Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Na šta aludira ovo?Virtu4l je napisao/la:
Netko je duhovito dodao: Uza sve milijune, Federer i dalje ima zmiju u džepu
A ko to šilji qrac na njemu. Trenutno su Nadal i Đoković bolji od njega i ko to još ? Ko ? Redovno dolazi do polufinala i finala i tamo gubi od trenutno boljih igrača od sebe. Šta je tu neuspjeh ? Niste mi nikako jasni !soba 39 je napisao/la:Ova tema bi mogla pod katanac. PeMzija za Rodžera,neka se povuče kao veliki a ne da svak šilji qrac na njemu
Svakakvih kompleksaša. Je l' ti to toliko krivo što je Roger najveći teniser svih vremena, i što je prije svega gospodin.soba 39 je napisao/la:Ova tema bi mogla pod katanac. PeMzija za Rodžera,neka se povuče kao veliki a ne da svak šilji qrac na njemu
a ostali teniseri nisu gospoda ? Samo je Roger gospodin ????domineysn je napisao/la:Svakakvih kompleksaša. Je l' ti to toliko krivo što je Roger najveći teniser svih vremena, i što je prije svega gospodin.soba 39 je napisao/la:Ova tema bi mogla pod katanac. PeMzija za Rodžera,neka se povuče kao veliki a ne da svak šilji qrac na njemu
Netačno! Novak je u posljednje tri godine predao samo četiri meča.Andres je napisao/la:Novak pak ima jer kad gubi po obivaju predaje mech,
Ako se vrucina i predaja Roddicku na AO2009, te alergija i predaja malom Krajinovicu na SO2010 stave na stranu, Djokovic je celu 2009u, 2010u i ovaj deo 2011 odigrao bez da je predao mec.Virtu4l je napisao/la:Netačno! Novak je u posljednje tri godine predao samo četiri meča.Andres je napisao/la:Novak pak ima jer kad gubi po obivaju predaje mech,
Čini mi se da nisam nigdje u postu naveo da ostali teniseri nisu "gospoda" i da imam zamjerke za njihovo ponašanje. Ispravi me ako se varam.Andres je napisao/la:a ostali teniseri nisu gospoda ? Samo je Roger gospodin ????domineysn je napisao/la:Svakakvih kompleksaša. Je l' ti to toliko krivo što je Roger najveći teniser svih vremena, i što je prije svega gospodin.soba 39 je napisao/la:Ova tema bi mogla pod katanac. PeMzija za Rodžera,neka se povuče kao veliki a ne da svak šilji qrac na njemu
Nadal, Novak nisu gospoda ?????????'
Gospoda ne place kad izgubi i gospoda ne odredzuje nekome kako da igra i ne zali se kako neko igra.Ovde aludiram na mech sa Murrayom mislim 2008 u Dubaiu kad mu je zaboga smetalo kako Murray igra.Prava gospoda
Nadji mi jednu zamjerku ili ti ga mrlju sto se toga tice na Nadalovu karijeru ja cu prestat pratiti tenis.Novak pak ima jer kad gubi po obivaju predaje mech, medjutim evo sad ne gubi pa to nema razlog raditi.
Najveci dzentlmen i gospodin je Nadal covjek koji uvjek sa postovanjem i divljenjem prica o Federeru , covjek koji pohvali svakog igraca, covjek koji nikoga ne vrijedza ni na terenu ni van njega.Federer u drugu ruku jeste gospodin , ali ni do koljena nije Spancu.
Sjeticu se opet kada je srao sto Novak predaje mecheve , sta njega boli qrac sto on predaje ????
Pa je srao po Jeleni Jankovic kako je ona broj 1 a nikad gren slem nije uzela, znaci opet sere.
A gospodin !
Kad mi podvuces i obrazlozis greske ja cu prestat "kenjat".Virtu4l je napisao/la:Andres, nemoj kakiti po svetom dijelu foruma, ostale si pokakao - ostavi nam bar ovaj...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.