RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

AlemC85
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la AlemC85 » 22 apr 2011, 00:07

Nisam komunjara i ne pripadam nijednoj stranci, nego kažem da se bolje živjelo. Ne mora značiti što sam mikulinija stavio, da sam odmah komunjara. OK. To je to. Utakmica je u subotu u 19,30h.

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 22 apr 2011, 00:08

Bola pusti edinka, ko njega još za ozbiljno shvata. :D
Who dares, wins !

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 22 apr 2011, 00:08

svaka im cast na tome sto su otisli na utakmicu :)
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 22 apr 2011, 00:09

NeToBoLa je napisao/la:Bola pusti edinka, ko njega još za ozbiljno shvata. :D
Niko, na njegovu žalost.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 22 apr 2011, 00:16

edinko je napisao/la:Zamolio bih komunjare da se "sastanu"na nekom drugom mjestu i raspravljaju o "nikakvoj BiH i lijepoj Jugoslaviji"(koja nam mnogima sa svojom vojskom zamalo glave ne dodje,mnogima je i dosal ali se nadju ove napolitanke da kukaju za njom).gadite mi se i van ste teme.TEMA JE FUDBALSKI KLUB VELEZ a ne us*ana Jugoslavija!
Meni je BiH kakva je takva-zakon a onome kome se ne svidja-bujrum iz nje!

TEMA JE FK VELEZ!

RSD VELEZ !
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 22 apr 2011, 00:19

oldbridge je napisao/la:

RSD VELEZ !

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tata :!:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

nno9
Kontakt:

Post Postao/la nno9 » 22 apr 2011, 00:27

Poziv na nasilje nije primjeren ovom forumu ili bilo kojem drugom forumu. Nemoj biti ko oni, ipak smo mi gradska i obrazovana raja, a oni ko zna odakle su sljegli, ni dragi Bog nezna, pa se i ponasaju u skladu sa kucnim (ne)odgojom![/quote]

drug ja nisam reko na koji nacin da im odgovorimo ja nigdje nisam spomeno nasilje, pametan sam ja momak zato i navijam za Velež a ne za .....Malo me izrevoltira taj seljakluk vise vazda pusti bit ce bolje a oni samo vuku ka dole isto paraziti .Ustvari i jesu paraziti .Da ne stopaju gdje bi nam kraj bio, ne postuju drzavu grad, zastavu , himnu narod ljude gradajane smatraju da im drzava jednako pripada kao i nama.Ja ako mi se nesvidja neki kadic necu izlaziti u njega ako mi fax ne ide pa probat cu drugi.... a oni nevalja im drzava nevalja im ovo pa sto ne idu ja bi majke mi otisao da mi ovde nevalja da sam ugrozen ha ya.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 22 apr 2011, 11:01

nno9 je napisao/la:Poziv na nasilje nije primjeren ovom forumu ili bilo kojem drugom forumu. Nemoj biti ko oni, ipak smo mi gradska i obrazovana raja, a oni ko zna odakle su sljegli, ni dragi Bog nezna, pa se i ponasaju u skladu sa kucnim (ne)odgojom!
drug ja nisam reko na koji nacin da im odgovorimo ja nigdje nisam spomeno nasilje, pametan sam ja momak zato i navijam za Velež a ne za .....Malo me izrevoltira taj seljakluk vise vazda pusti bit ce bolje a oni samo vuku ka dole isto paraziti .Ustvari i jesu paraziti .Da ne stopaju gdje bi nam kraj bio, ne postuju drzavu grad, zastavu , himnu narod ljude gradajane smatraju da im drzava jednako pripada kao i nama.Ja ako mi se nesvidja neki kadic necu izlaziti u njega ako mi fax ne ide pa probat cu drugi.... a oni nevalja im drzava nevalja im ovo pa sto ne idu ja bi majke mi otisao da mi ovde nevalja da sam ugrozen ha ya.[/quote]

cuj ne pripada nama jednako ko vama haahhaahahahah kako si zatucan covjece,ako nisi znao hrvati su najstariji narod na ovim prostorima.toliko
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 22 apr 2011, 11:04

Rosas7 je napisao/la:
nno9 je napisao/la:Poziv na nasilje nije primjeren ovom forumu ili bilo kojem drugom forumu. Nemoj biti ko oni, ipak smo mi gradska i obrazovana raja, a oni ko zna odakle su sljegli, ni dragi Bog nezna, pa se i ponasaju u skladu sa kucnim (ne)odgojom!
drug ja nisam reko na koji nacin da im odgovorimo ja nigdje nisam spomeno nasilje, pametan sam ja momak zato i navijam za Velež a ne za .....Malo me izrevoltira taj seljakluk vise vazda pusti bit ce bolje a oni samo vuku ka dole isto paraziti .Ustvari i jesu paraziti .Da ne stopaju gdje bi nam kraj bio, ne postuju drzavu grad, zastavu , himnu narod ljude gradajane smatraju da im drzava jednako pripada kao i nama.Ja ako mi se nesvidja neki kadic necu izlaziti u njega ako mi fax ne ide pa probat cu drugi.... a oni nevalja im drzava nevalja im ovo pa sto ne idu ja bi majke mi otisao da mi ovde nevalja da sam ugrozen ha ya.

cuj ne pripada nama jednako ko vama haahhaahahahah kako si zatucan covjece,ako nisi znao hrvati su najstariji narod na ovim prostorima.toliko[/quote]
joj jeste sve ste vi ...historicari su pogrijesili nisu to bili iliri vec hrvati ...ajde vise ba frajer samo trazi gdje neko spominje hrvate pa da pocne neke suplje historijske lekcije!! pali zastavu .pljuju po njoj i onda hoce da im pripada cccc...veze vi nemate sta hocete ...cujem da je policija morala ispracati igrace veleza od tih ultrasa ..sto ne napises sta o toj sramoti ako si bio na tekmi ...
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 22 apr 2011, 11:08

mma_hz je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:

cuj ne pripada nama jednako ko vama haahhaahahahah kako si zatucan covjece,ako nisi znao hrvati su najstariji narod na ovim prostorima.toliko
joj jeste sve ste vi ...historicari su pogrijesili nisu to bili iliri vec hrvati ...ajde vise ba frajer samo trazi gdje neko spominje hrvate pa da pocne neke suplje historijske lekcije!! pali zastavu .pljuju po njoj i onda hoce da im pripada cccc...veze vi nemate sta hocete ...cujem da je policija morala ispracati igrace veleza od tih ultrasa ..sto ne napises sta o toj sramoti ako si bio na tekmi ...[/quote]

isto ko i nase igrace iz sjevernog logora ;) ;)

ovo sto ti ja govorim nisu povijesne lekcije ,nego cinjenice,educiraj se malo
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 22 apr 2011, 11:10

educiran sam i previse na tvoju zalost!!! :D :D
i vidim odobravas napad ..ma ja zub za zub dok mrtva glava ne padne i onda ....sta??
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 22 apr 2011, 11:17

Rosas7 je napisao/la:sto ko i nase igrace iz sjevernog logora ;) ;)
LAZES, ja sam ostao medju zadnjim na utakmici i nikome nisu bili zanimljivi kad su izasli, kao sto slobodno Musa sa pomocnikom gleda svaku utakmicu Veleza u Vrapcicima i slobodno proseta do parkinga na kraju utakmice kao i svi drugi na stadionu!

Znaci LAZES! Jedini psihicki poremeceni likovi u gradu ste vi!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 22 apr 2011, 11:23

drH je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:sto ko i nase igrace iz sjevernog logora ;) ;)
LAZES, ja sam ostao medju zadnjim na utakmici i nikome nisu bili zanimljivi kad su izasli, kao sto slobodno Musa sa pomocnikom gleda svaku utakmicu Veleza u Vrapcicima i slobodno proseta do parkinga na kraju utakmice kao i svi drugi na stadionu!

Znaci LAZES! Jedini psihicki poremeceni likovi u gradu ste vi!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jao lika,sto laze :lol: :lol: :lol: :lol:

plemic
Kontakt:

Post Postao/la plemic » 22 apr 2011, 11:37

i u rukometu vas dobijamo :lol: :lol: :lol:
stvarno ste jedna velika nula
Najstariji nogometni klub u BiH
HŠKZ 1905

plemic
Kontakt:

Post Postao/la plemic » 22 apr 2011, 11:40

Maestro^^ je napisao/la:
nezz kako ce gostujuci navijaci doci u neciju dvoranu .. a pogotovo zrinjskog .. ne moze 200 ljudi stati u nju :D
slika
slika
slika

u dvoranu staje 1000 ljudi
Najstariji nogometni klub u BiH
HŠKZ 1905

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 22 apr 2011, 11:50

Rodjeni, nemoj te pustiti da vas ovi seljaci nerviraju, zna se koje prvi i pravi Hercegovacki klub, i samo hrabro protiv manjeg kluba iz Rajvosa
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 22 apr 2011, 11:54

Velezovci,sretno vam sutra u Sarajevu,tj. Novom Sarajevu odakle je taj mali klub sa kojim igrate. Pozdrav za RA i nadam se da ce vas dosta doci ,sretno Velezu ;)

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 22 apr 2011, 12:31

Nadam se dobroj utakmici sutra, termin vecernji, fino vrijeme, bolje ne moze.
Ono sto ohrabruje je da sa Odovicem imamo pravo cvrstu odbranu i sigurno necemo olako dopustiti Zelji neki gol,
morat ce se dobro, dobro potruditi bez obzira sto su igracki trenutno kvalitetniji.

Smrt nacionalizmu !!

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 22 apr 2011, 12:58

Joj ovog plemica koji je ovo seljak ocami mog pa cim je on dosao na ovaj forum ovim djecijim provokacijama se sluzi bola ja znam 5 momaka koja su bila jucer na rukometu nisu dosli u majicama red army nego dosli sjeli ko normalni ljudi maloumni covjece cuj kako ce doci gostujuci navijaci.
Samo jedan klub Velež Mostar

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 22 apr 2011, 13:32

Svi na Grbavicu zasto nepise na KN RA nista u vezi utakmice .. i odlaska na Grbavicu ? --
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []