Podveležje i njen zaseok Svinjarina nisu MostarThreeplanetrees je napisao/la: ↑11 sep 2025, 12:49Vidi se vaša sličnost u mitomanisanju i viđenju stvari koje nisu istinite i nemaju veze s vezom. Mi mostarci kada škutor to radi nazivamo šagoljanje. Kako tebe nazvati nemam pojma
Premijer liga BiH - aktuelno
- LavoviGabela
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Odmori malo nisi dobar škutorčiću rumeni izbezumljeni. Nisam ti ja kriv što si se trigerovao na onu sliku praznog stadionaLavoviGabela je napisao/la: ↑11 sep 2025, 12:57Podveležje i njen zaseok Svinjarina nisu Mostar![]()
, shodno tome ti nisi mostarac seljačiću
Hz vise objava na facebooku nego sto ih je otislo u Mostar. Grupa u golemom padu.
-
opalaopala
- Kontakt:
Ko o čemu khurva o poštenju, vojnik o skraćenju, stanovnik gabele o seljacina i medjugorci o mostarcima.LavoviGabela je napisao/la: ↑11 sep 2025, 12:57Podveležje i njen zaseok Svinjarina nisu MostarThreeplanetrees je napisao/la: ↑11 sep 2025, 12:49Vidi se vaša sličnost u mitomanisanju i viđenju stvari koje nisu istinite i nemaju veze s vezom. Mi mostarci kada škutor to radi nazivamo šagoljanje. Kako tebe nazvati nemam pojma![]()
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Cudo nijedan portal nije objavio “iznenadjenje” da je Ajla u klubu i dalje, iako to svi znaju da nikad nije otisla. Da se ovo desilo Zelji, mislim da bi svaki medij objavio. Ima mirvic para i za medije da pokrije. Cak se nekad i bojkotovalo zbog nje.
Igrala je igru sa njom nema sale.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Ko god je malo upućen zna da imaju neke novinare na platnom spisku. Ovo nije nikakva provokacija, činjenica.Tempero je napisao/la: ↑11 sep 2025, 13:41Cudo nijedan portal nije objavio “iznenadjenje” da je Ajla u klubu i dalje, iako to svi znaju da nikad nije otisla. Da se ovo desilo Zelji, mislim da bi svaki medij objavio. Ima mirvic para i za medije da pokrije. Cak se nekad i bojkotovalo zbog nje.
Grupa iznad svakog pojedinca.
- Combattente87
- Kontakt:
Ne daj Bože da se sa vama priča završava, pa sa kim ćemo da se sprdamo onda ? Mirni budite, ide guta, al me Ajlišee al me Ajlahaaa....fks74 je napisao/la: ↑11 sep 2025, 11:43Naš problem je što nismo politički klub i tu se sva priča završava.Combattente87 je napisao/la: ↑11 sep 2025, 08:31Koliko sam postova do sada napisao pokušavajući im objasniti da je Ajla i dalje alfa i omega u klubu, al kakav, odmah salve uvreda....
Ovo je slična situacija kao kad jarana ubjeđuješ da mu se treba draufa sa strane a on se na tebe naljuti, a kad skonta da si bio u pravu i dalje nastavi da bude ljut na tebe....Da ne govorim o napadu HZ na svoj klub i optužbama za namještanje utakmicasvašta vam staje pod kapu izgleda, al bar da imate neke koristi od toga, a ne 7 bodova iz šest utakmica
![]()
![]()
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
- LavoviGabela
- Kontakt:
Znam boli istina brđosThreeplanetrees je napisao/la: ↑11 sep 2025, 13:02Odmori malo nisi dobar škutorčiću rumeni izbezumljeni. Nisam ti ja kriv što si se trigerovao na onu sliku praznog stadionaLavoviGabela je napisao/la: ↑11 sep 2025, 12:57Podveležje i njen zaseok Svinjarina nisu Mostar![]()
![]()
Kad će nova dotacija sa državne sise za radničku klasu iz Vrapčića?
- LavoviGabela
- Kontakt:
heh napravi Gabela krov za mjesec dana, a vi ni godinu ga ne možete sklopit, još sa državnim parama, eh tezgari tezgari, samo ste na milostinju naučili.opalaopala je napisao/la: ↑11 sep 2025, 13:18Ko o čemu khurva o poštenju, vojnik o skraćenju, stanovnik gabele o seljacina i medjugorci o mostarcima.LavoviGabela je napisao/la: ↑11 sep 2025, 12:57Podveležje i njen zaseok Svinjarina nisu MostarThreeplanetrees je napisao/la: ↑11 sep 2025, 12:49
Vidi se vaša sličnost u mitomanisanju i viđenju stvari koje nisu istinite i nemaju veze s vezom. Mi mostarci kada škutor to radi nazivamo šagoljanje. Kako tebe nazvati nemam pojma![]()
jbo li vas sda i sdp u pakas
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Gajbu mi tih bresaka što si nabrao između zadnja dva komentara gunjašu rumeni iz te pogranične selendreLavoviGabela je napisao/la: ↑11 sep 2025, 14:10Znam boli istina brđosThreeplanetrees je napisao/la: ↑11 sep 2025, 13:02Odmori malo nisi dobar škutorčiću rumeni izbezumljeni. Nisam ti ja kriv što si se trigerovao na onu sliku praznog stadionaLavoviGabela je napisao/la: ↑11 sep 2025, 12:57Podveležje i njen zaseok Svinjarina nisu Mostar![]()
![]()
, pozdravi svoje na Svinjarini
![]()
Kad će nova dotacija sa državne sise za radničku klasu iz Vrapčića?![]()
![]()
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- Combattente87
- Kontakt:
Mi smo u kur.cu svakako, ko da je to nesto novo
1946-1987
Evo bacise bombu da je stigla milionska ponuda za Jattu, da malo skrenu paznju sa gorucih pitanja.
Sljedeci kiks ide "rat savezu", Ajla doktor manipulacije.
Sljedeci kiks ide "rat savezu", Ajla doktor manipulacije.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Mozda je ovako i bolje u startu se rijesili svih briga i ambicija.
Prosle sezone bezveze nerviranje a znas da ne mozes do titule , sad smo rahat
. Jbg kad moze Man Utd bit u krizi 10 god mozemo i mi
. Vamos Rajvosa
Prosle sezone bezveze nerviranje a znas da ne mozes do titule , sad smo rahat
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
nisu vise real sad su United hahahahahahahah, kako ste krenuli mogli bi ste bit blizu toska
nek crknu dusmani, najjaci smo
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
- LavoviGabela
- Kontakt:
Nema veće selendre od Vrapčića, Podveležja, Opina, Kočina, Gnojnica, Šehovine, Mazoljica itdThreeplanetrees je napisao/la: ↑11 sep 2025, 14:19Gajbu mi tih bresaka što si nabrao između zadnja dva komentara gunjašu rumeni iz te pogranične selendreLavoviGabela je napisao/la: ↑11 sep 2025, 14:10Znam boli istina brđosThreeplanetrees je napisao/la: ↑11 sep 2025, 13:02
Odmori malo nisi dobar škutorčiću rumeni izbezumljeni. Nisam ti ja kriv što si se trigerovao na onu sliku praznog stadiona![]()
, pozdravi svoje na Svinjarini
![]()
Kad će nova dotacija sa državne sise za radničku klasu iz Vrapčića?![]()
![]()
![]()
Jel vam septik teče još u bašču ili , e pavijane podveleški još serete u poljski wc
Samo sam čeko kad će neko ovo napisati
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Trenutno korisnika/ca: LondonBlues, Noke995 i 25 gostiju.