FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Tribalian
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Tribalian » 22 apr 2011, 00:37

drinin vuk je napisao/la:?,не ? " $ %,& ? $ ' ја ? ? % $," $ (" је свјестан за ? & " "," за & $ ' $ " " сјевер " " " "),све - " $ " јасно," " јасно " $ је проценат " на " $ & 50% а & $ % " $ " заставе црно ? на сјеверу са & % ¥,те " ? " југа. О " ? $ & & % $ " & ово $ $ " $ " свјестан $ % $ о стању сјевера....
Dragi prijatelju Vuce Drinin i Partizanov,ja nemam sta da pratim tu tribinu,ja sam deo nje 14 godina unatrag.dal sam smesan ja ili neko ko sebe reprezentuje na TV preko svinjske glave i smrkanja bele supstance sa predratnih hotelskih tanjira to nek drugi procene.Na mojoj tribini znam odlicno sta se desava.Nemam nameru da te vredjam i nikad mi to ne bi palo napamet,taman posla.Nismo mi ni zuti,ni crni,ni plavi,mi smo samo crveno beli .Na nasoj tribini nema stranackih zastava kao na vasoj,nasa tribina je slozna ,disemo kao jedan,mi se posle utakmica ne jurimo po gradu i ne prebijamo medjusobno,mi smo sve ono sto vi nikada biti necete,a to je snaga,ponos i hrabrost. Ziv bio ti meni.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 22 apr 2011, 00:42

Tribalian je napisao/la:
drinin vuk je napisao/la:?,не ? " $ %,& ? $ ' ја ? ? % $," $ (" је свјестан за ? & " "," за & $ ' $ " " сјевер " " " "),све - " $ " јасно," " јасно " $ је проценат " на " $ & 50% а & $ % " $ " заставе црно ? на сјеверу са & % ¥,те " ? " југа. О " ? $ & & % $ " & ово $ $ " $ " свјестан $ % $ о стању сјевера....
Dragi prijatelju Vuce Drinin i Partizanov,ja nemam sta da pratim tu tribinu,ja sam deo nje 14 godina unatrag.dal sam smesan ja ili neko ko sebe reprezentuje na TV preko svinjske glave i smrkanja bele supstance sa predratnih hotelskih tanjira to nek drugi procene.Na mojoj tribini znam odlicno sta se desava.Nemam nameru da te vredjam i nikad mi to ne bi palo napamet,taman posla.Nismo mi ni zuti,ni crni,ni plavi,mi smo samo crveno beli .Na nasoj tribini nema stranackih zastava kao na vasoj,nasa tribina je slozna ,disemo kao jedan,mi se posle utakmica ne jurimo po gradu i ne prebijamo medjusobno,mi smo sve ono sto vi nikada biti necete,a to je snaga,ponos i hrabrost. Ziv bio ti meni.
Наравно $ ? не & " схватат," свега не ' се стога " ? ?.
С $ стране & је ¥ $ " 14 $ у &,$ " & знат ово о ' ' " ",провјерено ' $ ' у праву.( " $ ? не ' $ & ",",' $ %).А % се " " трансова $." је то с $ стране.
А % се % " " " ' % је $ СРС сво " (па & " " " те ?). Јер ' $ на ту заставу ? $ " ја не " о " ССЈ " 91. $ " " на ",е $ $ је & $ ствар на % ". " наравно ' ја " " ",? & $ је " & & је $ се не - на ? " $....
& $ - & " - & - &
ФСРС

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 22 apr 2011, 00:44

Tribalian je napisao/la:
To ti je klub koji igra LŠ i u zadnjoj utakmici protiv Šahtjora dođe ih manje nego nas protiv SLOBODA POINT SEVOJNO
:lol:
"Indija,Pakistan..."

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 22 apr 2011, 00:54

drinin vuk je napisao/la:
Наравно $ ? не & " схватат," свега не ' се стога " ? ?.
С $ стране & је ¥ $ " 14 $ у &,$ " & знат ово о ' ' " ",провјерено ' $ ' у праву.( " $ ? не ' $ & ",",' $ %).А % се " " трансова $." је то с $ стране.
А % се % " " " ' % је $ СРС сво " (па & " " " те ?). Јер ' $ на ту заставу ? $ " ја не " о " ССЈ " 91. $ " " на ",е $ $ је & $ ствар на % ". " наравно ' ја " " ",? & $ је " & & је $ се не - на ? " $....
Nazalost prilike su bile takve te 1989. godine,opste bujanje nacionalizma,taj covek je nekako dosao na nasu tribinu,bio tu 2 godine,odveo odredjeni broj momaka u rat i to je to.Taj isti je 1998. godine doziveo da mu se na severu skandira nesto sto ne zelim ni da pominjem.Toliko o njemu.Inace na te ljude koje ciljas ,nisu bili clanovi Demokrata ,nego one Baticeve stranke.Ne zaboravi da je nama "zuto preduzece" unistilo kosarkaski klub,tako da ne verujem da trenutno ima nekih pristalica DS-a na nasoj tribini,mozda ima pojedinacnih slucajeva ,al ja stvarno ne znam za njih.Sta je zastava SRS-a predstavljala ja stvarno ne znam,ali stvarno ne znam,ja se izvinjavam sto uopste pricam o politici,ali ja sam svoju mladost proveo boreci se protiv Milosevica i Seselja ,vecito laznog opozicionara,kome je Drzavna Bezbednost formirala stranku,da bi odvlacila glasove nekom drugom.Ja sam desnicar normalni i antifasista i nikako sebe ne zelim da dovodim u vezu sa nekim sumnjivim tipovima.Posleratna generacija Delija je od severne tribine napravila ovo sto jeste sad i ja se ponosim tim ljudima,svako je od nas napravio GOMILU NELOGICNIH POTEZA ZBOG LJUBAVI 8-) Naravno bice mi drago ako jedan JF-a preuzme vec jednom tu juznu tribinu,jer Grobari su nekad bili grlo,srce i dlanovi,a ovi sad ne znam sta su ,a sto je najgore ni oni sami to ne znaju.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 22 apr 2011, 01:03

Nazalost prilike su bile takve te 1989. godine,opste bujanje nacionalizma,taj covek je nekako dosao na nasu tribinu,bio tu 2 godine,odveo odredjeni broj momaka u rat i to je to.Taj isti je 1998. godine doziveo da mu se na severu skandira nesto sto ne zelim ni da pominjem.Toliko o njemu.Inace na te ljude koje ciljas ,nisu bili clanovi Demokrata ,nego one Baticeve stranke.Ne zaboravi da je nama "zuto preduzece" unistilo kosarkaski klub,tako da ne verujem da trenutno ima nekih pristalica DS-a na nasoj tribini,mozda ima pojedinacnih slucajeva ,al ja stvarno ne znam za njih.Sta je zastava SRS-a predstavljala ja stvarno ne znam,ali stvarno ne znam,ja se izvinjavam sto uopste pricam o politici,ali ja sam svoju mladost proveo boreci se protiv Milosevica i Seselja ,vecito laznog opozicionara,kome je Drzavna Bezbednost formirala stranku,da bi odvlacila glasove nekom drugom.Ja sam desnicar normalni i antifasista i nikako sebe ne zelim da dovodim u vezu sa nekim sumnjivim tipovima.Posleratna generacija Delija je od severne tribine napravila ovo sto jeste sad i ja se ponosim tim ljudima,svako je od nas napravio GOMILU NELOGICNIH POTEZA ZBOG LJUBAVI Naravno bice mi drago ako jedan JF-a preuzme vec jednom tu juznu tribinu,jer Grobari su nekad bili grlo,srce i dlanovi,a ovi sad ne znam sta su ,a sto je najgore ni oni sami to ne znaju.
$ - ' у $ (" ' " ?," % " ' ' " па & " "). & " је % на " " је " вођа (& га ? & не,ствар је & " "," " &,? то је "). " ' $ % " $ заступа група ¥ у & сјевера? " / $ % " су у ? ? ? "? " су ? "?
$ " & / $ % & се $ $ $ на $ " " ' зато % су ? на " "? " су & " $ (& ' је ? /) ' " ' " $ управо тај & " повео $? " ' % је $ $ $ " " не $ &.
$ & $ поста $ & " ¥ са 1% ,па $ ' $ ?,$ " твог поста $ " " " $ " % за ?,наравно " ? $ ствар о & се " на " ".
$ све " је јасно (& " право на $)? све " је јасно " потпуно " је & $ " " & " " ? попут " на основу твог поста то " " ? (то " " % " ' ја " те $ " ?).
% се & " не ' о ' ",? & $ је $ у " " је не ' све ове $ (' ' $ у ове & сате поново се - на " $ о ")....
& $ - & " - & - &
ФСРС

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 22 apr 2011, 01:11

Drinin Vuce ,nisam ja taj koji ce ovako kasno da te podseca na 32. diviziju :mrgreen: Ne zanima me to,inace brate ja nikako sa "zutima " ne mogu , ja sam ti jedan od onih 95 % koje sam naveo ;) Nekad sam bio opredeljen,al mi smo tupili 10 godina da bi zuti presli preko mosta koji smo mi deceniju gradili.Ja nisam opredeljen,inace sam juce video one iz 1389 kako skupljaju neke potpise blizu marakane,jedva sam se uzdrzao da ne primenim fizicko nasilje :mrgreen: Uvek sam ja za diskusiju,al pravu kao sto je ova,ne za prepucavanja decja. Sa mnom svadje nema :mrgreen: zajebant sam ja tezak ;)

АК99
Kontakt:

Post Postao/la АК99 » 22 apr 2011, 01:13

A da zajebete priču o politici?

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 22 apr 2011, 01:14

Tribalian je napisao/la:Drinin Vuce ,nisam ja taj koji ce ovako kasno da te podseca na 32. diviziju :mrgreen: Ne zanima me to,inace brate ja nikako sa "zutima " ne mogu , ja sam ti jedan od onih 95 % koje sam naveo ;) Nekad sam bio opredeljen,al mi smo tupili 10 godina da bi zuti presli preko mosta koji smo mi deceniju gradili.Ja nisam opredeljen,inace sam juce video one iz 1389 kako skupljaju neke potpise blizu marakane,jedva sam se uzdrzao da ne primenim fizicko nasilje :mrgreen: Uvek sam ja za diskusiju,al pravu kao sto je ova,ne za prepucavanja decja. Sa mnom svadje nema :mrgreen: zajebant sam ja tezak ;)

$ ја " ;) ;) ;) & " " са " ? " " " на 3% $ сјевера $ ујтру. ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
& $ - & " - & - &
ФСРС

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 22 apr 2011, 01:17

drinin vuk je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:Drinin Vuce ,nisam ja taj koji ce ovako kasno da te podseca na 32. diviziju :mrgreen: Ne zanima me to,inace brate ja nikako sa "zutima " ne mogu , ja sam ti jedan od onih 95 % koje sam naveo ;) Nekad sam bio opredeljen,al mi smo tupili 10 godina da bi zuti presli preko mosta koji smo mi deceniju gradili.Ja nisam opredeljen,inace sam juce video one iz 1389 kako skupljaju neke potpise blizu marakane,jedva sam se uzdrzao da ne primenim fizicko nasilje :mrgreen: Uvek sam ja za diskusiju,al pravu kao sto je ova,ne za prepucavanja decja. Sa mnom svadje nema :mrgreen: zajebant sam ja tezak ;)

$ ја " ;) ;) ;) & " " са " ? " " " на 3% $ сјевера $ ујтру. ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
hahahahahhahahahahahahahhahaaa,pa buraz nisam ti ja portparol neke stranke :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 apr 2011, 14:10

slika
:lol: :lol: :lol:
Jednostavno legenda. 8-)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 22 apr 2011, 14:31

? У & " $!

[youtube][/youtube]
- " $...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 apr 2011, 14:52

slika-slika

140.VECITI DERBI

Subota,18:30
Stadion JNA
Prenos:JSMS 1,JSMS Sat :mrgreen:

Sta reci,dan D.Verovatno ko pobedi ovde osvaja prvenstvo na kraju,dug je put,posle ovoga jos 6 kola ali 3 boda ne bi niko smeo da ispusti.Narocito je izvesno da ako Partizan pobedi osvaja titulu,jer oni nemaju gde kiksati do kraja i sve osim 6 pobeda bi bilo iznenadjenje.Sa druge strane mi imamo negde da prospemo bodove ali mi se cini da necemo preterano,cekamo Rad i Spartak kuci a idemo OFK-u i Vojvodini od tezih rivala.Ostaju nam jos utakmice sa Hajdukom kuci i sa Borcem u gostima.
Uvertira pred derbi napravljena je u sredu,mi smo kuci izmaltretirali Slobodu 5:1,a Partizan u gostima pobedio Smederevo sa 4:1.Sutrasnje nadmudrivanje moze da pocne.

Stanojevic je najavio ofanzivnu taktiku sa dubokim presingom napred. :roll: Verovatno nije ni svestan da igrace za takvu igru NEMA.Tako da ja ocekujem kao i u prethodna tri derbija povucenu igru nazad i dupliranje.Ali sada mu tu nastaje problem,on ovakvu igru Zvezde ne moze duplirati,derbi u ligi mu je bilo lako duplirati,pustio je nase kreativne veznjake :lol: :roll: Kadua i Milovanovica da se dodaju na sredini i da pokusaju probiti a nase bekove upotpunosti ustopovao.No sada je tu druga pesma Evandro i verovatno Lazovic kroz sredinu mogu da urade sta hoce,ako krenu njih da udvoje nastaje problem u trouglu na krilu i stvara se visak.Jednostavno puno enigmi na koje ne verujem da ce Stanojevic naci odgoor jer on nije trener takvog kalibra.Tomic se povredio i verovatno nece zaigrati sutra.Ono sto verovatno Stanojevica brine je koji ce sastav izvesti Robi.Upotpunosti drzi karte u tajnosti,zna se da se on odavno priprema za ovaj derbi i da je sve prostudirao.Mnogo je dilema,mislim da su samo Paja,Evandro i Borja sigurni u sastavu ostalo veliki ?? pored imena.

Sto se nas tice,bitno je da se neprimi neki userski gol ponovo protiv Partizana,oni ce verovatno pokusati da opale presing u prvih 5-10 minuta,ali cim jednom pobegnemo verovatno sledi komanda povlacenja.Mnogo je vazno da se ne primi rani pogotak,ali isto tako bilo bi dobro kada bi mi strpali jedan rani pogodak i onda bi sve islo lakse.Mnogo je dilema za mene,verovatno ni Robi nije siguran.

Golman:Na golu ja bih opet stavio ludjaka Bajkovica,opet ponavljam kvalitetima ispod Stamenkovica,ali ako skine 1-2 pocetna suta,makar oni bili i dodavanja postizanje gola se svodi samo na teoriju,videli smo to i protiv Partizana u kupu kada je skinuo onaj zicer Lazevskom i u ligi kada je branio,kod gola Lazica nista nije mogao.
Odbrana:
Paja je siguran na desnoj strani,ipak Paja je primio jedan udarac protiv Slobode tako da je bila laksa povreda ali spreman je on.Levi bek bi prema meni trebao da zaposedne Tosic,mnogo bitan faktor u nasoj igri ako bude igrao,a stoperski dvojac verovatno Vilotic-Ady,treba nam jedan jedan skakacki dominantan igrac(Vilotic),te jedan brz,inteligentan a zna i udarit(Ady).
Vezni red
I ovde mnogo dilema,Isah verovatno ide na zadnjeg,mora igrati ispred Micka ovakvu utakmicu,a treba nam krljator na sredini da uzvrati renomiranom krljatoru Petrovicu.Borja zauzima desnu stranu veze/napada tamo su verovatno Iliev i Lazevski i sa fizicke strane ne bi smeo imati problema ali pitanje je koliko ce takticki da ga "ispostuje" Paja koji se veoma dobro nadopunjuje sa njim,jos od odlaska Lazetica nije imao pravog krila tamo.
Evandro je siguran u sredini,ali Evandro ce zasigurno morati da promeni igru za ovaj mec,jer dug odrzanje lopte znaci i konstantne prekide,jer ovi ce sve uciniti da ga zaustave.Drustvo u srednjem delu veznog reda bi trebao da pravi Lazovic jer on se pojavio na KZS pred ovaj mec,tako da verujem da je dobio sansu ispred Kadua.A na levo krilo Jevtic ili Koroman.Iskreno ja ne bih ni jednog,oba igraca su za ulazak sa klupe kada se lomi mec,od 65+,ali ako moram birati bolje Koroman,mada nebi me iznenadilo ni to da Lazovic ode tamo,a Kadu u sredinu.
Napad
Mislim da ne bi trebalo biti dilema ovde da Kaludjerovic igra odmah,Borja bi mnogo znacio za osnovu nekog napada kada bi igrao centralnog,mogao bi izgurati i Krstajica i Savica ali je pitanje realizatorskog momenta,nema on to jos,bolji nam je na krilu.Sa druge strane ne verujem da ce Perovic ili Jevtic igrati od pocetka centralnog.

Dakle mnogo je koncepcijskih dilema koje cemo znati tek sutra od 18:30,nadam se najboljem.Sa fudbalske strane gledajuci samo igru,formu,zalaganje Zvezda je favorit,ali sa druge strane uzimajuci u obzir da je ovo derbi,da tu nema favorita,da nema Delija sanse su 50:50.

Sudija meca je Slobodan Veselinovic,sudija koji ce verovatno poneti nagradu za najboljeg JSL sudiju,ali i sudija koji je svirao Zvezda-Partizan 0:1 u novembru,i Zvezda-Partizan 1:0 u kupu.Dakle vec dva Vecita je svirao ove sezone,i nije bilo nekih preteranih gresaka.Velika Subota je sutra ,BOG sve vidi,i BOG odlucuje.

slika

SAMO HRABRO I PO POBEDU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
slikaslikaslikaslika

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 apr 2011, 15:06

Стјепан " je napisao/la:
Stanojevic je najavio ofanzivnu taktiku sa dubokim presingom napred. Verovatno nije ni svestan da igrace za takvu igru NEMA.Tako da ja ocekujem kao i u prethodna tri derbija povucenu igru nazad i dupliranje.
Nema?! Teška je to izjava ili ćeš mi reći da Prince,Tomić nisu brzi. Što se presinga tiče naravno da je to jedna od taktika na igru koju robito preferira a to je igra sa puno pasova,naravno da je tu presing itekako bitan stoga svak ko se iole razumije zna da je to najvažniji dio taktike. Onda kažeš povučenu igru. Pa se fino pitam na šta konkretno misliš,ok na ovaj kup derbi vjerovatno pa jbg vidiš mi smo došli da odigramo tu utakmicu i sačuvamo vodjstvo te da vam ostavimo nadu da nas možete dobit.Što se derbija u Humskoj tiče u kupu naravno da smo čekali šansu i dočekali.A što se tiče derbija na Marakani i naše pobjede sigurno si gledao na samom početku traljavost vaše odbrane iskoristili i dirigovali sredinom,ma koliki navijač bio valjda si svjestan da je rezultat važniji od igre,a do njega se dolazi taktikom ne šutanjem 20 puta na gol od čega jedan šut ide u okvir,a ostali na tribine.
PRESING druze PRESING!
U presingu nije bitna brizna valjda si svestan toga,bitna je fizicka pripremljenost i snaga koju za presing trenutna ima samo Tagoe.Samo mi nemoj reci da su Iliev,Vukic,Ilic sposobni da bar 60 minuta vrse presing? :? Jednostavno Partizan je odradio traljave pripreme,najvazni deo priprema koji je obavljen u Dubaiu je bio sve samo ne dobar i pun pogodak.Vukic,igrac koji nije Bog zna koliko utakmica odigrao pre dolaska u Partizan je morao da odradi mnogo ozbiljnije pripreme na kondicionom planu,Ilic je vec u godinama kada ne moze da izdrzi kondicioni ritam ne 90 nego 70 minuta,Iliev isto tako.Dakle da rezimiram ovu stavku,mozda i da pojasnim da se opet ne bi zaletali Partizan nema fiziciki pripremljenu ekipu za presing vise od pola meca.

Sta mislim na povucenu igru.Mislim na primeru zadnja tri,pa mogu reci i 4 Vecita.Partizan se svaki put okretao defanzivi.Naravno za mene je to ispravna taktika,upravo iz razloga koga sam u prethodnom pasusu istakao,ali zasto se onda na KZS pred mec istice ofanzivna taktika sa lepotom u igri,i onda posle utakmica na KZS Stanojevic kaze defanziva je bila deo taktickog plana. :roll:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 apr 2011, 15:15

Стјепан " je napisao/la:
Sta mislim na povucenu igru.Mislim na primeru zadnja tri,pa mogu reci i 4 Vecita.Partizan se svaki put okretao defanzivi.Naravno za mene je to ispravna taktika,upravo iz razloga koga sam u prethodnom pasusu istakao,ali zasto se onda na KZS pred mec istice ofanzivna taktika sa lepotom u igri,i onda posle utakmica na KZS Stanojevic kaze defanziva je bila deo taktickog plana.
Moram priznat da su ti poredjenja ko u Johana Krojfa. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
I on tako kuka na Josea,jer jbg eto Jose mu ne dozvoljava da imaju posjed80% i Real igra defanzivu navodno.

Jasno je da smo mi ovu zadnju igrali povučeno,ali zar si se nadao drugačijem u susretu u kom smo ušli sa obezbjedjenim finalom?
A zar ti stvarno misliš da će na KZS ljudi pričat istinu 100%, to čak ni vaš predsjednik ćelavko ne čini iako često zna pričat o science fictionu. ;)
Obezbedjenim finalom :?
Hm,zanimljivo jos jedna potvrda da Partizan namesta utakmice i da se unapred zna ishod. :mrgreen:
Salim se mogao bih pisati dugo o tome,ali pocece nam utakmica sutra. :mrgreen:

A na KZS se u velikoj meri otvaraju karte i izmedju redova se otprilike zna na sta ce to da izgleda,i u 90% slucajeva se govori istina i bude se upravu.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 22 apr 2011, 15:45

Neki dan na **** izasao text s naslovom: STA SE TO DESAVA S PARTIZANOM ?! Kratko i jasno, desava im se realnost! Njihovi glavni igraci su uveliko zagazili u cetvrtu deceniju zivota i kao takvi ne mogu sigurno igrati kao 20-godisnjaci...dalje, otisla su im 2 najbolja igraca, a nisu obezbijedili adekvatne zamjene...

Da se razumijemo, trenutna forma pred derbi ne znaci apsolutno nista, jer svi znamo sta znaci derbi...Prosle god. recimo mi nikad raspadnutiji ih trebali uzeti na JNA, ali svi znamo sta se desilo u reziji sudija, 2 nesvirana penala itd...

Sutra zelim da bude samo fer i posteno, bez sudijskog navlacenja (nebitno koja strana je u pitanju) i neka pobijedi bolji i srecniji u tom trenutku... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Plummer
Kontakt:

Post Postao/la Plummer » 22 apr 2011, 16:11

Sretno sutra u derbiju,i da sve protekne u fer i sportkoj atmosferi kao sto je bilo u prosloj utakmici
Da li će biti prenos na RTS 1 ili Arena sport 1.?

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 22 apr 2011, 16:18

Bice na RTS 1 prvo poluvrijeme, a na RTS 2 drugo... :)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 22 apr 2011, 17:24

marconato je napisao/la:
Sutra zelim da bude samo fer i posteno, bez sudijskog navlacenja (nebitno koja strana je u pitanju) i neka pobijedi bolji i srecniji u tom trenutku... ;)
To je to,samo da toga ne bude,na nama ostaje samo da se nadamo.A Karadzicu nek sluzi na cast ako pokusa nesto ponovo .

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 22 apr 2011, 18:09

Sto nece biti navijaca Crvene Zvijezde?? :roll:
nema potpisa

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 22 apr 2011, 18:14

Admir_Sa je napisao/la:Sto nece biti navijaca Crvene Zvijezde?? :roll:
Poste ljudi i ne gledaju fudbal na Veliku Subotu. 8-)

Nemoj Zvezdu ijekavicom pisati. ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []