Odbijeni smo mi vec samo nama forumasima jos nisu javili
Vitaly Janelt
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vitaly Janelt
Aziz Bekir: 'Ljudi su pričali da nama treba još jedan visok čovjek.Morate biti glupi da mislite tako,a takvih ljudi je puno u BiH'.
Stoji bratu odavno nasa zastava na flashscore.Coolpanda24 je napisao/la: ↑16 sep 2025, 20:09Večeras starter prvi put nakon povrede. Čak je i kapiten.

Procedure su to... a sezona odmora bila... pa fali ti pecat a dino odnio pecat... ceka se jos jedan papir i i biceMaverick je napisao/la: ↑16 sep 2025, 20:36Odbijeni smo mi vec samo nama forumasima jos nisu javili

Stoji mu naša zastava skoro na svim stranicama zato što je u martu dobio pasoš, tj. postao BiH državljanin.
Mislim da je ovo identična situacija kao sa Vladanom Kovačevićem kojem nije dozvoljena promjena sportskog državljanstva, tako da ovdje na žalost očekujem isti ishod.
Mislim da je ovo identična situacija kao sa Vladanom Kovačevićem kojem nije dozvoljena promjena sportskog državljanstva, tako da ovdje na žalost očekujem isti ishod.
Mnogo brze se ta saga odvila, ovdje da nema šanse nikakve do sad bi bili odbijeniedvaE2 je napisao/la: ↑17 sep 2025, 09:17Stoji mu naša zastava skoro na svim stranicama zato što je u martu dobio pasoš, tj. postao BiH državljanin.
Ja ne vidim nikakve razlike između te 2 situacije. Nadam se da griješim, ali...kakarut je napisao/la: ↑17 sep 2025, 09:27Mnogo brze se ta saga odvila, ovdje da nema šanse nikakve do sad bi bili odbijeniedvaE2 je napisao/la: ↑17 sep 2025, 09:17Stoji mu naša zastava skoro na svim stranicama zato što je u martu dobio pasoš, tj. postao BiH državljanin.
-
- Kontakt:
Tačno je da suštinski nema razlike edvaE2.
-
- Kontakt:
kad se jos nije neko javio, da ima dojavu da nije jos sve gotovo, onda znas da bas nema ni promile sanse 

Ja mislio mustuluk, kakav god
Možel se šta preko Asima sredit?
- BosnianDragon2024
- Kontakt:
Vidjet cemo kakva ce situacija bit sa Svilarom. Ako bude uspješan moze bit dobro za Janelta.
Moze on unajmiti sve advokate svijeta, cisto sumnjam da ce mu proci ovo. Ovo bi bio veci presedan nego da nama daju Janelta.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ma slučaj Janelt je slučaj Kovačević, a ne slučaj Svilar.
Joj kad se sjetim kad sam nekol'ko puta na dan isao na onu stranicu da vidim jesu li ažurirali Janeltov status hehe... kad ono tamo Trinidad i Tobago, Folklandska fckn ostrva, Sao Tome i Principe
-
- Kontakt:
Ma realno, nema teoretske sanse da on zaigra za nas. Da je moguce preko zene igrati za neku reprezentaciju, Arabija i Katar bi davali milione mladim talentima da ožene neku djevojku iz njihovih drzava.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Samo nek jednom odluče, da ili ne. Predugo sve ovo traje
Treba objektivno reci i da bi bilo glupo. Mi bi se prvi smijali da za neku drugu repku igrac dobije pravo nastupa preko zene.19vendetta87 je napisao/la: ↑18 sep 2025, 12:49Ma realno, nema teoretske sanse da on zaigra za nas. Da je moguce preko zene igrati za neku reprezentaciju, Arabija i Katar bi davali milione mladim talentima da ožene neku djevojku iz njihovih drzava.