Roger Federer za sve njegove fanove

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

alfarouqaminu
Kontakt:

Re: Roger Federer za sve njegove fanove

Post Postao/la alfarouqaminu » 29 jan 2011, 03:20

sta bi sa federerom? :? :|

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 jan 2011, 19:04

Ivo Karlović otkrio tajnu Rogera Federera!

Švicarski Blick je prije nekoliko dana iskopao priču u kojoj se u glavnoj ulozi našao Ivo Karlović. Naime, div sa Šalate, koji je stalno na društvenoj mreži Twitteru, prošli je tjedan, nakon susreta 2. kola između Federera i Simona, napisao:

"Ha-ha, Roger krade ručnike. Sve ih je nakon meča pospremio u torbu. I korištene i neiskorištene. To radi nakon svakog meča", izjavio je Div sa Šalate i podigao medijsku prašinu.

"Nije to krađa. Roger može uzeti ručnika koliko želi", odmah su se javili organizatori na Australian Openu ne želeći uopće dovesti u pitanje bilo kakav hir najboljeg tenisača u povijesti.

Karlova je rečenica svejedno imala odjeka na turniru, pa je, nakon pobjede nad Wawrinkom, Federeru na službenoj konferenciji za novinare uslijedilo pitanje o ručnicima.

"Što radim s njima? Darujem ih prijateljima, svi ih žele. Možda jedan uzmem za sebe", izjavio je Roger sa smiješkom.

"Malo sam se našalio na njegov račun, nisam znao da će to dignuti takvu prašinu. Svatko voli kad je nešto besplatno, pa tako i Roger", rekao nam je Karlović.

Netko je duhovito dodao: Uza sve milijune, Federer i dalje ima zmiju u džepu
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 29 jan 2011, 20:00

Virtu4l je napisao/la:
Netko je duhovito dodao: Uza sve milijune, Federer i dalje ima zmiju u džepu
Na šta aludira ovo?
You'll never walk alone.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 02 apr 2011, 02:47

Mislim da je doslo konacno vrijeme da se oprosti od ovog sporta. Treba se kocentrisati da osvoji jos jedan GS i da kaze ZBOGOM. S ovim pristupom i ovakvom igraom samo ce "ukaljati" svoje ime koje je mukotrpno gradio predhodnih godina.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 apr 2011, 08:50

Ma nikakvo zbogom, trenutno ne može pobijediti Nadala i Đokovića, što i nije tako loše. Ovi ostali nemaju šanse protiv njega.
Voli te tvoje Sarajevo.

domineysn
Kontakt:

Post Postao/la domineysn » 20 apr 2011, 18:55

Federer je za mene najbolji teniser svih vremena, njega je užitak gledati. To što je u padu forme ne znači ništa, i Nadal i Đoković su bili. Svejedno, vratit će se Roger u formu i dokazati svima ko je "glavni" u tenisu. ;)
Still learning...

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 21 apr 2011, 21:54

Ova tema bi mogla pod katanac. PeMzija za Rodžera,neka se povuče kao veliki a ne da svak šilji qrac na njemu
"Indija,Pakistan..."

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 22 apr 2011, 18:22

najbolji tenisac svih vremena
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 22 apr 2011, 21:28

soba 39 je napisao/la:Ova tema bi mogla pod katanac. PeMzija za Rodžera,neka se povuče kao veliki a ne da svak šilji qrac na njemu
A ko to šilji qrac na njemu. Trenutno su Nadal i Đoković bolji od njega i ko to još ? Ko ? Redovno dolazi do polufinala i finala i tamo gubi od trenutno boljih igrača od sebe. Šta je tu neuspjeh ? Niste mi nikako jasni !
Ko ima bolje rezultate u posljednjih 5-6 mjeseci ? Federer ili Nadal ?

Roger: Finale Shangaia, polufinale u Parizu, Bazel, London ( nije to bilo tako davno ) i Dohu osvojio, polufinale na AO ( Izgubio od Novaka ), finale Dubaia ( opet Novak ), te polufinala Indian Wellsa (Novak) i Miamija ( Nadal )

Nadal: Osmina finala u Shangaiu, Pariz nije igrao, finale u Londonu ( Federer ), polufinale u Dohi ( Davydenko ), četvrtfinale u Melbournu ( Ferrer ) i finala Indian Wellsa i Miamija ( Novak ). Monte Carlo nisam računao, ali eto stavimo i njega.

Znači, gledajući posljednjih 6 mjeseci, Roger kojeg smještate u peMziju ima bolje rezultate od robota Nadala.
Pitanje: Treba li Nadal u peMziju ?
Vozdra !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

domineysn
Kontakt:

Post Postao/la domineysn » 22 apr 2011, 21:30

soba 39 je napisao/la:Ova tema bi mogla pod katanac. PeMzija za Rodžera,neka se povuče kao veliki a ne da svak šilji qrac na njemu
Svakakvih kompleksaša. Je l' ti to toliko krivo što je Roger najveći teniser svih vremena, i što je prije svega gospodin. ;)
Still learning...

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 04 maj 2011, 23:37

domineysn je napisao/la:
Svakakvih kompleksaša. Je l' ti to toliko krivo što je Roger najveći teniser svih vremena, i što je prije svega gospodin. ;)
a ostali teniseri nisu gospoda ? Samo je Roger gospodin ????
Nadal, Novak nisu gospoda ?????????'
Gospoda ne place kad izgubi i gospoda ne odredzuje nekome kako da igra i ne zali se kako neko igra.Ovde aludiram na mech sa Murrayom mislim 2008 u Dubaiu kad mu je zaboga smetalo kako Murray igra.Prava gospoda ;)
Nadji mi jednu zamjerku ili ti ga mrlju sto se toga tice na Nadalovu karijeru ja cu prestat pratiti tenis.Novak pak ima jer kad gubi po obivaju predaje mech, medjutim evo sad ne gubi pa to nema razlog raditi.
Najveci dzentlmen i gospodin je Nadal covjek koji uvjek sa postovanjem i divljenjem prica o Federeru , covjek koji pohvali svakog igraca, covjek koji nikoga ne vrijedza ni na terenu ni van njega.Federer u drugu ruku jeste gospodin , ali ni do koljena nije Spancu.
Sjeticu se opet kada je srao sto Novak predaje mecheve , sta njega boli qrac sto on predaje ????
Pa je srao po Jeleni Jankovic kako je ona broj 1 a nikad gren slem nije uzela, znaci opet sere.
A gospodin !

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 05 maj 2011, 15:38

Moja zamjerka Nadalu je ono sto se dira prilikom svakog servisa (to meni smeta), al hajde, covjek ima svoje rituale. Al najvise sto mi smeta kod njega, a mislim i svima koji prate tenis je to sto nadal kada god izgubi neki mec, u vecini slucajeva ili je bila povreda, ili mu ne odgovara klima i slicne stvari!! Osim toga, nadal se po meni previse raduje, kad naleti na neke slabije tenisere, uzme ih "tuci", kao da se izivljava na njima!!! A to sto kazes da roger prica o drugim teniserima, tacno je, bil se ti iznervirao kada se nadal dira po ...,?! de mi reci da nije upravu to za novaka, cim ne ide, predaje se mec. Ja se nesto ne sjecam da je roger predao nekome mec, a sigurno je bilo situacija kada je bar nekad bio povrijedjen za ovo dosadasnje karijere, a ispravi me ako grijesim! I ako toliko volis nadala, a mrzis federera, zasto to toliko pokazujes, to sto ti nadala volis,mrzis federera, a ja volim federera, a ne mrzim nadala, to su nase stvari, svako navija za koga hoce! Rekao si: "ali ni do koljena nije Spancu" to reci za covjeka koji ima najveci broj grand slem titula, koji ima toliki broj rekorda... I TEMA JE:Roger Federer za sve njegove fanove, A NE ONE KOJI GA NE VOLE, TI SIGURNO NISI NJEGOV FAN!
Zadnja izmjena: rogeRF, dana/u 05 maj 2011, 15:46, ukupno mijenjano 1 put.
Izdržati, to je temelj vrline!

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 05 maj 2011, 15:40

Sta ce trol.
Svaki mjesec dana, na ovom dijelu foruma se pojavi neko novi koji zapocne jednu te istu temu, o tome kako je neko veci gospodin i kako bi neko, u ovom slucaju Federer trebao u penziju.

Ne ide on nigdje, jos neko vrijeme. ;)
Genius, outrageous, the best ever! RF!

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 05 maj 2011, 15:49

ma meni je samo krivo sto toliko blati rogera, neka to zadrzi za sebe. Ja, ne mogu da se suzdrzim kad neko ovako prica o rogeru!
Izdržati, to je temelj vrline!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 maj 2011, 17:55

Andres je napisao/la:Novak pak ima jer kad gubi po obivaju predaje mech,
Netačno! Novak je u posljednje tri godine predao samo četiri meča.
Voli te tvoje Sarajevo.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 05 maj 2011, 18:12

Virtu4l je napisao/la:
Andres je napisao/la:Novak pak ima jer kad gubi po obivaju predaje mech,
Netačno! Novak je u posljednje tri godine predao samo četiri meča.
Ako se vrucina i predaja Roddicku na AO2009, te alergija i predaja malom Krajinovicu na SO2010 stave na stranu, Djokovic je celu 2009u, 2010u i ovaj deo 2011 odigrao bez da je predao mec.
Toliko o tome, da "cim gubi, on predaje meceve". To je cista glupost. Vise alergije nema, jer se doca pobrinuo za to, a sunce u Australiji je fenomen sam po sebi i ne zna se kad udara (doduse i organizatori paze na to.
A RF vise ne baca hejt kao sto je cinio nekada, jer i sam zna da ga je Djokovic presisao.

domineysn
Kontakt:

Post Postao/la domineysn » 05 maj 2011, 18:15

Andres je napisao/la:
domineysn je napisao/la:
a ostali teniseri nisu gospoda ? Samo je Roger gospodin ????
Nadal, Novak nisu gospoda ?????????'
Gospoda ne place kad izgubi i gospoda ne odredzuje nekome kako da igra i ne zali se kako neko igra.Ovde aludiram na mech sa Murrayom mislim 2008 u Dubaiu kad mu je zaboga smetalo kako Murray igra.Prava gospoda ;)
Nadji mi jednu zamjerku ili ti ga mrlju sto se toga tice na Nadalovu karijeru ja cu prestat pratiti tenis.Novak pak ima jer kad gubi po obivaju predaje mech, medjutim evo sad ne gubi pa to nema razlog raditi.
Najveci dzentlmen i gospodin je Nadal covjek koji uvjek sa postovanjem i divljenjem prica o Federeru , covjek koji pohvali svakog igraca, covjek koji nikoga ne vrijedza ni na terenu ni van njega.Federer u drugu ruku jeste gospodin , ali ni do koljena nije Spancu.
Sjeticu se opet kada je srao sto Novak predaje mecheve , sta njega boli qrac sto on predaje ????
Pa je srao po Jeleni Jankovic kako je ona broj 1 a nikad gren slem nije uzela, znaci opet sere.
A gospodin !
Čini mi se da nisam nigdje u postu naveo da ostali teniseri nisu "gospoda" i da imam zamjerke za njihovo ponašanje. Ispravi me ako se varam.
Sve to stoji što ti kažeš, ali ja sam u svom postu govorio isključivo o Rogeru Federeru.

Btw. Čestitke Rožeru na sjajnom trijumfu sinoć, dokazao je da se može vratiti i iz (ne)mogućih situacija.
Still learning...

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 05 maj 2011, 19:21

Boze dragi ali ljudi sakakvih.Ono sto sam napisao da Roger ne moze prismrditi Nadalu pogledaj kontekst.Kontekst je da si ti rekao da je Federer jedini gospodn.E vidi to sto nadal izvlaci sorc iz guzice sta sad ? On je seljak jer se covjek ponasa normalno ? Jel normalno to ? JEste.Covjek je obdaren velikim šupkom i to sad on nije gospodin radi toga ? Ne smije se radovati ? Kume njemu su tek 24 godine logicno da ce se radovati,nije on na zalasku nego na samom vrhuncu karijere.Pogledaj Federera prije 7 do 10 godina kako se ponasao i reci mi jel gospodin ????
Gospodin koji je bacao,razvaljivao rekete, psovao na sred mecha.Gospodin ?Jeli iko ikada od vas forumasa vidio da je Nadal bacio reket ???????Da je nesto lose uradio na mechu ???To Nadal predaje mecheve ? Nadal je znao da sa povredom ne preda mech nego da ga casno izgubi.Ti kao strucnjak a ces govoriti da nije imao povredu nego eto 2 mjeseca pauzirao onako ? Citav svijet zna da momak ima tenditis da je to gore nego ista u sportu.
Ja Rogera ne mrzim ali ga dizete kao da je on jedan a svi su mu do koljena.Ja ga postujem vise nego sto iko pomisliti moze.Divim se covjeku jer je genijalac.Medjutim vase omalovazavanje posebno Nadala me natjeralo da i ja napisem par argumenata.Covjek koji ima 15-8 mislim protiv Federera ne moze biti losiji igrac od njega.Nadal jos uvjek nije uspjesniji ali samo po broju GS titula.Medjutim Nadalu je 24 godine a ima 9 titula ima sve 4 Gs titule sto je Federer sa svoji tek 29 uradio.Da li ce Nadal imati vise GS titula od Federera vidjet cemo ali da je jedan od najvecih ako ne i najveci svih vremena to ne moze niko proturijeciti.Kao sto ja ne mog osporiti tih 16 GS Federera.Bezveze je i polemisati ko ima bolji forhend.Ja ta dva uradca smatram najboljim ikad, medjutim kada ih poredim rekao bih da nadal ima kompletniji i raznovrsniji forhend radi cinjenice da Nadal mnogo varira iz tog udarca,Moze ga odigrati dominantno i 3 -4 metra van terena kao i u terenu dok Federer to ne moze.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 maj 2011, 22:30

Andres, nemoj kakiti po svetom dijelu foruma, ostale si pokakao - ostavi nam bar ovaj...
Voli te tvoje Sarajevo.

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 06 maj 2011, 01:21

Virtu4l je napisao/la:Andres, nemoj kakiti po svetom dijelu foruma, ostale si pokakao - ostavi nam bar ovaj...
Kad mi podvuces i obrazlozis greske ja cu prestat "kenjat".

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.