Ma ja, svet je lep kada sanjamonokee je napisao/la: ↑17 sep 2025, 08:19Po meni imas 3 opcije.napoleon72 je napisao/la: ↑17 sep 2025, 07:32Ma samo na Ilidzi negdje, Butmir blizu kampa. Gore prema gradu nemas gdje.
Koševo da se srusi i tu napravi, do tada na otoci igrati.
Otoka stadion, ako bi se preko miljacke spojilo sa livadom tamo, vise nego dovoljno prostora za fin stadion 15tak hiljada.. Lokacija idealna, posjeta bi bila odlična sigurno.
Ilidza, negdje oko kampa ili ovamo blize centru Ilidze. Tu moze bez problema. Činjenica jeste da je malo udaljeno od centra ali ko to jos danas pravi novi stadion a da je u centru grada?
Jos jedna idealna lokacija je negdje na prostoru od Fisa do Safeta Zajke ali tu ima dosta za riješiti imovinsko pravih stvari, komplicirano i upitno jel ima prostora..
Nije loše ovako maštati..
Skupa je to igracka, dugorocno bi bila definitivno isplativa al ko kod nas razmislja dugorocno? Svako gleda da se nakrade sto vise dok je tu, yebe mu se sta ostavlja buducim generacijama. Nije nemoguce al nazalost tesko izvodivo.
Btw za Elezija ja ne vjerujem da ce se kod nas naigrat. Em nije klasicni zadnji vezni i bio bi ugusen na toj poziciji, em imas sad Cimirota i Jattu koji ce definitivno bit prva opcija. Recimo da Jattu i ohladi radi onih kartona i svega, opet ostaje cinjenica da momak nije igrac za 4231, nego klasicna osmica, mezzala, neko ko bi se naigrao u 433 ili 352 na koju je i doveden. E sta nam uradi Ismire, yebo te Husref a i ti njega.