Premijer Liga BiH 2010/11

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Kji klub će biti šampion 2010/2011

Željezničar
224
35%
Široki Brijeg
30
5%
Borac Banja Luka
112
17%
Zrinjski
20
3%
Sarajevo
129
20%
Velež
27
4%
Sloboda
25
4%
Zvijezda
18
3%
Čelik
51
8%
Slavija
9
1%

Ukupno glasova: 645

hz033
Kontakt:

Re: 23 Kolo. PLBIH

Post Postao/la hz033 » 22 apr 2011, 09:19

Leotar-Drina 1-Drina loša, 1 ko suza
Siroki-Sloboda 1-Ovde bi mogao biti i x ali ...... Široki kući , ganja se Evropa ...heh
Rudar-Zrinjski X- Rudar je solidna ekipa ali Zrinjski dobiva bod bez udarca na gol, :D
Travnik-Celik 1- Mesnica Travnik , bit će kostiju za graha
Zvijezda-Slavija 1x-Zvijezdi kući uzima sigurno
Zeljeznicar-Velez x -Željo nastavlja seriju loših partija :D
Borac-Buducnost 1- Platu bih smije položiti na ovaj 1 !
Olimpic-Sarajevo 2- Gutava utakmica ali Sarajevo na Koševu igra bez premca , 0:3 ! :mrgreen:
U novi boj ...

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 22 apr 2011, 09:36

Leotar/TREBINJE/-Drina/ZVORNIK/ 2-Drina nije toliko losa, ovdje je moguce iznenadjenje, jer i Leotar je katastrofa

Siroki Brijeg-Sloboda/TUZLA/ 1x- Bogami tezak susret. Pa Tuzlaci u zadnja dva meca na gostovanjima dvije pobjede, medju njima i Zeljo je stradao. Sumnjam da mogu pobijediti na Pecari, ali bod mogu izvuci i tradicija ide Tuzlacima na ruku

Rudar/PRIJEDOR/-Zrinjski/MOSTAR/ 1x- Zrinjski se budi, lijepo su odigrali protiv Borca, Rudar je u krizi, ipak mislim da nece izgubiti, mada ni to nije nerealno

Travnik-Celik/ZENICA/ 1x- Prije svega ocekujem korektnu utakmicu, kako to Bog zapovjeda (jer u pitanju su dva komsijska grada), jer ni Travnik a ni Celik nisu optereceni mnogo bodovima, uz to mi vise mislimo na KUP. Travnik nikada po meni nije bio bolji nego ove sezone, ali mozemo se vratiti neporazeni.

Zvijezda/GRADACAC/-Slavija/ISTOCNO SARAJEVO/ 1x-Valjd ace ta Zvijezda da konacno pobjedi pred svojim navijacima. Nije ta Slavija ni nalik na onu Slaviju iz proteklih sezona kad su bili u vrhu non stop

Zeljeznicar/SARAJEVO/-Velez/MOSTAR/ 1- Nas protivnik u finalu KUP-a je mnogo bolja ekipa od gostiju. Velez se jeste probudio, mozda ce nastojati da se pokaze Zelji u sto boljem svjetlu, ali mislim ipak da nemaju snage da se nose sa Zeljom

Borac/BANJALUKA/-Buducnost/BANOVICI/ 1- Banovicani su me totalno razocarali, nikada u PL-i nisu bili losiji nego ove sezone. S druge strane Borac je lider i moje misljenje siguran pobjednik

Olimpic/SARAJEVO/-Sarajevo 2- Mozda grijesim, ali Olimpic izgleda ima ekipu koja sluzi da z..e druge protivnike, a da Zeljo i Sarajevo imaju sigurnih 6 bodova. Stoga, naravno da ce Sarajevo pobjediti. Sto se kvaliteta ekipa tice, tu su negdje
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

tarpi do bagro 2
Kontakt:

Post Postao/la tarpi do bagro 2 » 22 apr 2011, 09:53

Leotar-Drina 1-Najdosadnija utakmica
Siroki-Sloboda 1-Sada sa novim trenerom nema kiksa
Rudar-Zrinjski 1-Lagano sportski,nako petarde moraju da se vade :D
Travnik-Celik 1-Mesarski
Zvijezda-Slavija 1-JOVIC
Zeljeznicar-Velez 1-Sigurno
Borac-Buducnost 1-Na njih bi stavio kucu,zenu,sve :mrgreen:
Olimpic-Sarajevo 2- Jedina 2 ovog kola
---Skinhedi oko mene skankuju...

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 22 apr 2011, 11:11

Bice penala u ovom kolu :mrgreen:

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 22 apr 2011, 11:28

Zeljeznicar-Velez 1-Od Veleza ne ocekujem ni da ce pokusati ugroziti Zeljeznicara jer su prodane duse.Za Slobodu sam znao da ce igrati na Grbavici,a isto znam i za Zrinjski u sledecem kolu,ali od ovih Pikinih iz Vrapcica ne ocekujem nikakav otpor,kao sto ga nisam ocekivao ni od Travnika,Olimpika ili Rudara P.
Borac-Buducnost 1-nece biti goleada,kod Jagodica toga nema,njavjerovatnije 1-0 ili 2-0 i onda lagano privodjenje utakmice kraju. Mada bih ja volio da smo kao Svabe i ako mozemo dati 8 golova,da damo 8,ali yebiga,nije tako.
Olimpic-Sarajevo X- Jedna od meni vecih misterija Premijer Lige BiH je zasto Olimipik redovno pusta Zelji bez borbe,a s druge strane zapinje kao lud protiv FKS! Zar ne bi trebalo biti obrnuto obzirom da je Gracic pitar?
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 22 apr 2011, 12:37

Armageddon2012 je napisao/la:Zeljeznicar-Velez 1-Od Veleza ne ocekujem ni da ce pokusati ugroziti Zeljeznicara jer su prodane duse.Za Slobodu sam znao da ce igrati na Grbavici,a isto znam i za Zrinjski u sledecem kolu,ali od ovih Pikinih iz Vrapcica ne ocekujem nikakav otpor,kao sto ga nisam ocekivao ni od Travnika,Olimpika ili Rudara P.
Borac-Buducnost 1-nece biti goleada,kod Jagodica toga nema,njavjerovatnije 1-0 ili 2-0 i onda lagano privodjenje utakmice kraju. Mada bih ja volio da smo kao Svabe i ako mozemo dati 8 golova,da damo 8,ali yebiga,nije tako.
Olimpic-Sarajevo X- Jedna od meni vecih misterija Premijer Lige BiH je zasto Olimipik redovno pusta Zelji bez borbe,a s druge strane zapinje kao lud protiv FKS! Zar ne bi trebalo biti obrnuto obzirom da je Gracic pitar?
Samo Željo daje 8 komada :D
Zadnja izmjena: Bianconeri1988, dana/u 22 apr 2011, 13:01, ukupno mijenjano 1 put.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 22 apr 2011, 14:57

Leotar - Drina -1-leotar mora dobit,zadnje su gubili,drina se vec oprostila
Siroki - Sloboda- 1-baka je to ustrojio,siroki je bolja ekipa,papucari iz tuzle su losi
Rudar - Zrinjski -x-nadam se barem nerjesenom
Travnik - Celik -1-pirota je cudo
Zvijezda - Slavija-1-sir dragan jovic je strasan
Zeljo - Velez-1-zeljo bolji
Borac - Buducnost- 1-borac prvak
Olimpik - Sarajevo-1-olimpik bolja
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

domineysn
Kontakt:

Post Postao/la domineysn » 22 apr 2011, 15:17

Leotar-Drina 3:0
Siroki-Sloboda 2:2
Rudar-Zrinjski 1:2
Travnik-Celik 2:1
Zvijezda-Slavija 2:0
Zeljeznicar-Velez 3:1
Borac-Buducnost 2:0
Olimpic-Sarajevo 0:0
Still learning...

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 22 apr 2011, 15:18

Leotar-Drina 1 Dvije izgubljene utamice Leotara kod kuce su previse,tako da ovo Leotar uzima,2:0.
Siroki-Sloboda X Mogla bi Sloboda ovdje do boda uz posteno sudjenje,1:1.
Rudar-Zrinjski 1 Rudar bolji,ne vjerujem da ce opet biti penal za zrinjski sto je dosta,dosta je,1:0.
Travnik-Celik 2 Celik bolji i uz podrsku Robijasa mogu do pobjede,1:2.
Zvijezda-Slavija 1 Zvijezda po meni bolja,a i imaju prednost domaceg terena,2:1.
Zeljeznicar-Velez 1 Ako hoce da ostanu u utrci za 1. mjesto moraju dobiti,2:0.
Borac-Buducnost X Navijacki,iako je Borac dosta bolji,malo optimizma ne skodi,0:0.
Olimpic-Sarajevo 2 Sarajevo u borbi za Evropu ovo dobija,0:2.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 apr 2011, 15:24

Leotar-Drina X2 mislim da gosti mogu doci do boda na ovom mecu .
Siroki-Sloboda X2 Domacini preporodjenji dolaskom Sliskovica,ali Sloboda moze doci do boda.
Rudar-padavicari 1 Rudar bolji i kvalitetniji od padavicara,nadam se da ce ih dobiti.
Travnik-Celik 2 Ovdje ocekujem pobjedu Celika,kvalitetniji su od domacina.
Zvijezda-Slavija 1 Komsije moraju uzeti ovaj mec,da nadoknade poraz od Celika,koji ih je pregazio u proslom kolu.
Zeljeznicar-Velez 1 Domacini moraju uzeti ovaj mec,ako zele da imaju kakve takve sanse za odbranu naslova prvaka.
Borac-Buducnost 1 Volio bih da komsije uzmu bod,ali tesko,Borac dosta kvalitetniji,i ovo lagano rijesavaju.
Olimpic-Sarajevo X Mali gradski derbi,podjela bodova mi se cini najrealnija.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 22 apr 2011, 15:28

Leotar-Drina 1-Kec ko Maglić, 4-0
Siroki-Sloboda 1, i ovo je kec, mada je Sloboda znala odigrati odlicno u Sirokom, 2-0
Rudar-Zrinjski 1- Rudari su jaki koooo beton i u Prijedoru su dominantni. Sudije ce tesko opet svirati za Zrinjski tako da je 1-0 realan rezultat.
Travnik-Celik X- Mesari protiv preporodjenog Čelika, nadam se X-u jer su Zeničani koplje iznad.
Zvijezda-Slavija 1 - Jović će pohrati Slaviju, ako uspije srediti atmosferu medju igracima. 3-0
Zeljeznicar-Velez 1-Ovdje više ne znam šta da stavim. Sa onim parmakom u napadu Željo ako zabije gol odlicno je, moguce je svasta. Ali se nadam trici i ostankom teoretskih šansi za titulu.
Borac-Buducnost 1- Nema priče ni dileme. Ako treba i na mišiće. 1-0 iz treceg penala.
Olimpic-Sarajevo 2-najsigurniji par kola. Pitari su motivisani onim papkom Gracicem i trebali bi samljeti onaj isprdak od kluba 0-3.
Cuva Bog Zelju svog!

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 22 apr 2011, 16:03

Leotar-Drina 2-0 prijateljska
Siroki-Sloboda 2-0 ovo bi trebala bit 4. u nizu pobjeda(moze ih biti 6,jer slijedi gostovanje drini,pa kuci velez)
Rudar-Zrinjski 2-2 puno golova i preokreta
Travnik-Celik 1-1 travniku ne gori pod nogama, a europa ih bas previse ne zanima..prednost zenici
Zvijezda-Slavija 2-1 ne znam sta da kazem
Zeljeznicar-Velez 1-0 tijesna pobjeda zeljezničara
Borac-Buducnost 1-0 teze od ocekivanog
Olimpic-Sarajevo 1-2 ko ce kome....

mir
Kontakt:

Post Postao/la mir » 22 apr 2011, 16:37

Leotar-Drina 1x mozda drina dodje i do boda
Siroki-Sloboda 1 Siroki se vratio sa svojom igrom
Rudar-Zrinjski X nez sta ovdje reci
Travnik-Celik 1x komsijski derbi
Zvijezda-Slavija 1x volio bih da pobijedimo al tesko :roll:
Zeljeznicar-Velez 1 derbi kola
Borac-Buducnost 1 komsijama vise srece drugi put
Olimpic-Sarajevo 2 Treba i jednim i drugim za evropu al et....

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 22 apr 2011, 16:45

mirzza je napisao/la:Leotar-Drina 1-Kec ko Maglić, 4-0
Siroki-Sloboda 1, i ovo je kec, mada je Sloboda znala odigrati odlicno u Sirokom, 2-0
Rudar-Zrinjski 1- Rudari su jaki koooo beton i u Prijedoru su dominantni. Sudije ce tesko opet svirati za Zrinjski tako da je 1-0 realan rezultat.
Travnik-Celik X- Mesari protiv preporodjenog Čelika, nadam se X-u jer su Zeničani koplje iznad.
Zvijezda-Slavija 1 - Jović će pohrati Slaviju, ako uspije srediti atmosferu medju igracima. 3-0
Zeljeznicar-Velez 1-Ovdje više ne znam šta da stavim. Sa onim parmakom u napadu Željo ako zabije gol odlicno je, moguce je svasta. Ali se nadam trici i ostankom teoretskih šansi za titulu.
Borac-Buducnost 1- Nema priče ni dileme. Ako treba i na mišiće. 1-0 iz treceg penala.
Olimpic-Sarajevo 2-najsigurniji par kola. Pitari su motivisani onim papkom Gracicem i trebali bi samljeti onaj isprdak od kluba 0-3.

:lol: :lol: najludji si,majke mi :lol: :lol:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 22 apr 2011, 16:53

Leotar - Drina -1 mislim da je ovo sigurna pobjeda leotara jer je drina veoma losa i da nema sanse da ostane u ligi
Siroki - Sloboda- 1 pobjeda sirokog sa 2 razlike
Rudar - Zrinjski -1 mislim da zrinski moze do boda ali samo ako bude suden im penal :mrgreen: :mrgreen:
Travnik - Celik 1x komsinski derbi sve je moguce
Zvijezda - Slavija- 1 pobjeda zvijezde
Zeljo - Velez- 1 zeljeznicar ovde siguran
Borac - Buducnost-1 pobjeda sa 2 razlike mozda cak i vise
Olimpik - Sarajevo- x2 jedino milsim da sarajevo moze odnijeti bodove iz gostiju u ovome kolu
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

nostradamus

Post Postao/la nostradamus » 22 apr 2011, 17:06

Leotar-Drina 1 Drina nema nikakvih sansi i gubi sve do kraja
Siroki-Sloboda 1 Siroki ide na Evropu s obzirom na nezainteresovanost drugih mozda je se i domogne
Rudar-Zrinjski x Rudara je stalo a Zrinjski ima sve bolje rezultate
Travnik-Celik 1 S obzirom da su se svi pred Pirotu poceli predavati iz straha MESARI opet prave faširano Sve ispod
3 razlike za Travnik je iznenadjenje.I predlazem da se ovo prenosi ili sljedeca protiv Sarajeva da
svi u Bosni vide najefikasniji nogomet u ligi koji igraju MESARI iz TRAVNIKA na Piroti a ne da
prenose ove velikane od cije se igre zgadi nogomet svakom onom ko iole zna sta je to...

Zvjezda-Slavija 1 Stvarno mislim da tako dobra ekipa poput Zvjezde mora poceti igrati
Zeljeznicar Velez 1x Moguce da Velez moze protiv rezervi Zelje do boda
Borac - Buducnost 1 Ne treba ni komentarisati ko je bolji
Olimpik- Sarajevo :D Ovdje necu ni da stavim znak posto svi znaju sta ce biti jer to i jest bit zasto klub poput
Olimpika igra ligu,da bi druga dva Sarajevska kluba krenuli u prvenstvo sa 6 bodova
prednosti
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....

TZ_BoY
Kontakt:

Post Postao/la TZ_BoY » 22 apr 2011, 17:23

Siroki-Sloboda 2 .... Iz kontre 0-2
Leotar-Drina 1 .... Drina preslaba
Zvijezda-Slavija 1 .... Domacinska
Rudar-Zrinjski 1 ..... Dabogda zrinski sve izgubio do kraja
Travnik-Celik x2 .... teska utakmica
Zeljeznicar-Velez 1x .... mozda zeljo da bodove velezu
Borac-Buducnost 1 .... klasika
Olimpic-Sarajevo 2 .... sarajevo igra kod kuce

:D
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 22 apr 2011, 17:29

[youtube][/youtube]

Oво је $ $ ' % се " ове сезоне.
& $ - & " - & - &
ФСРС

bilinopolje
Kontakt:

Post Postao/la bilinopolje » 22 apr 2011, 17:48

nostradamus je napisao/la:Leotar-Drina 1 Drina nema nikakvih sansi i gubi sve do kraja
Siroki-Sloboda 1 Siroki ide na Evropu s obzirom na nezainteresovanost drugih mozda je se i domogne
Rudar-Zrinjski x Rudara je stalo a Zrinjski ima sve bolje rezultate
Travnik-Celik 1 S obzirom da su se svi pred Pirotu poceli predavati iz straha MESARI opet prave faširano Sve ispod
3 razlike za Travnik je iznenadjenje.I predlazem da se ovo prenosi ili sljedeca protiv Sarajeva da
svi u Bosni vide najefikasniji nogomet u ligi koji igraju MESARI iz TRAVNIKA na Piroti a ne da
prenose ove velikane od cije se igre zgadi nogomet svakom onom ko iole zna sta je to...

Zvjezda-Slavija 1 Stvarno mislim da tako dobra ekipa poput Zvjezde mora poceti igrati
Zeljeznicar Velez 1x Moguce da Velez moze protiv rezervi Zelje do boda
Borac - Buducnost 1 Ne treba ni komentarisati ko je bolji
Olimpik- Sarajevo :D Ovdje necu ni da stavim znak posto svi znaju sta ce biti jer to i jest bit zasto klub poput
Olimpika igra ligu,da bi druga dva Sarajevska kluba krenuli u prvenstvo sa 6 bodova
prednosti
TRAVNIK;CELIK jbg jest da je 3 za 3 al travnik moze dobiti samo 1 = 0 jer celik nije dobio 3 gola jos od prosle sezone
razocara me likce po ko zna koji put .....al

domineysn
Kontakt:

Post Postao/la domineysn » 22 apr 2011, 17:53

drinin vuk je napisao/la:[youtube][/youtube]

Oво је $ $ ' % се " ове сезоне.
Kakva netrpeljivost prema klubovima iz većeg entiteta. :roll:

Pogledaj samo šta si napisao, ti si zadovoljan što ti klub ispada, što Željezničar vjerovatno neće osvojiti titulu. Upravo zbog takvih kao ti, kojima je cilj da nekog isprovociraju, ova država i propada. Koliko se sjećam, nekada si bio realan i objektivan forumaš...

Ali dobro, nećemo više o tom, niste vrijedni !

Da se nadovežem još na temu, očekujem više gostujućih bodova, da se konačno dokaže da se i u našoj ligi može uzeti dosta bodova na strani. Prije svega, nadam se fer i korektnom suđenju.
Still learning...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.