Možda onaj ko pobijedi u ponedjeljak.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ne vidim nista pogresno i netacno napisano.Vorovus je napisao/la: ↑12 sep 2025, 11:34Nirton nije banovan za ovo i za stotine slicnih stvari koje je napisao i on i desetine forumasa, vecinom sa FKS podforuma.successminator je napisao/la: ↑12 sep 2025, 11:08Da je ima, obojica bi bila banovana. Slažeš li se sa mnom?
Slazes li se da je moj post blaga kamilica za ovo i da bi to onda bili dvostruki arsini?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Treba naglasiti da je Sarajevo, uz IMT, jedina ekipa iz regiona koja je primila 14 golova u prvih sest kola.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Haj sto nemas smisla za humor, to znamo, jer nije te Bog nagradio s tim blagodatima, ali sto si jos uz to glup i dosadan, pa pokusavas da budes vazan, i opet nista. Ti spadas u one koji cekaju red za psihijatra jer zaista jesi za posmatranja jer gluplji lik od tebe se nije pojavio na drustvenim mrezama. Blago onome ko tebe zaobidje.
Apsolutno se slažem za bilo kojeg forumaša koji piše ovakve i slične (ili gore) gadosti.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Mi i nase kone vazda unaprijed imamo alibi i krivce za sav nas javasluk. Vico, savez, sudije, var, uvjek je neko drugi kriv. A jedina istina je da su zrinjski i borac svjetlosnu godinu ispred nas u svemu.
Jeste jaki u napadu, ali odbrana vam je ili jako loša ili jako neuigrana. Uzalud Ljajić i Guliashvilli u napadu ako se prime 4 gola od Radnika na Koševu. Mada, ne znam stvarno ko dovodi igrače u FK Sarajevo i mislim da se tu najmanje pita struka. S druge strane, ako je struka ta koja je selektirala ekipu, onda su promašili jer svako ko prati fudbal zna da je odbrana ta koja donosi rezultat i da prvenstva obično osvajaju ekipe koje prime najmanje golova ispred onih koji daju najviše. Odbrana je temelj svake ekipe i tu sve počinje. Isto tako, preplaćeni stranci su rijetko kad bilo kojem klubu u BiH donijeli nešto dobro a nije da ih nije bilo: Ibanez, Boakye, Sušić itd. da ne nabrajam. Rijetki su primjeri kao Leon Benko. Da preplaćeni stranci zaista donose više nego što uzimaju, Turska bi imala klubove u nokaut fazi Lige prvaka a realnost je da ih nema na TOP nivou. Promašena politika, bh. klubovi trebaju da rade po modelu holandskih ili belgijskih a ne turskih klubova.
Vjerovatno je Borac glavni favorit za titulu, s obzirom da slave 100-ti rođendan naredne godine. Uz to, vratili su Vinka koji je jedan od najboljih trenera u BiH i koji je poznat po pragmatičnosti i tome da više voli pobjediti 1-0 nego 3-1. Mislim da bi ove sezone mogli stvarno i sa namjerom da je osvoje napasti duplu krunu.
Jedini konkurent im je Zrinjski koji igra Evropu a sumnjam da ima dovoljno širok roster da može adekvatno “ispratiti” oba takmičenja. Nije to ona ekipa iz 2022. i 2023. godine koja je pregazila ligu i njihov sportski sektor je vukao čudne poteze nakon te generacije. Osim toga, trener im je Štimac koji nije imao puno uspjeha kao trener i koji ne poznaje dobro ligu, trenersku karijeru je izgradio na osnovu igračke.
Željo ih teško može ugroziti, imaju (pre)mladu ekipu i fali im kontinuitet kakav imaju prethodna dva kluba. Uostalom, sve i da postanu konkuretni, vjerovatno bi prošli kao Sarajevo prošle godine što se tiče sudijskih “grešaka”.
Zadnja izmjena: Unknown32, dana/u 12 sep 2025, 13:14, ukupno mijenjano 1 put.
Tačno, ali je činjenica da imaju protekciju i vjetar u leđa kada im ne ide, dok vi i vaše kone nemate taj “luksuz”. Uostalom, prošle godine ste prišli ovom dvojcu pa znaš kako ste prošli. Sjeti se poništenog gola u Širokom Brijegu i nedosuđenog penala u Posušju, samo dvije situacije od mnogih.
Slazem se, ali da bi imali protekciju ili posteno sudjenje moramo prvo pocistiti **** iz svoje avlije pa tek onda pljuvati sve ostalo. Evo npr nas shrek i kurave u klubu nakon svakog poraza pljuju po sudijama, savezu i vici a on je vicina kuja i to mu samo sluzi kao odlican alibi za sva sranja koja radi on i ove drolje sto ih je zaposlio. I sta onda ocekivati od tih sudija, Da te maze? Naravno da ce te ljudi zamrziti kada znaju da si obican klaun koji radi jedno a prica nesto sasvim drugo.successminator je napisao/la: ↑12 sep 2025, 13:14Tačno, ali je činjenica da imaju protekciju i vjetar u leđa kada im ne ide, dok vi i vaše kone nemate taj “luksuz”. Uostalom, prošle godine ste prišli ovom dvojcu pa znaš kako ste prošli. Sjeti se poništenog gola u Širokom Brijegu i nedosuđenog penala u Posušju, samo dvije situacije od mnogih.
Borac i zrinjski kradu i imaju sudije na svojoj strani ali sta smo mi ostali uradili da to sprijecimo? Nista.
Funkcioneri EU na utakmici, bice zanimljivo
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 12 sep 2025, 14:06, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Full patetika mode. Kako ti nešto može biti oteto ako ti nikad nije pripadalo?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Mirvah doveo Ljajica i misli da mu nece trebati sudije
Ademaga jest igracina i najvece pojacanje, ali sto ti to vrijedi u ovoj mocvari zvanoj PLBIH ?
Golman Zeljeznicar Cosic (18) pred transferom u Emirate
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Da je doveo kompletan prvi tim Reala sta mu vrijedi kad je postavio bivola za trenera, a sta tek reci za ostatak “strucnog” staba
U pravu si. Stvar je u tome da tzv. bošnjačka garnitura u Savezu radi isključivo u korist svojih džepova i džepova svojih prijatelja, ljudi koji bi doslovno državu prodali za sopstveni interes i putovanja sa repkom što i rade. Neko ti je prije par stranica stavio da je Halkić bio na listi SDA, najpatriotskije stranke u Bošnjaka.Pijaca je napisao/la: ↑12 sep 2025, 13:39Slazem se, ali da bi imali protekciju ili posteno sudjenje moramo prvo pocistiti **** iz svoje avlije pa tek onda pljuvati sve ostalo. Evo npr nas shrek i kurave u klubu nakon svakog poraza pljuju po sudijama, savezu i vici a on je vicina kuja i to mu samo sluzi kao odlican alibi za sva sranja koja radi on i ove drolje sto ih je zaposlio. I sta onda ocekivati od tih sudija, Da te maze? Naravno da ce te ljudi zamrziti kada znaju da si obican klaun koji radi jedno a prica nesto sasvim drugo.successminator je napisao/la: ↑12 sep 2025, 13:14Tačno, ali je činjenica da imaju protekciju i vjetar u leđa kada im ne ide, dok vi i vaše kone nemate taj “luksuz”. Uostalom, prošle godine ste prišli ovom dvojcu pa znaš kako ste prošli. Sjeti se poništenog gola u Širokom Brijegu i nedosuđenog penala u Posušju, samo dvije situacije od mnogih.
Borac i zrinjski kradu i imaju sudije na svojoj strani ali sta smo mi ostali uradili da to sprijecimo? Nista.
Cijela ta garnitura je puna raznih durića, kazlagića, čolpi, pilava i ostalih. Mene čudi kako za ovih nekoliko godina Manijaci i HZ nijednom nisu na miran i demokratski način u skladu sa zakonima
Danasnji hz i manijaci su obicne grupice narkomana koje za stoju puse bilo ciju kitu. Sarajevo i zeljo su im bitni ko lanjski snijeg. To treba ukinuti.successminator je napisao/la: ↑12 sep 2025, 14:25U pravu si. Stvar je u tome da tzv. bošnjačka garnitura u Savezu radi isključivo u korist svojih džepova i džepova svojih prijatelja, ljudi koji bi doslovno državu prodali za sopstveni interes i putovanja sa repkom što i rade. Cijela ta garnitura je puna raznih durića, kazlagića, čolpi, pilava i ostalih. Mene čudi kako za ovih nekoliko godina Manijaci i HZ nijednom nisu na miran i demokratski način u skladu sa zakonimaPijaca je napisao/la: ↑12 sep 2025, 13:39Slazem se, ali da bi imali protekciju ili posteno sudjenje moramo prvo pocistiti **** iz svoje avlije pa tek onda pljuvati sve ostalo. Evo npr nas shrek i kurave u klubu nakon svakog poraza pljuju po sudijama, savezu i vici a on je vicina kuja i to mu samo sluzi kao odlican alibi za sva sranja koja radi on i ove drolje sto ih je zaposlio. I sta onda ocekivati od tih sudija, Da te maze? Naravno da ce te ljudi zamrziti kada znaju da si obican klaun koji radi jedno a prica nesto sasvim drugo.successminator je napisao/la: ↑12 sep 2025, 13:14
Tačno, ali je činjenica da imaju protekciju i vjetar u leđa kada im ne ide, dok vi i vaše kone nemate taj “luksuz”. Uostalom, prošle godine ste prišli ovom dvojcu pa znaš kako ste prošli. Sjeti se poništenog gola u Širokom Brijegu i nedosuđenog penala u Posušju, samo dvije situacije od mnogih.
Borac i zrinjski kradu i imaju sudije na svojoj strani ali sta smo mi ostali uradili da to sprijecimo? Nista.iskazali svoje nezadovoljstvo putem protesta. Koliko znam, zgrada Saveza je u Sarajevu, ne u BL ili na zapadnoj strani Mostara a nijednom nije bilo nikakvog okupljanja tim povodom. Sjeti se vremena Ušanovića i šta se radilo, a danas se 10 ljudi ne bi skupilo. Ipak, nije sve tako letargično, stalno se pišu žestoka saopštenja, prijeti UEFA-om ili skandira “Savez napolje” i “Vico pe**ru”.
![]()
![]()
![]()
Nisam iz tog svijeta i ne razumijem se u to, ali me iznenađuje s obzirom da znam šta se radilo prije 15-20 godina.Pijaca je napisao/la: ↑12 sep 2025, 14:28Danasnji hz i manijaci su obicne grupice narkomana koje za stoju puse bilo ciju kitu. Sarajevo i zeljo su im bitni ko lanjski snijeg. To treba ukinuti.successminator je napisao/la: ↑12 sep 2025, 14:25U pravu si. Stvar je u tome da tzv. bošnjačka garnitura u Savezu radi isključivo u korist svojih džepova i džepova svojih prijatelja, ljudi koji bi doslovno državu prodali za sopstveni interes i putovanja sa repkom što i rade. Cijela ta garnitura je puna raznih durića, kazlagića, čolpi, pilava i ostalih. Mene čudi kako za ovih nekoliko godina Manijaci i HZ nijednom nisu na miran i demokratski način u skladu sa zakonimaPijaca je napisao/la: ↑12 sep 2025, 13:39
Slazem se, ali da bi imali protekciju ili posteno sudjenje moramo prvo pocistiti **** iz svoje avlije pa tek onda pljuvati sve ostalo. Evo npr nas shrek i kurave u klubu nakon svakog poraza pljuju po sudijama, savezu i vici a on je vicina kuja i to mu samo sluzi kao odlican alibi za sva sranja koja radi on i ove drolje sto ih je zaposlio. I sta onda ocekivati od tih sudija, Da te maze? Naravno da ce te ljudi zamrziti kada znaju da si obican klaun koji radi jedno a prica nesto sasvim drugo.
Borac i zrinjski kradu i imaju sudije na svojoj strani ali sta smo mi ostali uradili da to sprijecimo? Nista.iskazali svoje nezadovoljstvo putem protesta. Koliko znam, zgrada Saveza je u Sarajevu, ne u BL ili na zapadnoj strani Mostara a nijednom nije bilo nikakvog okupljanja tim povodom. Sjeti se vremena Ušanovića i šta se radilo, a danas se 10 ljudi ne bi skupilo. Ipak, nije sve tako letargično, stalno se pišu žestoka saopštenja, prijeti UEFA-om ili skandira “Savez napolje” i “Vico pe**ru”.
![]()
![]()
![]()
-
bordobijeli
- Kontakt:
Samo kad bi igrački kadar FKS zamjenio s Borcevim znači sve isto samo promjenili klub . Borac bi opet bio ispred Sarajeva. A razloga su dva gdje kad nosiš dres Borca postanes leprsav i sve ti je dozvoljeno a imaš jedno 30% utakmica gdje se ne moraš ni oznojiti pobjedis . A drugi razlog je katastrofalno stanje u aFKS gdje nema nikakve vizije i sistema gdje se igraci gube ne znaju gdje udaraju .
eno Maksimovicu smeta sto mu se klub bavi time da se ne slazu da im Bandic sudi i kao svi se bave time hocel uticati treca lica, a imamo super terene.
Pa Maksimovicu znamo kako si uzeo jedinu titulu sa Borcem, a svoje znanje si pokazao sa Leptarom i Slobodom, a evo i sa Posusjem
Pa Maksimovicu znamo kako si uzeo jedinu titulu sa Borcem, a svoje znanje si pokazao sa Leptarom i Slobodom, a evo i sa Posusjem
Trenutno korisnika/ca: Marokanci58, ObjektivnaSApublika, Seher1921, tutankamon1905 i 14 gostiju.