AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

muha milanez
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la muha milanez » 16 sep 2025, 23:06

ronaldo99 je napisao/la:
16 sep 2025, 18:27
Izgleda da je pao dogovor oko San Sira, idemo skupa sa interom u rekonsrrukciju, grad je napokon pristao na prodaju
Napokon! Fine vijesti, obzirom na stanje San Sira. Kad vidim kakve uslove imaju klubovi poput Evertona, Atletica, Seville i sl. muka me uhvati. Da ne govorim o top klubovima širom evrope.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

enzo777
Kontakt:

Post Postao/la enzo777 » 17 sep 2025, 06:53

Auuu kakav Dušan sinoć. Svaka cast.
Žali što ga nismo doveli za male pare u augustu kad smo mogli. Slijedece sezone ide ili vani ili u Merdu.
Nemamo mi vise para za njegov ugovor, a mogli smo ga dovest za 6 mil + provizija. Al eto nek nama igra Origi, Murata i Abraham Linkoln. Za njih se imalo para, pa gledaj koliko nas na kraju koštaše.
Dušan je mogao lako oduzet poziciju Beboteu, i biti mu prava konkurencija. Al eto mi platismo 38+5 za Nkunku, haj da vidimo sta smo doveli.

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 17 sep 2025, 08:21

Heh kako Milan odmara u toku sedmice tako nisam ni vidio da je krenula l.p, tek jutros vidjeh aaa sinoc l.p.
Malo odmora za nerve makar u toku sedmice, nije ni lose uopste....

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 17 sep 2025, 11:47

A mi eto sa sigurnoscu znamo da bi ga pustili za 6mil, de ba znate i samo da svakojakim natpisima ne mozes vjerovati. Cisto sumnjam u te "informacije".
Dosao bi sigurno da ga se moglo povoljno dobiti i da je ovaj htio razumnu platu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

enzo777
Kontakt:

Post Postao/la enzo777 » 17 sep 2025, 17:53

Nije bas bilo 6 mil. Kolko se sjecam, Juve je tražio 15 mil, Dušan 6 mil godišnje sa porastom svake godine, i navodno obestecenje je trebalo biti za advokate.
Al eto mi smo doveli za neki 40 mil + ugovor + advokati 27 godina Nkunkua koji nije bio potreban Chelseju.
Pod nije potreban znaci nema mjesta u ekipi i treba ga se riješit. Kad se drugi rješavaju mi platimo punu cijenu, a kad se mi trebamo riješit igraca poklanjamo ga drugima.
Dušan je bio pun pogodatak koji smo trebali pametno odigrat i sedmicu prije kraja prelaznog roka uzet, al znaju naši... Kao sto su znali sa Origijem, sa Muratom a onda i sa Abrahamom. Daj Boze da upali ovaj Nkunku i da nesto bude od njega. Za dvije godine odma ga prodat a ne cekat da ga se moras rijesavat za 4 godine na poklanjanje

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 17 sep 2025, 18:22

Za promjenu smo i mi ovaj mercato za otpad uzeli fine pare :)
Il Club più titolato al mondo!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 17 sep 2025, 18:23

Ma nema tu pravila i da si siguran dovodjenjem Vlahovica, kao sto ga se i Juve na sve nacine pokusavao rijesiti s razlogom. Ne znamo da li bi kliknuo kod nas, da li bi svojim temperamentom i ponasanjem dodatno narusio svlacionicu, a i objektivno s kom bi igrao i da je dosao kad konj Pulisica drzi na klupi i igra mi SS Ruben. A jos i povrede nas deru, kad nece onda te nece.

Ali zaletio se Vlah na pocetku sezone, vjerovatno da zaradi jos jedan unosan ugovor naredne sezone u novom klubu.

075 ❤

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 17 sep 2025, 18:36

A previse se zali za Dusanom posle par utakmica. Hvala bogu pa ne dodje kod nas.
Pokidao je on i proslu sezonu jelda 😀
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 18 sep 2025, 11:32

Dok god Konjska glava bude igrala 3-5-2 ja necu gledati tekme, zali Boze clanarine sto sam platio.....u ekpi ima 74 krila i on igra formaciu bez krila....halfovi isto nisu igrali u formaciji 3 pozada, dovoljno je bilo vidjeti kako se gube u prvoj tekmi..... scenarij ide ovako doci ce losi rezultati i onda ce skontati da ne ide 3-5-2, pa ce promjeniti formaciju, ali tada ce vec biti kasno za LP iduce godine i opet ista prica ko svake godine.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 18 sep 2025, 12:49

Problem je sto sam ima samo 3 krila u ekipi, od toga jedan je povrijedjen, a drugi ti mora igrati desnog (wing) beka jer nije na vrijeme doveo adekvatnog beka desno. Jedino doveden Athekame, vjerovatno za rotacije sa klupe jer nije on nikakva sreca, a Jimenez od kojem sam ocekivao da bude u prvih 11 je uspio usreti i sefa i stanicu ponasanjem te ga se poslati na posudbu.

Ma glavonja se sve ukenjati u klubu jer ga je vrijeme pregazilo. Njegova sreca sto i konkurencija za to 4. mjesto nije bajna i trebao bi izgurati to, mada je sramota da nam i ove sezone to bude jedini cilj.

075 ❤

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.