Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Easy 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Virgil najveći.
Hhaha koji clutcheri.
Hahaha osvajamo ove godine sve lagano 

Bradley tata.
Evo i Nunez vibes malo.
U ovoj sezoni se defitnivno ostaje bez kose i dozivljava zivcani slom
Srce, čast i ponos!
Ne znam sta se desi pa ovako padnu svaku utakmicu, kao da vezni red ostane totalno bez energije a odbrana nekakva smotana pogubljena.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Uopšte se nisam nervirao na kraju. Ali u jednu ruku sam pomislio da i ne treba da dobijemo, a u drugu ruku sam bio siguran da ga dajemo do kraja.
Alexis bi mogao lako ispasti iz prve postave.
Ne znam stvarno kako je moguce da smo svaku tekmu dobili nakon 80te minute, ali gledas i osjetis da ce pasti gol.
Ne znam stvarno kako je moguce da smo svaku tekmu dobili nakon 80te minute, ali gledas i osjetis da ce pasti gol.
Samo opusteno, moraju momci da izgrade mentalitet nakon prošle sezone
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- JayCatwright
- Kontakt:
Nije istina. Prvi gol primili zbog nedostatka koncentracije, a drugi čista odbica, čak bih rekao da smo dominirali 85 minuta danas, nisam uopće primijetio da je vezni red ostao bez energije, ni blizu toga.
Relano ovo nam je jedna od boljih utakmica ove sezone. Pressing je bio odlican, kreiralo se dovoljno zicera, ali je zavrsnica izostala. I golove koje smo primli nisu rezultat neke lose igre, nego sto onaj cigan iz pastete iskoci i nekako zabije. Nismo imali one crne minute kao protiv Palacea, Bournemoutha ili Newcastlea.
Ova ekipa jos nije otkljucala ni pola svog potencijala. Bukvlano smo vulkan u kojem se lava nakuplja i samo ceka da eruptira. Dobra je stvar sto u tom procesu opet pobjeđujemo.
Isak klasa bice top samo dok jos malo uhvati takmicarski ritam, a Witrz samo treba da procepi.
Ova ekipa jos nije otkljucala ni pola svog potencijala. Bukvlano smo vulkan u kojem se lava nakuplja i samo ceka da eruptira. Dobra je stvar sto u tom procesu opet pobjeđujemo.
Isak klasa bice top samo dok jos malo uhvati takmicarski ritam, a Witrz samo treba da procepi.
Srce, čast i ponos!
- SoloControTutti
- Kontakt:
Doziraju definitivno energiju i zalaganje, presing 100% rade u intervalima to se vidi medutim previse velike razlike postoje na momente gdje kao boxer kad treba daha nasloni se na uze od ringa i eskivira samo sto ovi primaju po dva komada od Bour. Newca. i Atletica i onda na kraju krenu da nokautiraju protivnika. Prvi gol jeste greska komplet ekipe jer su svi zaspali cekali zvizduk za pol. Drugi je gol osim sto je malo nafaka ali su dopustili da Atleti nametne blagi tempo par minuta kao i u ligi Newc. i Bourn. To se ne smije desavati bas ovako u ovom obliku, vise balansa i fokusa, ostrine i zustrine fali u tim intervalima.
Nadam se da je samo laganiji start sezone, pozitivno u svemu je sto ovo moze da kreira odlican mentalni sklop za nastavak sezone i gradi duh ekipe samo sto treba preuzimati vise kontrole s vremenom i rutinirati ekipe kako sezona odmice.
Salahu se igra LP zeli je uzeti ove sezone to se vidi, mogao je zavrsiti tekmu s jos jednim golom i asitencijom lagano, steta ali idemo dalje.
Nadam se da je samo laganiji start sezone, pozitivno u svemu je sto ovo moze da kreira odlican mentalni sklop za nastavak sezone i gradi duh ekipe samo sto treba preuzimati vise kontrole s vremenom i rutinirati ekipe kako sezona odmice.
Salahu se igra LP zeli je uzeti ove sezone to se vidi, mogao je zavrsiti tekmu s jos jednim golom i asitencijom lagano, steta ali idemo dalje.
Bravo.. To je poenta, za razliku od onog perioda pod vodstvom Kloppa, pod vodstvom Arnea ne srljamo bezglavo svih 90minuta nego doziramo presing, rezultat toga = manje povreda, u finišu imamo snage da fizički pregazimo ekipe i stvaramo šanse ako je potrebno.. Jer smo i sami fizički prespremni kao ekipa i takvi su nam skoro svi igrači.SoloControTutti je napisao/la: ↑17 sep 2025, 23:24Doziraju definitivno energiju i zalaganje, presing 100% rade u intervalima to se vidi medutim previse velike razlike postoje na momente gdje kao boxer kad treba daha nasloni se na uze od ringa i eskivira samo sto ovi primaju po dva komada od Bour. Newca. i Atletica i onda na kraju krenu da nokautiraju protivnika. Prvi gol jeste greska komplet ekipe jer su svi zaspali cekali zvizduk za pol. Drugi je gol osim sto je malo nafaka ali su dopustili da Atleti nametne blagi tempo par minuta kao i u ligi Newc. i Bourn. To se ne smije desavati bas ovako u ovom obliku, vise balansa i fokusa, ostrine i zustrine fali u tim intervalima.
Bilo je perioda pod Kloppom koje ce rijetko dostici ikad ijedna ekipa Liverpoola. 103/105 bodova u ligi je nesto sto mozda nijednom treneru vise nece uspjeti, a tu je bilo kasnih golova koliko ti volja.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Skontaces o cemu ti pricam kad osvojimo ligu ove sezone, a i sezonu poslije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.