FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Bravo manekeni
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
- Beduin
- Kontakt:
Cestitke momcima, svaka cast i Smajicu. Znacit ce mu ovaj gol sigurno u nastavku sezone.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Bravo momci na pobjedi, gledao sam do 30 min tanko je bilo al 3 boda su najvažnija
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Da budem iskren i prije utakmice i u toku utakmice mislim da ni u jednom momentu nisam vjerovo u pobjedu.
Svaka cast, s osjecaj je jos ljepsi kad znas da ti niko nista nije poklonio
Svaka cast, s osjecaj je jos ljepsi kad znas da ti niko nista nije poklonio
Samo Sloboda
23m ·
Danas odlučio utakmicu u Gabeli u 95. minuti.
Prije polaska za Gabelu na stadionu ponovo kupio dvije sezonske karte, koje je poklonio dvojici penzionera koji nisu u mogućnosti kupiti istu.
Edis Smajić ❤❤
23m ·
Danas odlučio utakmicu u Gabeli u 95. minuti.
Prije polaska za Gabelu na stadionu ponovo kupio dvije sezonske karte, koje je poklonio dvojici penzionera koji nisu u mogućnosti kupiti istu.
Edis Smajić ❤❤
-
VivaLaLiberta
- Kontakt:
Ne do Bog da je oful’o protjerali bi ga iz Tuzle već sutra, ali lavovski posao odradi često kad se spusti u sredinu po loptu, samo što rijetko ko ima iza to da isprati.
“Pjesma naša neće stati, za boje ove život ćemo dati!”
svaka čast momcina. 3 boda u Gabeli osvojena, borba a ne kuknjava. Penal za nas na gostovanju u Gabeli u 95 minuti kod rezultata 1:1? Nevjerojatno kako nas savez jbe. Smajiću svaka čast za prisebnost. Odbranio golman, nema veze trči na loptu.
& $ ?
Red je pohvaliti gol Hadzibeganovica, u maniru rasnog golgetera.
Moj osjecaj je da smo duplo bolji od Goska, iako je generalno utakmica lose kvalitete.
Ako smo prosli vikend kritikovali pad u 2.pol sada treba istaci zelju i volju. Nije lako preokrenuti u ovom rangu takmicenja i kada si puno kvalitetniji.
Sudjenje je bilo perfektno, teren idealan, domacin korektan i bez grubosti.
Moj osjecaj je da smo duplo bolji od Goska, iako je generalno utakmica lose kvalitete.
Ako smo prosli vikend kritikovali pad u 2.pol sada treba istaci zelju i volju. Nije lako preokrenuti u ovom rangu takmicenja i kada si puno kvalitetniji.
Sudjenje je bilo perfektno, teren idealan, domacin korektan i bez grubosti.
tuzlanska Sloboda
sta je sa Krpica ? ovoj ekipi fali spic
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Tuzlanska Sloboda dobila je veliko pojačanje.
U Slobodu se vratio iskusni napadač Nikola Komazec. Komazec je već nosio dres Tuzlaka, a sada je dogovorio novi angažman.
Kako je potvrđeno za Faktor, Komazec je već u Tuzli i danas će sam odraditi trening, s obzirom da je Igor Janković dao slobodan dan svojim fudbalerima nakon pobjede sinoć u Gabeli 2:1.
Već sutra Komazec će raditi sa ostatkom ekipe i konkurisati za meč narednog kola protiv Travnika.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Svaka cast teska pobjeda ali slatka.
Bice to bolje iz kola u kolo
Bice to bolje iz kola u kolo
Kolko god ne bio u formi i bio u godinama sa Krpom ova ekipa pocecava svoj kvalitet bar za 30%
-
VivaLaLiberta
- Kontakt:
Ma Krpic moze servirat 15-tak golova u ovoj ligi bez problema, sa 34 godine on moze posluzit barem jos dvije sezone
“Pjesma naša neće stati, za boje ove život ćemo dati!”
Kako pobjeda okrene raspolozenje ,liga je tek pocela, a mi imamo jednu od 3 najjace ekipe u ligi,plus najbogatijeg predsjednika.
I ako ne uspijemo ove ucemo sledece.
Mosa Bodaslo
I ako ne uspijemo ove ucemo sledece.
Mosa Bodaslo
-
PitaKupusnjacaTZ
- Kontakt:
Nikola se oprostio od svog kluba u SR, idemoooo
Nek da 8 do 10, dobro je.VivaLaLiberta je napisao/la: ↑15 sep 2025, 13:04Ma Krpic moze servirat 15-tak golova u ovoj ligi bez problema, sa 34 godine on moze posluzit barem jos dvije sezone
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
U ovom rangu takmičenja Krpić da, Komazec ne, imamo dosta navijaca koji nas koštaju, treba nam neko ko donosi golove i boddove
& $ ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.