Pa ne treba mu zbog toga lizati muda i odobravati sve što radi, a sve radi u kontru, nevjerovatno da čovjek daje svoje pare i sve pogrešno radi.Pendulum je napisao/la: ↑15 sep 2025, 13:10Noke995 je napisao/la: ↑15 sep 2025, 13:01Pa nisam mu ih ja niti bilo ko od nas doveo.Pendulum je napisao/la: ↑15 sep 2025, 12:40Ko vam garantuje da će novi "vlasnik" biti išta bolji od Mirvića? Da nas neće još više ukanaliti?
Nije ovdje ni Mirvić toliki problem nego ljudi kojima se okružio tj. koji su njega okružili. Kada se on kutariše takvih ljudi (iskreno sumnjam da će u skorije vrijeme) onda ćemo i mi kao Klub prodisati.
Sam se okružio takvim ljudima i sam je takav.
Lagao je navijače sve vrijeme, rekao kako je Ajla bivša, sve proforme sprovedeno, ona šatro napisala pismo i to je to.
Sve ostalo isto, Ajla u klubu i dalje i to je to.
Ovdje Mirvić i jeste najveći problem, jer nemojmo se lagati, niko ne može ništa uraditi bez njega.Ko nam garantuje da sljedeći vlasnik neće biti gori? Ko nam garantuje da uopšte postoji sljedeći vlasnik?
Mislite da će ti isti likovi koji su se zalijepili za Mirvića ignorisati sljedećeg vlasnika? Da će ga štititi, umjesto da ga iskorištavaju?
Pa Boga mi sad bi potpisao Kanton da igramo ali da klub bude na zdravim nogama, toliko su sve ovo ogadili.
Šta smo to mi dobili Ismirovim dolaskom, jedan kup?!
Pa i bez marke su se osvajale i titule i kupovi, čak se znao i poneki ozbiljan klub iz Evrope izbacit.
Šta je dobro Ismir donio, osim populizma u kojem uživa?