FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- RollingPaper
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Moze Komazec da zaganja zadnjih 20 minuta.
Duga je sezona, bice kartoniranih, povreda i svasta ce se desavat. Treba dosta igrača, gdje god da odes ljudi ce izginut da nam uzmu barem bod. Tesko je biti veliko ime u ovoj ligi, svako te dočeka na nož, pogotovo kad se zna da ideš na ulazak, svi hoce da se dokažu protiv Slobode.
Čeliku je lakše jer nisu najavili da hoće da uđu u P, a mislim da im je to plan i da idu na ulazak. Samo neće da nabijaju pritisak igračima i javnosti kao i da motivišu ostale klubove.
Tu je još i Igman i GOŠK. Ovo ce biti zanimljivo skroz, pogotovo završnica sezone.
Duga je sezona, bice kartoniranih, povreda i svasta ce se desavat. Treba dosta igrača, gdje god da odes ljudi ce izginut da nam uzmu barem bod. Tesko je biti veliko ime u ovoj ligi, svako te dočeka na nož, pogotovo kad se zna da ideš na ulazak, svi hoce da se dokažu protiv Slobode.
Čeliku je lakše jer nisu najavili da hoće da uđu u P, a mislim da im je to plan i da idu na ulazak. Samo neće da nabijaju pritisak igračima i javnosti kao i da motivišu ostale klubove.
Tu je još i Igman i GOŠK. Ovo ce biti zanimljivo skroz, pogotovo završnica sezone.
I Krpic i Komazec su odlicna pojacanja za ovu ligu,posebno Krpic.Komazec moze sve ostalo nadoknaditi borbenoscu.Bit ce dobro ako dodju obojica u paru.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Komazec je prije svega dobar lik za svlačionicu.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
To su likovi koji bas donose pozitivnu energiju u svlacionicu, jako bitan faktor za jedan tim....bas dobar i pozitivan lik, vidi se to na njemu....dobar potez ako dodje.
🔴⚫️
lijepo, cool dolazi nam pozitvan lik iz trećeg ranga takmičenja srbije samo zato što je već bio kod nas i što je raja. Mislim super srčan i pozitivan lik ali njegovo vrijeme prošlo. Napravite roštilj zovnite ga da posjedi, ako imate para neka bude i savjetnik ali mislim da to nije rješenje za trenutnu situaciju.
& $ ?
Nije ozbiljnu utakmicu odigro vec par godina, raja ga voli, raju ce on animiran al mislim da ga ni trener ne gleda kao pojacanje na terenuklma1 je napisao/la: ↑09 sep 2025, 11:29lijepo, cool dolazi nam pozitvan lik iz trećeg ranga takmičenja srbije samo zato što je već bio kod nas i što je raja. Mislim super srčan i pozitivan lik ali njegovo vrijeme prošlo. Napravite roštilj zovnite ga da posjedi, ako imate para neka bude i savjetnik ali mislim da to nije rješenje za trenutnu situaciju.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- Quartararo
- Kontakt:
Kakav ozbiljan napredak se može očekivati kad godinama jedni te isti igraju, idu, vraćaju se, legende bh.fudbala šta ti ja znam treba ekipi radi iskustva. Svaka njima čast ali i Said i Komazec su završili sa ozbiljnim fudbalom prije 2-3 godine.
Jedino ako nisu želje uprave da se godinama ovako tavori po cvajti jer za bolje i nisu, ova ekipa je i dalje tanka. Trener što bi nešto i napravio, nema sa čim. Ne znam do kad se trebaju trpiti ovi gore iznad, kakvu razliku prave da mi je znati? Krpić može nešto ponuditi ako dođe, to stoji. Ova dvojica, teško. I ovo djeca Slobode ko fol pa ti beka igra netalentovana rupa, i to bih ja mačku o rep. Dajte nam igrače koji se trude i koji znaju. Dosta je polovnjaka u pm.
Gledajmo sad kako granični prelaz tambura i šalje ovu ekipu punu iskusnih legendi u donji dio najgore lige na planeti.
Jedino ako nisu želje uprave da se godinama ovako tavori po cvajti jer za bolje i nisu, ova ekipa je i dalje tanka. Trener što bi nešto i napravio, nema sa čim. Ne znam do kad se trebaju trpiti ovi gore iznad, kakvu razliku prave da mi je znati? Krpić može nešto ponuditi ako dođe, to stoji. Ova dvojica, teško. I ovo djeca Slobode ko fol pa ti beka igra netalentovana rupa, i to bih ja mačku o rep. Dajte nam igrače koji se trude i koji znaju. Dosta je polovnjaka u pm.
Gledajmo sad kako granični prelaz tambura i šalje ovu ekipu punu iskusnih legendi u donji dio najgore lige na planeti.
Dobar je zbog svlacionice jer je pravi vodja i na terenu i van njega, sto se tice profesionalnosti mladi se mogu ugledati na njega.
Za ove pojedine ne znam šta bi oni koda im doše u prvu ligu federacije.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Komazec, a pogotovo Krpic su vise nego pristojna pojačanja za nas. O tome koliko Krpic moze dat na terenu ne treba trositi rijeci.
Sta je s povrede Huseinbasica koliko ce biti odsutan?
Sta je s povrede Huseinbasica koliko ce biti odsutan?
“Pjesma naša neće stati, za boje ove život ćemo dati!”
Rece Azmir ove sedmice dolazi jedan igrac,ako je to Krpic...Kraj sedmice ide polako...Sve sem pobjede u Gabeli ako se misli ulazit je ravno katastrofi...
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne poznajem igrace, ali vecina njih je zalutala u Slobodu.....dosta njih ne znaju osnove fudbalske igre....dobro ovo Jankovic i vodi......znam da im treba utakmica i treba da igraju ovakve utakmice, pogotovo po kantonu, valjda bude dobro.
🔴⚫️
Prvo poluvrijeme su ti sve rezervisti i par igrača na probi, jedini iz prve je Beganović.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

U iščekivanju sutrasnje utakmice uspomena na prije 12 godina.
tuzlanska Sloboda
Mi jos uvijek cekamo to veliko pojacanje od prosle sedmice 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.