lobiranje je napisao/la: ↑10 sep 2025, 09:07Hoces li ti govoriti nekime ko ce ici na utakmicu?Odje.bi klosarcino ogranicena i maloumna
Ma **** konju…
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
lobiranje je napisao/la: ↑10 sep 2025, 09:07Hoces li ti govoriti nekime ko ce ici na utakmicu?Odje.bi klosarcino ogranicena i maloumna
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑10 sep 2025, 09:16Sad i navijači krivi, oni bi da zabrane ženi i djecama da idu na utakmice jbt, ko da je Afganistan![]()
Neka ide ko god je platio utakmicu, nije ni moj ni vaš problem. Pola najjačih reprezentacija na našem kontinentu igra u pozorišnim atmosferama mimo navijačke grupe koja bude tu pa bilježe rezultate.
Ovakvih na svakoj utakmici ima barem 100-200, ništa neobično, živimo u dobu tiktokova, reelsova i sl. pa je za očekivati da se ovakve stvari objavljuju. Ljudi platili svoje karte uredno, što se mene tiče mogu vala i dokumentarce snimati po tribinama, nije im zabranjeno, niti im ko može zabraniti.JohnCleese je napisao/la: ↑10 sep 2025, 09:45baboedindzeko09 je napisao/la: ↑10 sep 2025, 09:16Sad i navijači krivi, oni bi da zabrane ženi i djecama da idu na utakmice jbt, ko da je Afganistan![]()
Neka ide ko god je platio utakmicu, nije ni moj ni vaš problem. Pola najjačih reprezentacija na našem kontinentu igra u pozorišnim atmosferama mimo navijačke grupe koja bude tu pa bilježe rezultate.
Dan te ****JohnCleese je napisao/la: ↑10 sep 2025, 09:45baboedindzeko09 je napisao/la: ↑10 sep 2025, 09:16Sad i navijači krivi, oni bi da zabrane ženi i djecama da idu na utakmice jbt, ko da je Afganistan![]()
Te iste stvar se skandiniraju zadnje 4 godine, i vidi cuda, Dzeki sad pocelo smetati...JohnCleese je napisao/la: ↑10 sep 2025, 09:34Igraci uvrijeđeni sto se ponekad u toku utakmice skandira protiv Vice i mafije pa ih na kraju nisu ni pozdravlili![]()
Mislim da 80 % nasih igraca voli pozdraviti navijace i to bi uradili i veceras, ali imaju kapitena koji je odgovoran za takve stvari a ispostavlja se da je pravi ćaci
Instrukcija iz Saveza. Treba im j3bati mater i igracima i savezu. Ljudi trose pare koje mogu trositi na familiju,itd,vole nogomet,vole repku,da bi se nasi fudbaleri ku*cili zajedno s savezom i pokazali nepostovanje prema navijacima. Mat3r vam j3bem.19vendetta87 je napisao/la: ↑10 sep 2025, 10:14Te iste stvar se skandiniraju zadnje 4 godine, i vidi cuda, Dzeki sad pocelo smetati...JohnCleese je napisao/la: ↑10 sep 2025, 09:34Igraci uvrijeđeni sto se ponekad u toku utakmice skandira protiv Vice i mafije pa ih na kraju nisu ni pozdravlili![]()
Mislim da 80 % nasih igraca voli pozdraviti navijace i to bi uradili i veceras, ali imaju kapitena koji je odgovoran za takve stvari a ispostavlja se da je pravi ćaci
Ali vi lupate gluposti, dan te neyebo...
Zato sto barisic katic i radeljic imaju obecane minute kao i bazdar recimo. I to marioneta mora da ispuni, taj plan. To morate shvatit pa ce vam bit lakse. Zato i 14 razlicitih formacije,40 igraca na spiskovima,nista uigrano jer je sve nebitno koliko je bitno da se ispune menadzerske šeme i igre. To kada skontate sve ce vam se samo dati odgovori na mnoge stvari. To odmorit , cuvanje, nemoze se 2 utakmice u 3 dana bla bla okacite macku o rep. Ovo su profesionlaci koji samo to rade i od toga zive.AnelMid je napisao/la: ↑10 sep 2025, 10:32Prvo polo vrijeme jw bilo dobro zato sto Austrijanci nisu nikakav presing nisu radili prema našoj zadnjoj liniji. Čim su počeli u drugom pola vremenu da izlaze visoko naši su samo lopte izbacivali . Nama je vezni red katastrofalan. A šta se tiče zadnje linije nerazumijem te promjene Barišić/Radeljic pa Katić/ Muharemovic svi koji au igrali fudbal znaju da zadnja linija mora biti uigrana. Pustite te price dvije utakmice za tri dana bla bla bla . Jedan Alaba dvije godine utakmice odigrao nije a može odigrati dvije za tri dana .
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Alipasino, AnelMid, AzRimiRzA, Beduin, bordobijeli, Bosna2026, CAGarfia, CHR, dedo26, denza, EnesSS, GrbavicaHrammm, haklamas, HariTz, harko35, Hashanaga, Helemnejse, invincible1921, kenanktkt, klasik, LenyYoro15, Marokanci58, Marsal, myself, Nakata, prisonbreak, Shevko, Sheyi, sidras, StevieG8, THEC, Wilshere10, Yucca i 277 gostiju.