Je li imalo liga truhla koja tjera tog istog Zekića??Maroon1946 je napisao/la: ↑15 sep 2025, 10:45Stvarno mislis da je do trenera? Evo ja cu prvi biti za to da dodje novi trener i da mi proigramo. Ocigledno da je nesto dobro trulo u klubu i da je to najveci problem. Citavu upravu od do treba mijenjati. Zekic je to vidio i otisao, isto tako ce biti i sa Husrefom. Doci ce neko novi i maksimalno ce jednu sezonu istrpiti i tako u krug.NazorUso je napisao/la: ↑15 sep 2025, 09:01Svima je sudjenje bilo odron, Zekicu mozda ponajgore, ali tad se pisalo "Kad si bolji ne mogu ti sudije nista" ...
Evo dosao je trener za kojeg tvrdite da je jednak klubu, da ce igracima yebati mater, da samo on moze voditi Sarajevo... iiii sta smo dobili, qrcinu !!!
Da se razumijemo, daleko od toga da je on najveci problem kluba, ali on kao trener nema sta raditi u 2025. godini. Potrosen trener, procitan, zapeo u 70.-tim godinama. Uz to sklon i sukobima, i upitnih ljidskih kvaliteta !!! S njim apsolutno nista postici necemo osim dodatnih podjela, mrtvila na terenu i vjerovatno nimalo lijepog rastanka...
Mi kao klub da smo "najzdraviji" ovom sistemu ne bi mogli nista, kako se to ne moze shvatiti!!!
Dodje Gezic i kaze "vidite vi penal ja ga ne vidim", dodje Petrovic u ŠB i kaze "Renane bio je faul ja ga vidio"
.. na sve to imas i utakmice gdje si malo lošiji, imas i one gdje pogadjas precke i stative, aaa ovi s druge strane imaju suprotan vjetar gdnije nisu zakinuti za aut i kad ih ne ide ima neki polovan penal i izludjivanje protivnika da ne smijes prici igracu, gdje se crveni dijele za pogld...sve ovo si u startu -16 bodova.