Haris Tabaković
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Haris Tabaković
Razbolio se, inače bi bio u prvoj postavi.
Def najgori igrac u historiji repke, racunajuci Jugoslaviju. Ovog napadaca mogu podrzavati samo maloumnici i ljudi sa posebnim potrebama. Dobar za 1860 Munchena i nista vise. Vec od sl sezone igrat ce u Samsunsporu.
Bazdar, najbolji spic na svijetu mora dobiti sansu
Bazdar, najbolji spic na svijetu mora dobiti sansu
-
- Kontakt:
Klupa lagano 

fanaticova zakletva nakon odličnih partija ekserima zakucana za klupu, mijenja ga Japanac neki kažu opasniji od tabaka u skoku
- Beduin
- Kontakt:
Ocekujem osvrt forumskog degenerika, gdje zapelo sa Tabakom?
Cim ga ovaj poceo hvaliti mozes ga j3bat kao i njegovu karijeru.
Cim ga ovaj poceo hvaliti mozes ga j3bat kao i njegovu karijeru.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤

Dobro neko rece, da ga pozove, lik bi pisao da je menadzerski poziv. Mogu misliti kako je ljudima oko njega, kad je ovakav na forumu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Iz novog intervjua za BILD. Sve okej na relaciji njega i selektoraKo vam je uzor?
- To je definitivno Edin Džeko, s kojim sam igrao u reprezentaciji Bosne i Hercegovine. Način na koji radi, kako još uvijek izgleda u svojim godinama… Sada ima 39 godina, ali i dalje pruža vrhunske performanse.
Da li sanjate da igrate na Svjetskom prvenstvu sljedeće godine s Džekom uz sebe?
- Apsolutno! Nažalost, nisam bio dio reprezentacije posljednja tri ili četiri puta. Bosna i Hercegovina je trenutno na prvom mjestu u grupi, s istim brojem bodova kao Austrija. Nadam se da ćemo se kvalifikovati i da će me moji nastupi u Gladbachu “preporučiti” selektoru. To bi bilo ostvarenje sna.

Dobro je da nije pukla tikva trajno. Mislio sam da jestCoolpanda24 je napisao/la: ↑17 sep 2025, 20:09Iz novog intervjua za BILD. Sve okej na relaciji njega i selektora- Apsolutno! Nažalost, nisam bio dio reprezentacije posljednja tri ili četiri puta. Bosna i Hercegovina je trenutno na prvom mjestu u grupi, s istim brojem bodova kao Austrija. Nadam se da ćemo se kvalifikovati i da će me moji nastupi u Gladbachu “preporučiti” selektoru. To bi bilo ostvarenje sna.![]()
Aziz Bekir: 'Ljudi su pričali da nama treba još jedan visok čovjek.Morate biti glupi da mislite tako,a takvih ljudi je puno u BiH'.
Ja bi rekao da jeste i da on samo nije upoznat sa tim. Bez poziva je kako je napustio pripreme izmedju utakmica. Isti slucaj kao Huseinbasic. Pokeras im mozda samo nije javio da su precrtani.Maverick je napisao/la: ↑18 sep 2025, 19:45Dobro je da nije pukla tikva trajno. Mislio sam da jestCoolpanda24 je napisao/la: ↑17 sep 2025, 20:09Iz novog intervjua za BILD. Sve okej na relaciji njega i selektora- Apsolutno! Nažalost, nisam bio dio reprezentacije posljednja tri ili četiri puta. Bosna i Hercegovina je trenutno na prvom mjestu u grupi, s istim brojem bodova kao Austrija. Nadam se da ćemo se kvalifikovati i da će me moji nastupi u Gladbachu “preporučiti” selektoru. To bi bilo ostvarenje sna.![]()

Konto sam da je napustio zato sto se brecno i odlucio da nec vise da se odzivaMasqareda je napisao/la: ↑18 sep 2025, 19:56Ja bi rekao da jeste i da on samo nije upoznat sa tim. Bez poziva je kako je napustio pripreme izmedju utakmica. Isti slucaj kao Huseinbasic. Pokeras im mozda samo nije javio da su precrtani.Maverick je napisao/la: ↑18 sep 2025, 19:45Dobro je da nije pukla tikva trajno. Mislio sam da jestCoolpanda24 je napisao/la: ↑17 sep 2025, 20:09
Iz novog intervjua za BILD. Sve okej na relaciji njega i selektora![]()
![]()
Aziz Bekir: 'Ljudi su pričali da nama treba još jedan visok čovjek.Morate biti glupi da mislite tako,a takvih ljudi je puno u BiH'.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot], kakarut i 37 gostiju.