Liga BiH u malom nogometu/fudbalu
- ASD
- Kontakt:
Re: Liga BiH u malom nogometu/fudbalu
Mislim da smo jači od njih, iako napreduju. Fali njima tu igrača.
Zvone Cavar u Rami.
- ASD
- Kontakt:
Rama mora da dovede golmana, prije svega.
-
- Kontakt:
Igra dobro turnire po selima i kad sve ovisi od njega u ekipi. Kad treba igrat sistem onda se sudara sa svojim igračima. Ja ga nikad ne bih zvao jer je seljak kojem je bitniji turnir u nekim Vrsama od poziva reprezentacije, a sve lafo pun nekog patriotizma. Reprezentaciji ne može donijet ama baš ništa, kao ni bilo gdje gdje se igra futsal, a ne daj na stranu pa driblaj.juka55 je napisao/la: ↑11 sep 2025, 00:23Pa jel bio povrijeđen ovo sad zadnje vrijeme? Ti bi trebao to znati bolje od mene. Ja kako znam nije išao ovo u Austriju. Realno gledajući reprezentacija ne ovisi o Muanisu tako da manje više je li na spisku ili ne… ako se mene pita ja bi ga uvijek zvao, prvo jer je Muanis odličan igrač za svlačionicu, drugo igra brat dobro haha
Ispade Blago Gaspar veci patriota od Muanisa
A realno pitanje je da li Muanis moze dati dodatni kvalitet ovoj ekipi. Ova ekipa je dobro popunjena igracima istog kvaliteta. Veci kvalitet od ovih nemamo, ali to sto mi imamo nije dovoljno za neki veci utjecaj na evropskoj razini. Koliko od njih moze igrati po najjacim evropskim ligama. Od svih ovih jedino Srdjan uspjeva graditi svoju karijeru u ozbiljnijim ligama i opstajati tu par godina. Za nas bi bio veliki uspjeh da postanemo stalan sudionik evropskih prvenstava. Nadam se jacanju omladinskih selekcija klubova i omladinskih liga kao u Sloveniji npr.
- ASD
- Kontakt:
Omladinski futsal nam je jako tanak. Djeca veoma loše kombinuju. Zbog tog izgube igrači par godina dobrog futsala.
Kod nas se igrač postaje tako što se rano priključi prvom timu. To je slučaj sa svim našim boljim reprezentativcima, uključujući i Srđana.
Slovenija je brutalna što se tiče omladinskog futsala. Kod njih djeca sa 18-19 godina baš smisleno igraju. Problem im je što im je liga baš slaba, svi ozbiljni igrači im odoše iz lige.
Što se tiče "ozbiljnog" futsala vani. Rekao bih da nikada nismo imali igrače u top klubovima.
Govorimo o svim klubovima španske lige, vodećem trojcu Portugala, Anderlechtu, Lavalu, dvojcu iz Kazahstana, vodećim klubovima Rusije itd.
Ivanković je igrao u solidnom klubu Rusije, Hrkač i Gašpar su igrali u solidnim klubovima Italije. Ali to je opet jedva iznad Bubamare, nije to top nivo. Par ih je bilo u Azerbejdžanu , u ovom klubu što je razbio Ljute Krajišnike.
Par igrača je igralo u solidnim klubovima Hrvatske i Srbije, što su ili nivo Bubamare ili nivo ispod.
Kod nas se igrač postaje tako što se rano priključi prvom timu. To je slučaj sa svim našim boljim reprezentativcima, uključujući i Srđana.
Slovenija je brutalna što se tiče omladinskog futsala. Kod njih djeca sa 18-19 godina baš smisleno igraju. Problem im je što im je liga baš slaba, svi ozbiljni igrači im odoše iz lige.
Što se tiče "ozbiljnog" futsala vani. Rekao bih da nikada nismo imali igrače u top klubovima.
Govorimo o svim klubovima španske lige, vodećem trojcu Portugala, Anderlechtu, Lavalu, dvojcu iz Kazahstana, vodećim klubovima Rusije itd.
Ivanković je igrao u solidnom klubu Rusije, Hrkač i Gašpar su igrali u solidnim klubovima Italije. Ali to je opet jedva iznad Bubamare, nije to top nivo. Par ih je bilo u Azerbejdžanu , u ovom klubu što je razbio Ljute Krajišnike.
Par igrača je igralo u solidnim klubovima Hrvatske i Srbije, što su ili nivo Bubamare ili nivo ispod.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.