Po meni imas 3 opcije.napoleon72 je napisao/la: ↑17 sep 2025, 07:32Ma samo na Ilidzi negdje, Butmir blizu kampa. Gore prema gradu nemas gdje.Fouzi1 je napisao/la: ↑17 sep 2025, 07:09Stadion nam je potreban i to jako ali sam se uvijek pitao gdje bi se on napravio. Znaci koja bi lokacija bila idealna da se tu nesto napravi a i da bude ljudima lakse dolaziti jer sve to utice na posjetunokee je napisao/la: ↑17 sep 2025, 06:59Ja se nadam da ce (ako dodje) novi investitor razmišljati o unapređenju infrastrukture. Prvenstveno izgradnja stadiona i unapređenje kampa. Jednostavno bez toga dzaba sva ulaganja u prvi tim i dovođenje zvijezda. Na Koševu se ni jedan protivnik ne osjeća kao da je dosao u goste. Stadion se ubio za atletike.
I ne može mi niko reci da mu to nije isplativo, dugoročno ako ima planove itekako jeste. Samo mu treba covjek ili par ljudi koji ce pošteno raditi a ne gledati da otimaju.
Koševo da se srusi i tu napravi, do tada na otoci igrati.
Otoka stadion, ako bi se preko miljacke spojilo sa livadom tamo, vise nego dovoljno prostora za fin stadion 15tak hiljada.. Lokacija idealna, posjeta bi bila odlična sigurno.
Ilidza, negdje oko kampa ili ovamo blize centru Ilidze. Tu moze bez problema. Činjenica jeste da je malo udaljeno od centra ali ko to jos danas pravi novi stadion a da je u centru grada?
Jos jedna idealna lokacija je negdje na prostoru od Fisa do Safeta Zajke ali tu ima dosta za riješiti imovinsko pravih stvari, komplicirano i upitno jel ima prostora..
Nije loše ovako maštati..