Tužilaštvo u bh. gradu tri i po godine ispituje da li su saksije od 1.300 KM preskupe.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pravoslavni teroristi potkopavaju državu. Izgubit ćemo 200 miliona evra, naj3bem im se matere.Na današnjoj sjednici Vijeća ministara Bosne i Hercegovine ponovo je oboren Plan rasta, ključni dokument za pristup sredstvima Evropske unije koja su namijenjena zemljama Zapadnog Balkana.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Znam i ja jednog što je kupio twitter da se može svađati takosoko je napisao/la: ↑16 sep 2025, 14:36Ja znam jednog teskog bogatasa. Po citav dan bio na twiteru, dobio ban pa sad na drugoj drustvenoj mrezi. Svadja se sa ljudima
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
PopiJo s obojicom, opcija d
Sad je misija da ih dovedem za isti roštilj skupa
Obezbjedio sam smještaj u Miamiu i San Diegu, njihovo je samo da izaberu i ponesu meso i pivu
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- bavariapivo
- Kontakt:
To je ta postena grupaRaspisana potjernica za članom grupe "Panter": Armin Berhamović pobjegao u Austriju.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- VivaLaStella
- Kontakt:
taj je kupio twitter da može pobjeđivat u svađamario_Ferdy88 je napisao/la: ↑17 sep 2025, 12:57Znam i ja jednog što je kupio twitter da se može svađati tako![]()
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
E aferimrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑17 sep 2025, 13:00PopiJo s obojicom, opcija d
Obezbjedio sam smještaj u Miamiu i San Diegu, njihovo je samo da izaberu i ponesu meso i pivu![]()
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Kad dolazis? Najbolja IPA pivara je u LA, nije to dalekorio_Ferdy88 je napisao/la: ↑17 sep 2025, 13:00PopiJo s obojicom, opcija d
Obezbjedio sam smještaj u Miamiu i San Diegu, njihovo je samo da izaberu i ponesu meso i pivu![]()
Ima'l 10 godina tome skoro? U city pub-u tocene lagano. Upoznao sam dosta raje s foruma uzivo, samo sto vecina ne pisu vise.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑17 sep 2025, 13:00PopiJo s obojicom, opcija d
Ko je ova zenska sto je umrla dan nakon svadbe sa 25 godina? Sve mi neke vijesti izbacuju o njoj. 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Moguće da je 10ak god, uglavnom vrijeme ponovitialemsa je napisao/la: ↑17 sep 2025, 13:57Ima'l 10 godina tome skoro? U city pub-u tocene lagano. Upoznao sam dosta raje s foruma uzivo, samo sto vecina ne pisu vise.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑17 sep 2025, 13:00PopiJo s obojicom, opcija d
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
KosevoZove
- Kontakt:
Ako mislis na Adnu 26 g iz moje mahale gdje ja zivim, udala se u subotu, u pon umrla( koliko znam da joj pozlilo na svadbi i da su je odveli u KCUS, i vise nije probudila), tuga ostale joj 4 sestre ona je najmladja bila
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Treba to dobro ispitati. Jako sumnjiva situacija. Mozda je otrovana.KosevoZove je napisao/la: ↑17 sep 2025, 15:02Ako mislis na Adnu 26 g iz moje mahale gdje ja zivim, udala se u subotu, u pon umrla( koliko znam da joj pozlilo na svadbi i da su je odveli u KCUS, i vise nije probudila), tuga ostale joj 4 sestre ona je najmladja bila![]()
Koja je razlika?bavariapivo je napisao/la: ↑17 sep 2025, 13:24ako vec razmisljas u tom pravcu, uzmi revolut, bolji su od n26
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
KosevoZove
- Kontakt:
Brate to ti ne bih znao reci, zao mi je mlada brate i to se desi, sta je razlog ne znam, neka joj je vjecni rahmet, vise nema pravila umire raja nebitne godine …Masqareda je napisao/la: ↑17 sep 2025, 15:58Treba to dobro ispitati. Jako sumnjiva situacija. Mozda je otrovana.KosevoZove je napisao/la: ↑17 sep 2025, 15:02Ako mislis na Adnu 26 g iz moje mahale gdje ja zivim, udala se u subotu, u pon umrla( koliko znam da joj pozlilo na svadbi i da su je odveli u KCUS, i vise nije probudila), tuga ostale joj 4 sestre ona je najmladja bila![]()
![]()
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
19vendetta87
- Kontakt:
Bas mi je danas na tiktoku izletio njen video gdje priprema se za svadbu.KosevoZove je napisao/la: ↑17 sep 2025, 21:49Brate to ti ne bih znao reci, zao mi je mlada brate i to se desi, sta je razlog ne znam, neka joj je vjecni rahmet, vise nema pravila umire raja nebitne godine …
Neko je komentarima napisao da je valjda uzimala tablete za smirenje, a imala vec neku srcanu manu.
Sad sta je istina, Bog dragi zna jedino.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
KosevoZove
- Kontakt:
Kazem ti to su sad price, sta je prava istina ne znam, ona ima jos 4 sestre, dvije znam jedna je isla samnom u osnovnu 89 god kao i ja, druga je dosta mladja, ima jedna najstarija, i ova adna im je najmladja bila tuga ….19vendetta87 je napisao/la: ↑17 sep 2025, 21:54Bas mi je danas na tiktoku izletio njen video gdje priprema se za svadbu.KosevoZove je napisao/la: ↑17 sep 2025, 21:49Brate to ti ne bih znao reci, zao mi je mlada brate i to se desi, sta je razlog ne znam, neka joj je vjecni rahmet, vise nema pravila umire raja nebitne godine …
Neko je komentarima napisao da je valjda uzimala tablete za smirenje, a imala vec neku srcanu manu.
Sad sta je istina, Bog dragi zna jedino.
Tako me to potreslo a od mene udaljena 10 min hoda u mahali….
Nema vise pravila samo te poklopi moja pasa….
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 18 gostiju.