I meni se cini
Ali Denis je dobro poznati navijac Sarajeva, nekad vodio onog Izzya na Pinku, pa i komentarisao Seriu A i reprezentaciju kad je isla na Pink
I meni se cini
A od ove 4 minute igralo se mozda minutHordasOdMalena je napisao/la: ↑14 sep 2025, 20:35Marić bi sam sebe našamarao što je i ove četiri minute produžio.
Na najmilijima se vratilo Dražene.
Ne kužiš poentu.. Upravo si ilustrovao ponašanje uprava navedenih klubova. Podsjećanja radi, sve je krenulo od tog istog Veleža kad su Gigović, Grbić, Topalović.. otimali bodove. Cijenu je platio Predsjednik Hasić, klubu oduzeti bodovi, 6 utakmica bez publike, a sve zbog događaja u tunelu udaljenom 40 km od stadiona. Taj isti Hasić je pokrenuo inicijativu 4R pa je bio izdan od svih. Jedne godine pripaze Želju, druge Veleža.. zavadi pa vladaj, oproban recept. Ovdje se radi o puno bitnijim stvarima od navijačkog prepucavanja.
Jattu ako izbaci Husref Sarajevo pada, ako ga ostavi dobit ce crveni
Ne znam koga bi trebala bit veća sramota za ovaj rezultat, ekipu iz glavnog grada koja ima top 3 najskuplju momčad svake sezone i ne ostvaruje ništa unatoč milijunima, ili NK *Široki Brijeg* koji vas redovno dobija kući.