Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- pintol_TM87
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
evo Almagro live pa ko ima na listicu nek uziva...napravio je brejk ima asova ide ga u ovom mecu..ocekujem sigurno pobjedu...
http://www.livescorehunter.com/index.ph ... Itemid=286
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Kladioniceee caoooo........
Zabise ga ljudi u 90toj za 2-2
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- Citizen-X
- Kontakt:
adis.p je napisao/la:
Kladioniceee caoooo........![]()
![]()
![]()
![]()
HAHAHHAHAHAHAHAHAHHA
izvini jaruga
HAHHAHAHAHHAHAHAHHAHA
Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 22 apr 2011, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
E jbg :/Citizen-X je napisao/la:adis.p je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
HAHAHHAHAHAHAHAHAHHA
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Isti sam ti, samo sto je kod mene x2 twente. =)pintol_TM87 je napisao/la:odlicno momci samo pogadjate to se cijenieo meni samo ostala ova neka salama da dobijem 20 km al ulozio 10 km
![]()
igrao melzera,helsinbrog i tu salamusretno mi...
Sretno nam.
- pintol_TM87
- Kontakt:
eee i meni je jos samo ta ostalaBosnier je napisao/la:Da budem iskren , nisam nesto siguran , ostaje da vidimoaleksandarhz je napisao/la:Hoce li dobiti ovo Almagro?
Meni jos Flipkens ostala
- Citizen-X
- Kontakt:
ni sekunde se ne rugam...Bosnier je napisao/la:
E jbg :/
samo - zelim da kazem adisu - da je bolje da ovo nije ni postir'o al najozbiljnije... pogotovo ako mu je to bio zadnji ulog.
nemojte to sebi radit ljudi - kakva kvota 1.03???? - fakticki je ulozio pare u NIŠTA NIŠTA jbote
Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 22 apr 2011, 19:05, ukupno mijenjano 1 put.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- pintol_TM87
- Kontakt:
jesi to izgubio sve???adis.p je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
i KONACNO JEL MI NEKO MOZE POJASNITI OKO WWin sta i kako i gdje da uplatim pare???? UNAPRIJED HVALA
- aleksandarhz
- Kontakt:
cekam almagra za 20 E valjda ce dobiti.. Za svaki slucaj cu puci kontru na ferrera..

Ma ionako da sam dobio, nebi mogo isplatit.....nemam onaj odgovor, a onim klocevima sam poslo 5-6 mailova da mi posalju odgovor na pitanje i nista......Htio sam sve ovo skockat na rulet...al et nisam.....imam od ranije jos jedan acc pa valjda mi dodje bonus...

Zadnja izmjena: adis.p, dana/u 22 apr 2011, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.
Evo brate Flinkens live streampintol_TM87 je napisao/la:eee i meni je jos samo ta ostalaBosnier je napisao/la:Da budem iskren , nisam nesto siguran , ostaje da vidimoaleksandarhz je napisao/la:Hoce li dobiti ovo Almagro?
Meni jos Flipkens ostalaeo sad gledam nema je nigdje live puuu...a igrat ce onom terenu sto su sad zavrsili safina...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- kladionicar
- Kontakt:
I ja sam kod nas digao,nema nikakvih problema,kao i obicno se dize...Jos da mi je nastimati live kladjenjeBosnier je napisao/la:Samo da kazem da sam bez problema podigao 30€ (58Km) u Williams na Grbavici...
Ja necu da govorim radi cega je,i da objasnjavam,vi vrlo dobro znate,ali ako nista drugo i ono sto jedino mogu da ucinim za taj grad,bar da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu,a znate sta se desava.Toliko
Sretno vam... 
Pa brate skines onaj program instaliras i eto ti live kladjenje...kladionicar je napisao/la:I ja sam kod nas digao,nema nikakvih problema,kao i obicno se dize...Jos da mi je nastimati live kladjenjeBosnier je napisao/la:Samo da kazem da sam bez problema podigao 30€ (58Km) u Williams na Grbavici...
- pintol_TM87
- Kontakt:
e hvala drugBosnier je napisao/la:pintol_TM87 je napisao/la:Evo brate Flinkens live streamBosnier je napisao/la:
eee i meni je jos samo ta ostalaeo sad gledam nema je nigdje live puuu...a igrat ce onom terenu sto su sad zavrsili safina...
- kladionicar
- Kontakt:
probaj opet kakve rijeci sa odgovorom,i kod mene je to bio problem,kad sam isplacivao,nema boga isplatit,sve isprobao,i na kraju stavio prvo veliko slovo i pogodio od 2-3 put.adis.p je napisao/la:Ma ionako da sam dobio, nebi mogo isplatit.....nemam onaj odgovor, a onim klocevima sam poslo 5-6 mailova da mi posalju odgovor na pitanje i nista......Htio sam sve ovo skockat na rulet...al et nisam.....imam od ranije jos jedan acc pa valjda mi dodje bonus...![]()
![]()
![]()
Edit.Bosnier,gdje se skida taj program
Ja necu da govorim radi cega je,i da objasnjavam,vi vrlo dobro znate,ali ako nista drugo i ono sto jedino mogu da ucinim za taj grad,bar da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu,a znate sta se desava.Toliko
Kad odes na Live Kladjenje , onda ti se na sredini pojavi Microsoft, kliknes tu sliku i tamo negdje imas download
Ma nema veze....ionako imam 0.00 na racunu....radije cu na ovaj novi racun uplatit petaka i laganicaa.....kladionicar je napisao/la:probaj opet kakve rijeci sa odgovorom,i kod mene je to bio problem,kad sam isplacivao,nema boga isplatit,sve isprobao,i na kraju stavio prvo veliko slovo i pogodio od 2-3 put.adis.p je napisao/la:Ma ionako da sam dobio, nebi mogo isplatit.....nemam onaj odgovor, a onim klocevima sam poslo 5-6 mailova da mi posalju odgovor na pitanje i nista......Htio sam sve ovo skockat na rulet...al et nisam.....imam od ranije jos jedan acc pa valjda mi dodje bonus...![]()
![]()
![]()
Edit.Bosnier,gdje se skida taj program
- pintol_TM87
- Kontakt:
Mislim da trebate imat ovaj program...Flash player pa evo probaj skinuti pa javi jel valja 
http://www.adobe.com/support/flashplayer/downloads.html
http://www.adobe.com/support/flashplayer/downloads.html
Ova Lalami tek ove godine usla u profesionalce sad je na 450 wta rankigu , jos ima 20 godina i nije iskusna
Trebala bi je uzeti bez problema ova Flipkens
Al moram priznati da je ova Lalami prelijepa
Trebala bi je uzeti bez problema ova Flipkens
Al moram priznati da je ova Lalami prelijepa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.