Jesi iz Zenice?kladionicar je napisao/la:Posto sam novi na forumu,ovo je najadekvatnija tema gdje zelim da pozdravim sve,nadam se da cemo dobro suradjivati.Najcesce ce te me vidjati na podforumu kladionica.Pozdrav
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Dobro dosao i pozz za tebekladionicar je napisao/la:Posto sam novi na forumu,ovo je najadekvatnija tema gdje zelim da pozdravim sve,nadam se da cemo dobro suradjivati.Najcesce ce te me vidjati na podforumu kladionica.Pozdrav
- kladionicar
- Kontakt:
Nisam iz Zenice,ako je bas podmoranje,iz Tesnja sam...Iz jednog okolnog sela da se ne lazemo,ne stidim se togaLBJ MVP je napisao/la:Jesi iz Zenice?kladionicar je napisao/la:Posto sam novi na forumu,ovo je najadekvatnija tema gdje zelim da pozdravim sve,nadam se da cemo dobro suradjivati.Najcesce ce te me vidjati na podforumu kladionica.Pozdrav
Bio sam ja na ovom forumu,pa me banovali zbog Harishpa,daavno,ima i 6-7 mjeseci.Tad je Neutral bio glavna faca ovdje,I onaj s Hrckomscudetto je napisao/la:Dobro dosao i pozz za tebekladionicar je napisao/la:Posto sam novi na forumu,ovo je najadekvatnija tema gdje zelim da pozdravim sve,nadam se da cemo dobro suradjivati.Najcesce ce te me vidjati na podforumu kladionica.Pozdrav
Neznam imal ih vise tu,nadam se da je Harishp odlutao negdje
Ja necu da govorim radi cega je,i da objasnjavam,vi vrlo dobro znate,ali ako nista drugo i ono sto jedino mogu da ucinim za taj grad,bar da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu,a znate sta se desava.Toliko
Moramo te razočarati, harishp je i dalje tu 
- fanatic1991
- Kontakt:
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
zar je moguce da ima ovakvih ljudimeho69 je napisao/la:jao žive im deru kožu,ovo moze raditi samo porecemena osoba.dabogda ga auto udarilo.BegAx je napisao/la:Jadne zivotinjemajestic24 je napisao/la:Onaj ko je registrovan na youtubu neka stavi link od ovog videa na forum. Majku im yebem kinesku
http://www.youtube.com/verify_age?next_ ... ded#at=360![]()
Majku im **** zutu
[youtube][/youtube]
za ovo mora se biti registrovan, i imati vie od 18 god.
Zadnja izmjena: QUARESMA 18<<<, dana/u 22 apr 2011, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.
A šta sad i ja sam iz sela ili je sa sela no nebitnokladionicar je napisao/la: Nisam iz Zenice,ako je bas podmoranje,iz Tesnja sam...Iz jednog okolnog sela da se ne lazemo,ne stidim se toga
Bio sam ja na ovom forumu,pa me banovali zbog Harishpa,daavno,ima i 6-7 mjeseci.Tad je Neutral bio glavna faca ovdje,I onaj s Hrckomscudetto je napisao/la:Dobro dosao i pozz za tebekladionicar je napisao/la:Posto sam novi na forumu,ovo je najadekvatnija tema gdje zelim da pozdravim sve,nadam se da cemo dobro suradjivati.Najcesce ce te me vidjati na podforumu kladionica.Pozdrav![]()
Neznam imal ih vise tu,nadam se da je Harishp odlutao negdje
Dobrodošao i btw harishp još kenja u istom ritmu
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- kladionicar
- Kontakt:
A jeb.aji ga,ne vodi mi ga na oci,ako se opet susretnemo u nekom razgovoru,morat cu opet u Banovice 
Ja necu da govorim radi cega je,i da objasnjavam,vi vrlo dobro znate,ali ako nista drugo i ono sto jedino mogu da ucinim za taj grad,bar da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu,a znate sta se desava.Toliko
- volim_velike_sise
- Kontakt:
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Joj jeste dobra ova Galeb cokolada, kupio djetu da jede i na njegovu zalost on u skoli. 
Sta je bilo,kafo moja ?Emir_ZENICA je napisao/la:Pozdrav svima,sjebo sam se na poslu![]()
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
OTNYS_YNWA je napisao/la:Joj jeste dobra ova Galeb cokolada, kupio djetu da jede i na njegovu zalost on u skoli.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
majestic24 je napisao/la:Onaj ko je registrovan na youtubu neka stavi link od ovog videa na forum. Majku im yebem kinesku
http://www.youtube.com/verify_age?next_ ... ded#at=360
Ove ljude treba lincovati. Zar ni malo, trunke srca nemaju.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Suti jaro jutros od 10 sve do maloprije sam radio,sjebo sam seLudLo 4 je napisao/la:Sta je bilo,kafo moja ?Emir_ZENICA je napisao/la:Pozdrav svima,sjebo sam se na poslu![]()
A C A B !
trebao je tsunami u kinu.OTNYS_YNWA je napisao/la:majestic24 je napisao/la:Onaj ko je registrovan na youtubu neka stavi link od ovog videa na forum. Majku im yebem kinesku
http://www.youtube.com/verify_age?next_ ... ded#at=360![]()
Ove ljude treba lincovati. Zar ni malo, trunke srca nemaju.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nisu ni Japanci nista bolji, gledao sam kako jedu djecije fetuse. Ali kad tad se to vrati.
Bjez` ba ja taman krenuo da jedem.OTNYS_YNWA je napisao/la:Nisu ni Japanci nista bolji, gledao sam kako jedu djecije fetuse. Ali kad tad se to vrati.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
ma kad gledas,u svakom zitu ima kukolja.i kod nas ima ovakvih sigurno..za takve treba jedan hitler da ih istrijebi.OTNYS_YNWA je napisao/la:Nisu ni Japanci nista bolji, gledao sam kako jedu djecije fetuse. Ali kad tad se to vrati.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma strasno je kakvih ljudi ima. @Rooney, ne mozes ni da zamislis kako izgleda, fuj. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.