Nek' orgije sa sfk, prinčevima i šejkovima i enterprenuersima i vizionarima imaju k'o u Eyes wide shut svaku noć, halal bilo, samo nek' **** od stručnog štaba i prvog tima. Prije toga nek' prodaju svakog za koga misle da mogu uzet' pare da se ne osjeti neko zakinut i onda hajde da se stvore uslovi za postojanje sportskog kolektiva, fudbalskog kluba koji ne najavljuje ni titule ni rekordne izlazne transfere ni kabanice uz kupljenu sezonsku samo da najave da SS i ekipa ima uslove da s mirom treniraju i misle na slijedeću utakmicu i tako jednu po jednu pa dokle dobacimo.MaroonBjelave je napisao/la: ↑15 sep 2025, 23:29Sve si super napisao, ali brat moj, nama je Ajla u klubu, a kažu da nije. Nama su staff u hotelu neki balvani. Nas predsjednik je neko ko sebi dozvoljava cirkus sa Sejom Brajlovicem(i još milion cirkusa). Nama je Džeka Muminovic(istina, donedavno) predstavnik kluba. Naše uposlenice kluba puštaju Cecu na terenu Želimir Vidović Keli.hazarder je napisao/la: ↑15 sep 2025, 23:16Sposoban, veoma skup trener po mogućnosti mlađi od 55 kome se ne može diktirat sastav na Viberu i mi smo na konju do polusezone a onda se vraća i Renato pa bi i gol razlika mogla u pozitivu. U međuvremenu, gledat' da Veležu dug vratimo da nas ne raspu na Koševu.
Lafo, pavlaku Šoja ostavio u sobi trofeja...
Ima toga još, ali i ovo je dovoljno da se čovjek ispovraća.
Evo probala se s "legendama" kluba i velikim imenima prikriti trulež i nepotizam koji vlada u strukturama kluba al' je očito da ne ide. Daj mi borbu za Europu sa zdravim osnovama pa makar vraćali ove s dvojne iz Radnika da nam igraju.