Covjek radi iste Ali bukvalno iste retardirane poteze koje su radili njegovi prethodnici a kojima SE smijao I cerekao preko drustvenih medija.
Prvo je stavljanje igraca na neprirodne pozicije. Gigovic na krilu
Drugo, ja Sam mislio da covjek polako dolazi sebi jer u izjavama se bar nije prosipao ko prije. Onda vidis mujakic na rosteru, a onda ga gura u prvu postavu I to jos na neprirodnu poziciju. Znaci imas 2 igraca na lijevoj strani Koji igraju neprirodnu poziciju od toga je jedan amater. Nemoze me Niko uvjerit da je prirodni stoper kuracspora bolji od prirodnog lijevog beka ekipe koja igra grupnu fazu el.
Ovaj poraz boli ne zato sto smo izgubili nego zbog cinjenice da nismo iskoristili najbolje sto smo imali na raspolaganju kao sto nismo protiv danske 2004te, srbije 2006te, Portugala 2010te, 2012te, rep I sjeverne irske 2016 I 2020te. Nemoze me Niko uvjerit da smo imali karica I hadziahmetovica u ovoj tekmi da ne bi bili blize pobjedi. Da je gigovic igrao Ono sto igra u klubu, da je alajbegovic poceo utakmicu kao sto je morao garantujem da NE bi izgubili. I meni je nevjerovatno da mi na forumu to vidimo I upozoravali smo to prije tekme a ljudi Koji su placeni da to vide prave SE slijepi I prkose zdravom razumu.
Ove stalne povrede dedica I kolasinca dvojice najbitnijih igraca su samo kozmicka Pravda za barbin bezobrazluk, idiotizam, kur.enje, nepravdu,licemjerje, duple arsine itd.
Sljedece okupljanje karic, hadziahmetovic, hadzikadunic moraju biti tu inace idemo u 3 lijepe I protiv kipra.