Haksss je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:03
Dzaba se mi nerviramo, prije nekih 15 dana pisao sam sa Vanjom, nisam zelio da objavim da svi vide, da se ne stvara losa atmosfera, a nisam puno ni vjerovo da je ovo istina, ali nakon slike o vip sobi Ajle i koliko nas jebu sudije, sve vise i vise vjerujem, i ako ne zelim da vjerujem.
Iskreno, sto se tice transfera koje je Ismir radio do sada, svaka mu cast, kapa do poda, ali prije nekih 15 dana sjedim s kolegom koji je odrastao sa Saninom i Ismirom, covjek je stariji, ozbiljan i njihov komsija, zna on njih kad su djeca bili. On navija za Zelju i onako pricamo bezveze o ligi i o ovom cirkusu od sudjenja.
Kaze mi on da Sanin treba da udje u Zelju do kraja septembra i da vec daje plate stranim igracima koji su dosli. Ja mu govorim, ma daj, pusti te suplje. A on uze telefon i pokaze mi poruke sa Saninom, gdje mu Sanin pise da ce ga nazvati kasnije, jer je tek sletio u New York.
Usput mu prebacim, pitam je li istina da su on i Ismir u zavadi. Kaze, necu da pricam o njihovim porodicnim problemima, ali nisu u dobrim odnosima.
Dalje mi prica kako se Ismir cesto sastaje po restoranima i kafama i da je istina da se vidja sa Vicom, cak su kaze nedavno sjedili u Dubrovniku na kafi zajedno. Navodno je dogovor da Borac ove godine mora biti sampion jer slavi 100 godina,
a da cemo mi iduce sezone imati fer sudjenje i boriti se za titulu. Ove godine, KAZE AKO SE BUDEMO BUNILI OD TOGA NEMA NISTA. I doda, zakitio ga je.
Na kraju mi jos kaze da je Ismir trenutno oko 17 miliona svojih para u minusu zbog svega sto je ulagao.
E sad, je li to sve istina ili laz...
I tacno, nema vise da se klub buni i da se objavljuje bilo sta od strane uprave, a ni Ismira i kad je Ristovski objavio obriso je u roku 10 minuta.