Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
104
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 247

Toxicity
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Toxicity » 22 apr 2011, 13:50

Sretan rođendan majstore!

slika
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

volim_velike_sise
Kontakt:

Post Postao/la volim_velike_sise » 22 apr 2011, 16:23

Toxicity je napisao/la:Sretan rođendan majstore!

slika
Jedan je KAKA!
nije važno dal su male,dal su velike,važno da su sise!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 22 apr 2011, 16:29

Srecan rodjendan KAKA'!
Nadam se da vise nece imati problema sa povredama i ako tako bude on je nase najbolje ljetno pojacanje. Jos on nije rekao sve u Realu.

Btw: Par video klipova o antologijskoj utakmici.

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 22 apr 2011, 20:28

nema khedire i carvalha u prvoj polufinalnoj utakmici lige prvaka, 2 igrača koja mnogo znače mesarskoj formaciji mourinha. jel vam prpa guzi, ha? :P

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 22 apr 2011, 20:31

pacovi_tu_ima je napisao/la:nema khedire i carvalha u prvoj polufinalnoj utakmici lige prvaka, 2 igrača koja mnogo znače mesarskoj formaciji mourinha. jel vam prpa guzi, ha? :P
:?: :?:

Granero ce morat do kraja sezone nadomjestit izostanak Khedire..Carvalho ce falit u prvoj tekmi,nadam se da ce ga Albiol dobro zamjenit..

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 22 apr 2011, 20:41

Ma ima Diarra, gori od Khedire 100%. A Albiol će uz Ramosa sigurno odigrati dobro, tu se ne treba brinuti..

Evo spisak za sutrašnju utakmicu:

Golmani: Casillas, Adan i Dudek
Odbrana: Albiol, Garay, Pepe, Carvalho, Marcelo iNacho Fernandez
Vezni red: Lass, Ozil, Xabi Alonso, Kaka, Pedro Leon, Canales, Granero i Juanfran
Napad: Cristiano Ronaldo, Benzema i Higuain

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 22 apr 2011, 20:50

http://www.as.com/futbol/partido/Valenc ... _0020_0013

Evo sastavi za sutra,mada po mom misljenju trebalo bi CR-a odmorit,a pruzit priliku Ozilu koji nije toliko puno igrao zadnje dvije tekme, sumnjam da ce i sljedecu i umjesto Marcela stavit Carvalha,stim da Garay ide na lijevi bek ..Carvalho ce ionako odmarat u srijedu :D

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 22 apr 2011, 20:56

Ma Carvalho će početi sigurno, Ronalda bi trebalo odmoriti, taman da se fino odmori za LP. Marcelo će igrati, jer nemamo nijednog više levog beka. :lol:

Mou: "¿Qué hegemonía? El Barça sólo es campeón de España" :lol: Sviđa mi se ovo.
slika

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 22 apr 2011, 21:00

L_blancos je napisao/la:Sutra se nadam ovom sastavu:
Adan
Arbeloa-Albiol-Carvalho-Garay
Granero-Lass
Kaka-Ozil
Benzema-Higuain
Nije fer.. Prepisuje AS od mene :D

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 22 apr 2011, 21:34

pacovi_tu_ima je napisao/la:nema khedire i carvalha u prvoj polufinalnoj utakmici lige prvaka, 2 igrača koja mnogo znače mesarskoj formaciji mourinha. jel vam prpa guzi, ha? :P
Jel ti to drago? :lol:
Čelik Zenica 1945

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 22 apr 2011, 23:12

Zar Albiol nije suspendovan za ovu tekmu?A Granero može zamijenit Khediru još ćemo biti jači ofanzivno 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 22 apr 2011, 23:19

LBJ MVP je napisao/la:Zar Albiol nije suspendovan za ovu tekmu?A Granero može zamijenit Khediru još ćemo biti jači ofanzivno 8-)
Mou izjavio da ce Khedira ipak biti spreman za uzvrat na Camp Nou,a Albiol je odradio suspenziju u kupu..

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 23 apr 2011, 00:04

koliko je ovaj medjed dobio kazne za ovaj start, ovakvog krkana je trebalo dozivotno kazniti

[youtube][/youtube]

divljak primitivni :roll: ko danas sve igra lopte :roll:
15.10 - 15.06 ...

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 23 apr 2011, 00:11

10 utakmica kazne je dobio ja mislim, ali nisam siguran.

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 23 apr 2011, 00:33

anonymousHD je napisao/la:10 utakmica kazne je dobio ja mislim, ali nisam siguran.
Pepe je primitivan covjek bez ikakvih skrupula , njega treba odstraniti iz svijeta fudbala trajno dok nekog nije ubio, dok još nije kasno.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 23 apr 2011, 00:44

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zar se toliko bojite ovog lika? Žalite se UEFI/FIFI! ;)

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 23 apr 2011, 01:00

na stranu sve da je pepe mesar, sirovina i slicno, ali ipak mislim da neki pretjeruju malo...ono sto barcinim navijacima smeta je to sto je pepe u ove dvije utakmice protiv barce posao obavio sjajno i zaustavio njihove napade pa se sad malo pretjeruje sa kritikama na račun pepea....ja sam vec rekao i jedna i druga je ekipa imala ispada koji nisu bili u duhu fair playa u ove dvije utakmice, al opravdanje je opet da se radilo o el claicu, toliko bitnoj utakmici...a fudbal isto tako nije balet, tako da igraci moraju biti spremni na ostriju, musku igru
a inace pepe je puno jaci u defanzivnom dijelu veznog reda nego u odbrani na poziciji stopera, na poziciji stopera je cesto rupa, a kao defanzivni vezni je dosta jak
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 23 apr 2011, 01:19

effe_sa je napisao/la:na stranu sve da je pepe mesar, sirovina i slicno, ali ipak mislim da neki pretjeruju malo...ono sto barcinim navijacima smeta je to sto je pepe u ove dvije utakmice protiv barce posao obavio sjajno i zaustavio njihove napade pa se sad malo pretjeruje sa kritikama na račun pepea....ja sam vec rekao i jedna i druga je ekipa imala ispada koji nisu bili u duhu fair playa u ove dvije utakmice, al opravdanje je opet da se radilo o el claicu, toliko bitnoj utakmici...a fudbal isto tako nije balet, tako da igraci moraju biti spremni na ostriju, musku igru
a inace pepe je puno jaci u defanzivnom dijelu veznog reda nego u odbrani na poziciji stopera, na poziciji stopera je cesto rupa, a kao defanzivni vezni je dosta jak
Kume, fudbal nije balet ali nije ni kick box ili K1...pa pogledaj malo šta divljak radi...nemoj to racionalizirati tim pricama...divljacima nije mjesto na terenu....ovaj manijak je vec nekoliko puta pokazivao nekontrolisane izljeve bijesa i divljaštva iz sebe...pa gledaj šta psihopata radi, pa onda pricaj o nekakvom baletu....štakor Portillo bi volio da ova životinja obogalji Messia i da sve ljubitelje fudbala širom svijeta uskrati da gledamo jednog takvog velemajstora, samo da bi zadovoljio svoju napacenu sujetu.

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: izzo, dana/u 23 apr 2011, 01:19, ukupno mijenjano 1 put.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 23 apr 2011, 01:19

@effe_sa objasnio. Ne znam sta se javljate.

Stavio je u dzep vas kec u rukavu.
slika
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 23 apr 2011, 01:23

kivi je napisao/la:
Portillo je napisao/la:
kivi je napisao/la: ne bi ni tebi skodila, al da ponovis gramatiku.
A jesi kad cuo za lapsus koji se desava usljed brzog pisanja? Drugo i da istog nije bilo ne pisem ovdje doktorat da se striktno moram drzat gramatike. Trece, nije uopce stvar jezika nego sam ti to napisao da shvatis bit posta onog oko Pepeta (namjerno pisem Pepeta da me ispravis), ali to kao sto je ocito nisi.
nemam namjeru da te ispravljam i smatram da bolje znas pravopis od mene. ne bih te ni ispravio, da nisi ti meni nesto poceo pricati oko skole. pepe jeste seljacina. lik koji pljuje igrace, koji se vise raduje tudjoj nesreci nego svojoj sreci., koji namjerno udara....
dobar je igrac, al treba se smirit'.
Pljuvao igrace Barce nije, i opet ti kazem, ne vjeruj svemu sto procitas na **** (jer oni prosto manipulisu vama). Ti clanci i sva ta averzija prema Pepeu od strane moderatora na toj stranici su stvarno presli svaku mjeru. On sve sto je uradio tokom karijere da bi ga se smatralo "mesarom" jeste da je udario Casquera (ne opravdavam taj potez), a ovo sto je uradio vama u dvije utakmice nije nista drugo nego sto uradi jedan Essien u Chelseau igracima Manchestera ili bubam Gatusso Neroazzurima. Problem je u tome sto je fantasticno neutralizirao vase igrace i Messi&co su kraj njega ispadali smijesni, e sad, sto si ti steko dojam da se on raduje vise tudjoj nesreci nego svojoj sreci to je tvoja stvar, ne samo tvoja nego i svih ostalih Culesa, ali ne i ostatka svijeta.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []