Brate moj jedini ali jedini koji ismijava nas klub je Ismir sa sfk lezbacamamosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:32Pa eto pises, kolike so ovo kolicine gluposti da je to zalosno. Ovo je ono kao pred rat,svi pricaju naoruzajte se doce srbi,poc8nje rat,hrvati se naoruzavaju kod nas govorili ma nece,Yugoslavija,Tito pa nas istrijebise zamalo,tako i sad isto sve vidimo osim onog najvaznijeg,sistemsko unistavanje spprta,drzave i svega sto oni nazivaju bosnjackim tj kako nas njihov lider naziva muslimani. Treba jos vise ismijavat klub,jedini debili koji ismijavaju svoj klub su nasi kvazi navijaci al bukvalno jedini.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:26Ja ne znam ko s kim hoda samo pisem sto se ovdje pise a ne sumnjam da je istina nakon videa kako mu trci u zagrljaj.Ne kontas ti jarane,ne radi on to da zastiti Sarajevo nego zbog licni interesa.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:23
Znaci gazda je najbolji prijatelj sa Vicom a pvako ti se sudi,pa nas nagradi da nam.krvnicki startuje na Gilija kao danas,bas zanimljivo,vidi se da bas znas. Nego hebo Sreka,sta kad ode hoces li ispred saveza protiv Vice sta organizovat?
Nemam ja sta organizovati nek organizuju oni sto skandiraju da su oni Sarajevo.
Vise smo sramote dozivili za 4 godine nego za 75 godina prije toga.Mogu jedan dan napraviti listu svega samo sto se ja sjetim,post ce bit kilometarski.
Ljude su ohladili sa svojim postupcima i manipulacijama od lafo rata savezu do toga da su izlevatili sjever sa Ajlom