Taj svugdje mora nos ugurati. Fakat lik umislio da je skaut reprezentacije.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ma kakva A reprezentacija Njemacke. Ima šanse kao Burnic i Huseinbasic sto su imali pa došli nama. Bukvalno će ista situacija biti i sa ovim.
Veca mi je misterija kako skoro svaki igrac prica sa njim.19vendetta87 je napisao/la: ↑17 sep 2025, 22:43Taj svugdje mora nos ugurati. Fakat lik umislio da je skaut reprezentacije.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa sto vam je problem Belmin? Momak radi super stvari, ovi momci ga cijene i vole, fakat ne vidim razlog za prozivanje.
Mozda ima nesto sto ne znam, naravno, ali po svemu sudeci, momak je napravio vise za reprezentaciju od svih nas s foruma zajedno (osim Brigadira, jasno
).
Mozda ima nesto sto ne znam, naravno, ali po svemu sudeci, momak je napravio vise za reprezentaciju od svih nas s foruma zajedno (osim Brigadira, jasno
Belmin je attention whore.DamirT je napisao/la: ↑17 sep 2025, 22:46Veca mi je misterija kako skoro svaki igrac prica sa njim.19vendetta87 je napisao/la: ↑17 sep 2025, 22:43Taj svugdje mora nos ugurati. Fakat lik umislio da je skaut reprezentacije.
A otkud priča da nije zainteresovan?
- BenjooJutub
- Kontakt:
Kako niste do sad skontali da je Belminu brat Nikola Vasilj? Bulvalno su identični

-
- Kontakt:
Ma nemam pojma, ali frajer samo ceka kad ce neka drama nastati da se on prvi moze javiti preko instagrama i obratiti javnosti.DamirT je napisao/la: ↑17 sep 2025, 22:46Veca mi je misterija kako skoro svaki igrac prica sa njim.19vendetta87 je napisao/la: ↑17 sep 2025, 22:43Taj svugdje mora nos ugurati. Fakat lik umislio da je skaut reprezentacije.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- invincible1921
- Kontakt:
Nemoj molim te...jedan od vecih panjeva sto ne igro za rep
=\_1921_/=
Nije on tolko loš, španska škola tika taka.. Al nek Barba procjeni, ja mu vjerujeminvincible1921 je napisao/la: ↑18 sep 2025, 12:17Nemoj molim te...jedan od vecih panjeva sto ne igro za rep

Pa kada su vrli selektori i njega na krilo bacali.invincible1921 je napisao/la: ↑18 sep 2025, 12:17Nemoj molim te...jedan od vecih panjeva sto ne igro za rep
- Beduin
- Kontakt:
Zar se lik nije oprostio od repke i rekao da vise nece nastupati nakon onih problema sa Mehom?
A i nema od njega nista, kao da ne pratite fudbal. Mi idemo u podmladjivanje ekipe i stvaranje za buducnost, u suprotnom bi i bolje od njega ponovo pozivali.
A i nema od njega nista, kao da ne pratite fudbal. Mi idemo u podmladjivanje ekipe i stvaranje za buducnost, u suprotnom bi i bolje od njega ponovo pozivali.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Slabo znas o fudbalu ako mislis da od Kodre Jr. ništa nema.

- Beduin
- Kontakt:
Svoj ti pos'o
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Te fazone smo u ratu furati, glupane glupi. Odj3bi jednostavno sa tim upadicama, ako ne znas komunicirati i uvazavati tudje mislienje, j3bo te Fanatic da te j3bo koji te iskopira.
075 ❤
075 ❤
- invincible1921
- Kontakt:
Lik nije znao primit loptuDrum je napisao/la: ↑18 sep 2025, 15:07Pa kada su vrli selektori i njega na krilo bacali.invincible1921 je napisao/la: ↑18 sep 2025, 12:17Nemoj molim te...jedan od vecih panjeva sto ne igro za rep
=\_1921_/=
Drago mi je što sve manje na spisku ima igrača iz žabokrečine zvane Turska liga, još da se bi otarasit ovog Hajradinovića, a Mujakića neka..on je ipak fajter i dobar je bori se + mu žena ne kuka preko društvenih mreža kad je na klupi.
Solidan igrač za zakrpiti neku poziciju u zadnjoj liniji, al sve drugo po meni nije rješenje.
Bio sam protiv Austrije odmah iza naše klupe. Nekoliko puta je imao bukvalno dulum terena ispred sebe, čist prostor, samo da krene. On stane, okrene se i vraća loptu nazad. Čak mu je i Sergej kasnije išaretio rukama da ide, da je imao prostora.
Ubjedjen sam da je SEO igrao da bi nam to dalo širinu u igri ofanzivno i nema šanse da bi zijanili.
Ovi se uopšte nisu bojali Mujakica i njegovih prodora, tj. nedostatka istih.
Cim stane neko na 5m od njega on vraća loptu nazad.