Napisi nekad nesto normalno. Vidis da nisi nikome smijesan i zanimljiv. Procitaj sta sve pises, bukvalno svaki post bolestan, frustriran, negativan, vulgaran
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Tatamata1946
- Kontakt:
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Gle mu postovaHyperOS je napisao/la: ↑15 sep 2025, 21:51Puče.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 sep 2025, 21:49Hebo ti sliku svoju od kad si se reg nisi napisao nista pozitivno za nas klub smecaru,nastavi trolovanje ubleho,gubim seposalji mi kakve tablete,dusa nasa zabrinuta,jel ti i stara ovako pozitivna kao ti?
![]()
![]()
Jbt banovase neki dan nekog zbog trolovanja, ovaj mjesecima trola i niko nistamosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 sep 2025, 21:49Hebo ti sliku svoju od kad si se reg nisi napisao nista pozitivno za nas klub smecaru,nastavi trolovanje ubleho,gubim seposalji mi kakve tablete,dusa nasa zabrinuta,jel ti i stara ovako pozitivna kao ti?
Ma znam brate, sve normala
Dobro sve to... gdje su rezultati lave? Gdje stadion? Gdje su trofeji? Gdje su grupne faze? Nije juce Mirvic dosao, ima preko 5 godina.. od toga nam Zrinjski i vicini kerovi sve pokupise ispred nosa.. Zadnja titula 2019, te ova iz korone... nakon toga zadovoljavamo se sa 3. - 4. mjestima.
Ne bih se ja nasladjivao drugima. Uvijek kad se nasladjujemo popusimoo ga u svakom pogledu.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
KosevoZove
- Kontakt:
I da dodam u evropi ne mozemo dalje od prvog pretkola, nikad necemo iskorak napraviti u evropi, i jos puno tu stvari skripi kod naseg nogometa…Zagor je napisao/la: ↑15 sep 2025, 21:58Dobro sve to... gdje su rezultati lave? Gdje stadion? Gdje su trofeji? Gdje su grupne faze? Nije juce Mirvic dosao, ima preko 5 godina.. od toga nam Zrinjski i vicini kerovi sve pokupise ispred nosa.. Zadnja titula 2019, te ova iz korone... nakon toga zadovoljavamo se sa 3. - 4. mjestima.
Ne bih se ja nasladjivao drugima. Uvijek kad se nasladjujemo popusimoo ga u svakom pogledu.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Ovo ime investitora što se ciljano pustilo kao i Ajlina današnja nebuloza su jeftin pokušaj smirivanja situacije jer su se u zadnje vrijeme upalili čak i oni koji klub samo "površno" prate. Iskreno ne očekujem nikakvo poboljšanje situacije. Dokazali smo do sad puno puta da nam pare ne znače ništa jer s njima ne umijemo. U retrospektivi, da smo prodali kapitena za onih 3,7 američkih milki, da smo pustili Kovačika da prođe ljekarski i da se našao kompromis sa Zoranom nakon 4:4 danas bi vjerovatno bili stabilno drugi sa dostižnim zaostatkom za prvim. Razumijem da je sve ovo ŠBBKBB ali sve nakon toga je slobodni pad u svim segmentima postojanja jednog fudbalskog kluba.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Sprdaju se s nama i ovim investitorima . J i dalje mislim da je Tan glavni to jest njegovi ljudi i on vrti kako mu volja ubacuje nove ljude kad zagusti kao novi početak tako je svako malo smiri situaciju. Sad ovaj princ , pa kad i on dopizdi ide neki kralj ili sultan a u suštini se ništa ne mjenja. Meni ovo klasicno mazanje očiju i skretanje teme s trenutne situacije.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
A znaš kako, da se situacija odvijala rezultatski dobro, držali bi u tajnosti do zadnjeg časa, ovako traže način da iole situaciju smire, ybg, svako bi to uradio.hazarder je napisao/la: ↑15 sep 2025, 22:00Ovo ime investitora što se ciljano pustilo kao i Ajlina današnja nebuloza su jeftin pokušaj smirivanja situacije jer su se u zadnje vrijeme upalili čak i oni koji klub samo "površno" prate. Iskreno ne očekujem nikakvo poboljšanje situacije. Dokazali smo do sad puno puta da nam pare ne znače ništa jer s njima ne umijemo. U retrospektivi, da smo prodali kapitena za onih 3,7 američkih milki, da smo pustili Kovačika da prođe ljekarski i da se našao kompromis sa Zoranom nakon 4:4 danas bi vjerovatno bili stabilno drugi sa dostižnim zaostatkom za prvim. Razumijem da je sve ovo ŠBBKBB ali sve nakon toga je slobodni pad u svim segmentima postojanja jednog fudbalskog kluba.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Da, mislio sam i to napisati. Eventualno budemo 2.pretkolo samo kada nas koeficijent pogura pa odatle krenemoKosevoZove je napisao/la: ↑15 sep 2025, 22:00I da dodam u evropi ne mozemo dalje od prvog pretkola, nikad necemo iskorak napraviti u evropi, i jos puno tu stvari skripi kod naseg nogometa…Zagor je napisao/la: ↑15 sep 2025, 21:58Dobro sve to... gdje su rezultati lave? Gdje stadion? Gdje su trofeji? Gdje su grupne faze? Nije juce Mirvic dosao, ima preko 5 godina.. od toga nam Zrinjski i vicini kerovi sve pokupise ispred nosa.. Zadnja titula 2019, te ova iz korone... nakon toga zadovoljavamo se sa 3. - 4. mjestima.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Natkrij nam tribine Ismailee, djeca da nam ne kisnu Ismaile
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
O ovome se pricalo mnogo prije ovih ocajnih rezultata koji si prouzrokovani sudijskim lakrdijama. Ajde Ismaile ceka te vjerna bordo armija svih nas 500.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Imace mi smo san za svakog investitora,do juce nismo imali metra kvadratnog,imamo armiju vjernih navijaca,digitalne karte su nam normala,cekaju ljudi u redovima.
Nismo mi bolji ni od koga u ligi.
Od dolaska investitora u nas klub nikad neću zaboraviti nasa "pisanja po sirotinji" i slicna qurcenja ni sa kakavim osnovom. Nadam se da smo nešto naučili iz toga.
Od dolaska investitora u nas klub nikad neću zaboraviti nasa "pisanja po sirotinji" i slicna qurcenja ni sa kakavim osnovom. Nadam se da smo nešto naučili iz toga.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Bar istok limom.AngelDiMaria je napisao/la: ↑15 sep 2025, 22:04Natkrij nam tribine Ismailee, djeca da nam ne kisnu Ismaile
To se slažem s tobom 1/1, pitanje je sada samo koliko im je još "metaka" ostalo jer ako ne počnemo uskoro pobjeđivati i ne prestanemo s brukanjem sumnjam da će neke makete i AI generated modeli da smire narod. Ima doduše još ovaj projekat u Butmiru da zamaže oči fejsbuk navijačima al' i to će biti kratkog daha. Ne znam kako ne shvataju da dobra igra i rezultati navijačima vrijede više nego sve ostalo kad' se sabere a kod nas se prvo niz vodu pustio teren, trener i ekipa.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 sep 2025, 22:02A znaš kako, da se situacija odvijala rezultatski dobro, držali bi u tajnosti do zadnjeg časa, ovako traže način da iole situaciju smire, ybg, svako bi to uradio.hazarder je napisao/la: ↑15 sep 2025, 22:00Ovo ime investitora što se ciljano pustilo kao i Ajlina današnja nebuloza su jeftin pokušaj smirivanja situacije jer su se u zadnje vrijeme upalili čak i oni koji klub samo "površno" prate. Iskreno ne očekujem nikakvo poboljšanje situacije. Dokazali smo do sad puno puta da nam pare ne znače ništa jer s njima ne umijemo. U retrospektivi, da smo prodali kapitena za onih 3,7 američkih milki, da smo pustili Kovačika da prođe ljekarski i da se našao kompromis sa Zoranom nakon 4:4 danas bi vjerovatno bili stabilno drugi sa dostižnim zaostatkom za prvim. Razumijem da je sve ovo ŠBBKBB ali sve nakon toga je slobodni pad u svim segmentima postojanja jednog fudbalskog kluba.
Ja sam mislio da će neka nova maketa Koševa da izroni kad ono - izroni novi, pazi sad, treći investitor.hazarder je napisao/la: ↑15 sep 2025, 22:00Ovo ime investitora što se ciljano pustilo kao i Ajlina današnja nebuloza su jeftin pokušaj smirivanja situacije jer su se u zadnje vrijeme upalili čak i oni koji klub samo "površno" prate. Iskreno ne očekujem nikakvo poboljšanje situacije. Dokazali smo do sad puno puta da nam pare ne znače ništa jer s njima ne umijemo. U retrospektivi, da smo prodali kapitena za onih 3,7 američkih milki, da smo pustili Kovačika da prođe ljekarski i da se našao kompromis sa Zoranom nakon 4:4 danas bi vjerovatno bili stabilno drugi sa dostižnim zaostatkom za prvim. Razumijem da je sve ovo ŠBBKBB ali sve nakon toga je slobodni pad u svim segmentima postojanja jednog fudbalskog kluba.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
SamoDaKazeem
- Kontakt:
Ma tebe sam samo čekao,nisi se odavno javio.Barem znam razlikovati muda od bubrega za razliku od tebe i još dvojice takvih ko ti.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 sep 2025, 21:36Tako je,ovom pise da je bilmez,njegova inace djela govore da je bilmez,treba ga poslat kod tebe da ga ti uputis sta i kako,u ovoj zemlju dolaze samo vrhunski investitoriSamoDaKazeem je napisao/la: ↑15 sep 2025, 21:33Dva bilmeza dovlače trečeg.Klub poligon za potkusurivanje.sva sreca pa si bitan ko majoneza u McDonaldsu.
Napravi sebi majicu sa likom Mirvića i slavi velikog vođu
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 70 gostiju.