Na kojem stadionu da igra reprezentacija BiH kao domaćin?!
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Na kojem stadionu da igra reprezentacija BiH kao domaćin
pitanje je jasno mislim pitanje teme
odgovor treba da daju
sami igraci
mi smo sporedna uloga
p.s- moje misljenje 99% igraca ce rec bilino
odgovor treba da daju
sami igraci
mi smo sporedna uloga
p.s- moje misljenje 99% igraca ce rec bilino
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
zar nije jednostavnije napravit stadion, po ovome tvom nije da treba obnovit dvoranu nego skroz srusit i ponovno graditChelsea_CBH je napisao/la:A što vam se ne sviđa ideja? Smatrate li Sarajevo nesretnim gradom za reprezentaciju? Pa ovo je super ideja. Ne bi trebalo pravit novi stadion, ne bi trebala velika ulaganja, samo izvršiti rekonstrukciju Skederije i napraviti da se krov otvara automacki da bude ko u Njemačkoj. I napraviti pokretne tribine da se mogu spuštati sa sve četiri strane. S dužih strana po 15.000 (znači 30.000 ukupno) i sa strana iza gola po 5.000 (znači 10.000 ukupno) i eto 40.000. Tako kad bi se tribine digle u zrak gore prema plafonu bilo bi mjesta i za atletske discipline. A još je fora što ima tamo na Skenderiji blizu onih veleposlanstava i parking pa bi i to pitanje bilo rješeno. I još Miljacka blizu, ljeti da hladi da nije vruće kad se igra, a mogu se zimi ugraditi grijači da griju. Trava se može povoljno nabaviti samo treba pošten tender odraditi.

jesil ikad bio na stadionu koji prima 40 000 ljudi??? ajde stari moj stavi Gerland u Skenderiju, ako uspijes ja ti izgradim reprezentativni stadion i u Sarajevu od 100 000 mjesta

tu tvoju ideju bi jedino shvatio chuck norris

gospodin Seljakovic je napisao/la:zar nije jednostavnije napravit stadion, po ovome tvom nije da treba obnovit dvoranu nego skroz srusit i ponovno graditChelsea_CBH je napisao/la:A što vam se ne sviđa ideja? Smatrate li Sarajevo nesretnim gradom za reprezentaciju? Pa ovo je super ideja. Ne bi trebalo pravit novi stadion, ne bi trebala velika ulaganja, samo izvršiti rekonstrukciju Skederije i napraviti da se krov otvara automacki da bude ko u Njemačkoj. I napraviti pokretne tribine da se mogu spuštati sa sve četiri strane. S dužih strana po 15.000 (znači 30.000 ukupno) i sa strana iza gola po 5.000 (znači 10.000 ukupno) i eto 40.000. Tako kad bi se tribine digle u zrak gore prema plafonu bilo bi mjesta i za atletske discipline. A još je fora što ima tamo na Skenderiji blizu onih veleposlanstava i parking pa bi i to pitanje bilo rješeno. I još Miljacka blizu, ljeti da hladi da nije vruće kad se igra, a mogu se zimi ugraditi grijači da griju. Trava se može povoljno nabaviti samo treba pošten tender odraditi.![]()
![]()
jesil ikad bio na stadionu koji prima 40 000 ljudi??? ajde stari moj stavi Gerland u Skenderiju, ako uspijes ja ti izgradim reprezentativni stadion i u Sarajevu od 100 000 mjesta.. de pogledaj sliku, de vidi kolika je to grdosija http://www.worldstadiums.com/stadium_pi ... land.shtml
tu tvoju ideju bi jedino shvatio chuck norris![]()
Haj što mu je ideja glupa, neg ne treba baš toliko mjesta za 40K sve zavisi od Arhitekte

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ma daj sta ste udarili po covjeku....mozda je mislio na utakmice reprezentacije u malom fudbalu 

- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
PIRKE33 je napisao/la:Ma daj sta ste udarili po covjeku....mozda je mislio na utakmice reprezentacije u malom fudbalu

treba igrati na najboljim stadionima a to su bilino polje,pecara i grbavica.
Pecara i Grbavica prije Koševagubavac22 je napisao/la:treba igrati na najboljim stadionima a to su bilino polje,pecara i grbavica.

Čelik Zenica 1945
koševo je očajan stadion,osim sto je velik kapacitet.uostalom atmosfera je gora nego da se igra u sred beograda.Nimla_RZ je napisao/la:Pecara i Grbavica prije Koševagubavac22 je napisao/la:treba igrati na najboljim stadionima a to su bilino polje,pecara i grbavica.
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
hahahha .. pa u Beogradu je uvijek uzavrela atmosferagubavac22 je napisao/la:koševo je očajan stadion,osim sto je velik kapacitet.uostalom atmosfera je gora nego da se igra u sred beograda.Nimla_RZ je napisao/la:Pecara i Grbavica prije Koševagubavac22 je napisao/la:treba igrati na najboljim stadionima a to su bilino polje,pecara i grbavica.

a ta Grbavica ima 2 tribine, svi stavljaju slike onog sjevera koji stvarno oduzima dah, podsjeca na engleske stadione, al Grbavica nema barem solidan istok i zapad, da ima barem po neki 2-3000 sjedecih mjesta .. Grbavica nije mjesto za reprezentaciju, barem ne jos, jedino neku manju prijateljsku utakmicu
samo Bilino polje i Zenica,na Kosevu je najlosija atmosfera od svih nasih stadiona...Ciro dok je vodio repku nije htio cuti za Kosevo,zato i jesmo dogurali do baraza...
Pa normalno da ce biti losa kad igraju ko pickice da igraju kako treba atmosfera bi bila sjajna kao sto je bila protiv srbije,danske itd!bosnas_ je napisao/la:samo Bilino polje i Zenica,na Kosevu je najlosija atmosfera od svih nasih stadiona...Ciro dok je vodio repku nije htio cuti za Kosevo,zato i jesmo dogurali do baraza...

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
U ovom momentu Bilino Polje pruza najbolju atmosferu za igru reprezentacije.Ima dvije mane,teren je los i malo raje stane,mada stadion uvijek "gori" i atmosfera je fantasticna.Kosevo opet ima problem atletske staze i nema prave fudbalske/nogometne atmosfere.Dalje akusticki je jako los i bez obzira koliko se navija,nemas taj osjecaj niti blizu kao u Zenici,a duplo vise raje stane.
Ja bi volio da se Grbavica napravi,sto neke rece da se jos bar dvije tribine kao ona sjeverna zatvore,to bi pakao za gostujuce ekipe bio.
Na zalost ostali tereni nisu za spominjat,iz mnogo razloga,od kapaciteta,losih terena pa do "gostoptimstva" i zvizduka koje bi nasa selakcija kao domacin imala.(Sjetimo se samo mlade reprezentacije i tekme sa Hrvatskom u Sirokom Brijegu)
Ja bi volio da se Grbavica napravi,sto neke rece da se jos bar dvije tribine kao ona sjeverna zatvore,to bi pakao za gostujuce ekipe bio.
Na zalost ostali tereni nisu za spominjat,iz mnogo razloga,od kapaciteta,losih terena pa do "gostoptimstva" i zvizduka koje bi nasa selakcija kao domacin imala.(Sjetimo se samo mlade reprezentacije i tekme sa Hrvatskom u Sirokom Brijegu)
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
na KOSEVU, svaku tekmu, dzentelmentska atmosfera, da smo igrali tekmu protiv Portugala na svetom Kosevu, nebi Salihovic dobio onu suspenziju, toliko
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
procitah ovaj tvoj post, i dodjoh do zakljucka da bi takva dzentlmenska atmosfera najbolje pasala u sarajevu, ali ne za repku nego za koncert Sarajevske Filharmonije ...bordo_Sarajevo je napisao/la:na KOSEVU, svaku tekmu, dzentelmentska atmosfera, da smo igrali tekmu protiv Portugala na svetom Kosevu, nebi Salihovic dobio onu suspenziju, toliko
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Prvo, kakva je to džentelmenska amtosfera?bordo_Sarajevo je napisao/la:na KOSEVU, svaku tekmu, dzentelmentska atmosfera, da smo igrali tekmu protiv Portugala na svetom Kosevu, nebi Salihovic dobio onu suspenziju, toliko
A drugo, kako Salihović ne bi dobio suspenziju?

Čelik Zenica 1945
- Barca u srcu
- Kontakt:
Dushi_Rob je napisao/la: procitah ovaj tvoj post, i dodjoh do zakljucka da bi takva dzentlmenska atmosfera najbolje pasala u sarajevu, ali ne za repku nego za koncert Sarajevske Filharmonije ...

-
- Kontakt:
Navijam za Hrvatsku ,jer se osjecam kao Hrvat i to mi ne moze nitko zabranit
Kad ne igra BiH s Hrvatskom navijam za nju
Što se tiče Pecare,naš stadion ima 9 000 sjedecih mjesta ,iako se odavno nije popunila al znam od prije kad se popuni odlicna se atmosfera stvori jer su tribine tik uz teren
A na pitanje kad ce BiH repka zaigrat na Pecari ,ja mislim ne jos za dugo,jer kad ja vidim zastavu Turske zapitam se koja reprezentacija tu igra.Njoj tu nije mjesto isto kao ni svastici na Pecari(da ne bi odmah navalili na ovaj ispad dva pojedinca )
Po meni Bilino polje je najbolje jer se napravi odlicna atmosfera i mislim da su se reprezentativci navikli igrat u Zenici
Nisam imao namjeru izazivat ,jednostavno je to moje misljenje
Sportski pozdrav
Što se tiče Pecare,naš stadion ima 9 000 sjedecih mjesta ,iako se odavno nije popunila al znam od prije kad se popuni odlicna se atmosfera stvori jer su tribine tik uz teren
A na pitanje kad ce BiH repka zaigrat na Pecari ,ja mislim ne jos za dugo,jer kad ja vidim zastavu Turske zapitam se koja reprezentacija tu igra.Njoj tu nije mjesto isto kao ni svastici na Pecari(da ne bi odmah navalili na ovaj ispad dva pojedinca )
Po meni Bilino polje je najbolje jer se napravi odlicna atmosfera i mislim da su se reprezentativci navikli igrat u Zenici
Sportski pozdrav

- Principatus
- Kontakt:
Ma da, to si samo dosao da izazivas.

Nego onako iskreno pitanje, isto bez zle namjere:
Mislis li, da bi Hrvatska reprezentacija (samo hipoteticki) mogla uskoro zaigrati na Pecari?
Dakle sto se tice osjecaja navijaca i tvojih, atmosfere itd. Ne mislim sad zbog formaliteta oko utakmice, ikakvih politickih pitanja i drugih detalja. Nego dali bi to islo sto se tice publike?

Nego onako iskreno pitanje, isto bez zle namjere:
Mislis li, da bi Hrvatska reprezentacija (samo hipoteticki) mogla uskoro zaigrati na Pecari?
Dakle sto se tice osjecaja navijaca i tvojih, atmosfere itd. Ne mislim sad zbog formaliteta oko utakmice, ikakvih politickih pitanja i drugih detalja. Nego dali bi to islo sto se tice publike?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
naravno da nebi trebali igrati u mostaru,sirokom,banja luci,trebinju jer nam ne treba jos gostujucih utakmica. 

Prvo ne mozes postovjecivat zastavu Turske i zastavu s svastikom.felix123 je napisao/la:Navijam za Hrvatsku ,jer se osjecam kao Hrvat i to mi ne moze nitko zabranit
Sportski pozdrav
Drugo i ja kad vidim zastavu Hrvatske na Pecari zapitam se dali igra slucajno klub iz Hrvatske ili Bosne i Hercegovine
Trece ako se ti osjecas hrvatom i nosas Hrvatsku zastavu mozda se neko osjeca turcinom pa nosa zastavu Turske.
RIP SALE VILENJAK
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bhfanatic14 i 18 gostiju.