Chicago Bulls

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 apr 2011, 03:14

tako smao ga potezite vucite trgajte vratit ce vam ovim slobodnim bacanjem svaki put :)...kako je dobro njega imat u ovim trenutcima, jer samo faulom g amogu zaustavit ovako kad treba :)...jest da nije imao neku utakmicu nocas, ali opet ce on donjeti prevagu i vec je donosi, jer svi nja cuvaju , a korver sica :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Ammare
Kontakt:

Post Postao/la Ammare » 22 apr 2011, 03:18

Korver poludio :P
Allez

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 22 apr 2011, 03:18

Šicaj Korveru mamu im hacklersku!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 apr 2011, 03:30

ljudi nam skacu ebiga u napadu opasno i bezbroj puta u ovoj utakmici...gusto ebiga 84-84 prokockasmo mi prednost....trebamo se sad odbraniti i onda preko Rosa nesto pokusat
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 22 apr 2011, 03:33

Najradje bi zaboravio ovu seriju...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 apr 2011, 03:34

tooooo mvpp tooo si tiiiiiiiii :)...kurko cete ga zaustaviti, kada on hoce to ce i uraditi :)...bravo majstore
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 22 apr 2011, 03:35

HAHAHAHA.... AHAHAHAHAHAHAHAHAHA.... TATA JEDINI!

Smrt nacionalizmu !!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 apr 2011, 03:36

gotovo je gotovoooo :)...kita vam koljaci MVP!!!!!!!!!..ja odbrane kako je odigrala ova zadnja dva napada nevjerovatno lete po terenu ko muhe :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 22 apr 2011, 03:38

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Fosteru, idi u mesnicu p... ti materina papanska :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Smrt nacionalizmu !!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 apr 2011, 03:40

Rose 23p 4 ukradene .. i ako nije imao neku utkamicu, ali ponovo njegov prodor pored citave odbrane Indiane odlucio je pobjednika :)...evo ga kaze da ga nezanima koliko oni prave teske prekrsaje nad njim i on je tu da igra :)....on je tito :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 apr 2011, 03:48

Sta Barkley kaze zas i Love him :)

Veceras je izgledalo puno bolje nego u one dvije utakmice, jer su svi igraci igrali dosta dobro...Bogans,Deng,Noah,Korver,Gibson i td...nije morao sam Rose da odlucuje izuzev, naravno onog zadnjeg napada, gdje naravno to mora on da zavrsi :)...odbbrana dosta dobra to je vazno idemo prekosutra ih jos jendu dobit i onda malo odmarat od ovih koljaca sto su nas osakatili u ove 3 utakmice
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 22 apr 2011, 03:50

Ma Chicago ih pregazio ko plitak potok, ovdje ce biti metla od 4-0 i vozdra.
Indiana prosjecna ekipa, imaju Grangera koji je igracina ovo ostalo prateca radna snaga.
Pošto idu na pobjednika para Orlando - Atlanta...predpostavljam da ce to biti Orlando ,mada su i oni u padu...nije to ona ekipa od prije dvije godine, a Howard ne može sam.
Uglavnom, ja Bullse vidim u finalu Istoka...dalje ne prognoziram :mrgreen: bice šta bude.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 apr 2011, 03:57

ma po prikazanomi ovim rezultatima Bullsi ih nisu nikako pregazili to objektivno, ali mi igramo dosta lose u ovoj seriji...Indiana igra dosta dosta grubo i ovo sto smo gledali vise je antipropaganda kosarke...ja ih mogu razumjeti da se bore i da izgarjau da nas pobjede, ali ono je zaista previse sta oni rade......mi da igramo onako ko oni grubo ostali bi oni na 70p, a vidjeli smo kada se mi u ozbiljimo kako izgledamo protiv njih u kljucnim minutama 16;1, a to je ono kad igras malo grublje u odbrani....i veceras ova zadnja dva napada malo jaca odbrana i nisu mogli ni sutnut na kos...samo takvu cemo odbrnau igrati kada dodje vrijeme, jer ova Indiana nam je samo zagrijavanje pred Orlando ili Atlantu.

Mislim kako oni igraju dovoljan je pokazatelj, da nisu imali 10 asistencija u citavoj utkamici, znaci opali i ako udje udje , a posto ih je islo u prve dvije, valjda su se nadali da ce ih ici i kuci..ebiga postici toliko koseva, a imati 10 asistencija dovoljno sve govori kako oni igraju ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 22 apr 2011, 12:34

Hvala Bogu u subotu prijenos na Sport Klubu, nema vise patnje sa streamovima barem do serije sa Magicom/Hawksima.
Stavit big sexya na Fostera vecinu utakmice tek toliko da mu pokaze s kim se zaje*baje...

Smrt nacionalizmu !!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 22 apr 2011, 12:52

Odlicna utakmica sinoc za gledat, al ako si navijac Bullsa onda je to losa utakmica. Kako samo prljavo igraju ovi Pacersi pa to je nenormalno. Namjerno idu da ozljede Rose-a i Deng-a. Zaustavili su ovu utakmicu Derricka mora se priznat, natjerali su ga da puno grijesi a i nije ga htjelo veceras jer je fulao puno suteva. Sudije su takodje sinoc isle na stranu Pacersa i to jos vise uvecava nasu pobjedu. Derrick Rose je po ko zna koji put pokazao kakav je to igracina, ima muda do poda! Kakav samo igrac u zavrsnicama! Korver sinoc sjajan, takav nam treba Kyle. Deng odlican sve dok nije poceo forsirat jer je vidio da ga ide, ne radi se to tako u playoffu Luol. :)
Boozer ocajan, on ako proradi zajedno sa Dengom mi bi ove Pacerse raznijeli 30 razlike. Noah cupo nas je kao i uvjek dobar, posebno impresira njegovo vodjenje lopte i kako je dobar licem prema kosu sto slabo koji centar zna. Kad je Indiana imali zadnji napad za pobjedu ili izjednacenje znao sam da ce profulat jer ta ekipa nema iskustva i ne zna se nosit u ovakvim momentima.
Idemo sledecu utakmicu odigrat sampionski, mislim da su nas dosta udarali i mucili vrijeme da im priredimo lijep ispricaj pred njihovim navijacima! 8-)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 22 apr 2011, 12:59

Volim sto Rose neda na sebe, bez obzira koliko je miran na terenu, cak rijetko i emocije pokazuje koliko bi igrac njegovog kalibra trebao. Onaj Foster ce siguran sam dobit degeneka sljedecu utakmicu. Bio je prisutan sinoc samo kako bi ozljedio igrace Bullsa, nikako da ih iz zelje za pobjedom zaustavi teskim faulima.

Smrt nacionalizmu !!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 22 apr 2011, 13:07

Titova-Juga je napisao/la:Volim sto Rose neda na sebe, bez obzira koliko je miran na terenu, cak rijetko i emocije pokazuje koliko bi igrac njegovog kalibra trebao. Onaj Foster ce siguran sam dobit degeneka sljedecu utakmicu. Bio je prisutan sinoc samo kako bi ozljedio igrace Bullsa, nikako da ih iz zelje za pobjedom zaustavi teskim faulima.
E ne slazem se da je Rose igrac bez emocija, jest bio al Bgm se promjenio. Jesi vidio u prvoj utakmici kako je reagovao kad je dao ono tesko polaganje, udarao sakom u prsa pred publikom. Onda kad dade sinoc ono clutch polaganje kako se raduje. Sinoc je htjeo sukobit sa Fosterom, poceo se bunit i pricat sa sudijama. Polako stvara svoj stav i stvara se u velikog vodju ekipe. On je taj koji sad i savjetuje igrace kako da rade, sinoc nekolko puta Dengu i Noahu i Boozeru objasnjava sta da rade kad ga udvoje. On nije samo napredovao po kvalitetu nego i po kosarkaskom stavu i po sefovanju na terenu. :)
Sinoc je bio los, sto odmah znaci da ce sledecu stasno odigrati. Zato pazite se Pacersi. :)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 apr 2011, 13:09

BIHfan je napisao/la:Odlicna utakmica sinoc za gledat, al ako si navijac Bullsa onda je to losa utakmica. Kako samo prljavo igraju ovi Pacersi pa to je nenormalno. Namjerno idu da ozljede Rose-a i Deng-a. Zaustavili su ovu utakmicu Derricka mora se priznat, natjerali su ga da puno grijesi a i nije ga htjelo veceras jer je fulao puno suteva. Sudije su takodje sinoc isle na stranu Pacersa i to jos vise uvecava nasu pobjedu. Derrick Rose je po ko zna koji put pokazao kakav je to igracina, ima muda do poda! Kakav samo igrac u zavrsnicama! Korver sinoc sjajan, takav nam treba Kyle. Deng odlican sve dok nije poceo forsirat jer je vidio da ga ide, ne radi se to tako u playoffu Luol. :)
Boozer ocajan, on ako proradi zajedno sa Dengom mi bi ove Pacerse raznijeli 30 razlike. Noah cupo nas je kao i uvjek dobar, posebno impresira njegovo vodjenje lopte i kako je dobar licem prema kosu sto slabo koji centar zna. Kad je Indiana imali zadnji napad za pobjedu ili izjednacenje znao sam da ce profulat jer ta ekipa nema iskustva i ne zna se nosit u ovakvim momentima.
Idemo sledecu utakmicu odigrat sampionski, mislim da su nas dosta udarali i mucili vrijeme da im priredimo lijep ispricaj pred njihovim navijacima! 8-)
ma kakvi njihovi navijaci, jos uvjek se cuje MVP MVP i u playoffu :)...i tu smo uspjeli izgleda ugrabit dobar broj ulaznica :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 22 apr 2011, 13:13

BIHfan je napisao/la:
E ne slazem se da je Rose igrac bez emocija, jest bio al Bgm se promjenio. Jesi vidio u prvoj utakmici kako je reagovao kad je dao ono tesko polaganje, udarao sakom u prsa pred publikom. Onda kad dade sinoc ono clutch polaganje kako se raduje. Sinoc je htjeo sukobit sa Fosterom, poceo se bunit i pricat sa sudijama. Polako stvara svoj stav i stvara se u velikog vodju ekipe. On je taj koji sad i savjetuje igrace kako da rade, sinoc nekolko puta Dengu i Noahu i Boozeru objasnjava sta da rade kad ga udvoje. On nije samo napredovao po kvalitetu nego i po kosarkaskom stavu i po sefovanju na terenu. :)
Sinoc je bio los, sto odmah znaci da ce sledecu stasno odigrati. Zato pazite se Pacersi. :)

Znam, zato kazem, igrac njegovog kalibra jos bi vise emocije trebao pokazivati, a to je vidim poceo, pogotovo od one utakmice kad se okrenuo prema publici i sakom se udarao u prsa, ( I LIKE ) :)
Stasa u zaista velikog igraca, i prelijepo je biti svjedok ovakvom napretku. Zalim djecu koja su se danas rodila i o njemu ce puniti youtube svojim komentarima kad narastu :D
Zadnja izmjena: Titova-Juga, dana/u 22 apr 2011, 13:13, ukupno mijenjano 1 put.

Smrt nacionalizmu !!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 apr 2011, 13:13

ma nek onu udvajaju koliko god hoce kad imamo Bogansa i Korvera oni ce postici po 9 i eto namirit ce ono sto Rose nije :)...zato je Bogi sam bio 3 puta i pogodio i Korver takodjer :)...ma opet im je dao Rose 23p dosta neprimjetno bez neke odlicne partije , ali sa zadnjim napadom pokori Indianapolis :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []