u kojoj zivis
Titova-Juga je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:kakva sala?
evo i nama su poklonili jedan faul ovo na Boozeru
Ovi faulovi na Rose-u nije vise smijesno.
BIHfan je napisao/la:Daj uvedi Thomasa da ovu mrcinu Fostera zaliijepi sakom, hebem mu sve!
A u kojim ih to sportovima Evropljani pobedjuju?SaltCityAttack je napisao/la:MaGiCa je napisao/la:@SlaniGradNapad
Kako to da ne navijas za drzavu u kojoj zivis
zasto bi navijao za nju daj mi razlog ?...ja od ove drzave samo volim zelene , a uzivam kada ih evropljani pobjedjuju u sportovima svakako...pa ne zivim ja ovdje 30 godina ba vec od 2005 sta imam za njih navijati ebiga
bob je napisao/la:al je bozzer veceras ko muha bez glave , ako slucajno izgube onda je on krivac za to ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.