Ljaljic je inace u cvatu mladosti.Maroon1946 je napisao/la: ↑13 sep 2025, 09:50Logicno da to nece uraditi jer od toga nema nikakvog profita, Ljajica kakav god bio, moze da proda kasnije.nokee je napisao/la: ↑13 sep 2025, 09:10Pa evo nek sad izadje Mirvic i kaze smanjicemo ulaganja u prvi tim narednih 5 godina, gradimo stadion od 20k na novoj lokaciji (bubam oko Safeta Zajke) 99% ljudi bi ga podržalo i konacno bi spiskao pare u pravu stvar, jer sport ne zna da vodi očito pa nek nam onda napravi neku dodatnu vrijednost kroz to.Bordo10 je napisao/la: ↑12 sep 2025, 22:01
Nema logike i slazem se u potpusnosti da se tu gubimo, a sad ti zamisli da ovaj ode, i da ti moras isplacivati place svim ljudima u klubu, a ako Mirvic ne namakne 90 posto budzeta objesi me, pa mi bi za par mjeseci otisli par miliona u minus. Shvatite ovdje niko ne da pare, posebno ne na sport, da luta luta, ali ja duboko vjerujem kad se konacno ubode da cemo deset godina biti najbolji, samo jbg idu godine a strpljenja sve manje.
I da kohezija izmedju kluba i navijaca na nasem stadionu je nikakva, mi da imamo Velezov stadion od 15 milja, mi bi konacno imali temelj, imali bi svoj fudbalski hram, ovako imamo neko poluruglo, koje lici na sve osim na fudbalski hram jednog velikog kluba, od cega sve pocinje
Ako bi stadion bio 40 mil eura namakao bi bar 10-15 od uefe, grada, drzave itd itd..
Al jok, daj nam Ljajica, da mozemo sa stilom da gubimo.
A kako nema koristi.? Garantujem puno vecu prosječnu posjetu na stadionu, prostori oko stadiona-renta, grickalice sokovi pivo na stadionu.. Može se tu izvući para, pogotovo jer je on u tome, mogao bi privuci i investitore za prostor oko stadiona itd.. To je zdravo ulaganje, Ljaljici Penarande Oliveire su ocito bacanje para u vjetar.