Po dva metra raspona uzimaju, standardna politika. Ovdje ako ima 500 ljudi ja sam Ronaldo. Njima je gostovanje u Tuzli bilo kao da gostuju Realu. I ovo ponos Zenice, Bože sačuvaj.
Prva Liga FBiH 2025/26
Moderator/ica: GracanicaAA
- Quartararo
- Kontakt:
Re: Prva Liga FBiH 2025/26
Po dva metra raspona uzimaju, standardna politika. Ovdje ako ima 500 ljudi ja sam Ronaldo. Njima je gostovanje u Tuzli bilo kao da gostuju Realu. I ovo ponos Zenice, Bože sačuvaj.
Nemoj bit retard kao ovaj dole debil , napisano je da taj dio prima 500 ljudi s obzirom po slici ima 90% popunjenosti tako sam i napisao oko 400 momaka
Debilu retardirani nas bude svako gostovanje kao u tuzli a na nekima i po 2500 ljudi, sto ti hos nisi dozivio da gledas utakmicu gdje prisustvujw 2500 ljudi.Quartararo je napisao/la: ↑17 sep 2025, 13:38![]()
![]()
Po dva metra raspona uzimaju, standardna politika. Ovdje ako ima 500 ljudi ja sam Ronaldo. Njima je gostovanje u Tuzli bilo kao da gostuju Realu. I ovo ponos Zenice, Bože sačuvaj.![]()
I da sto bi brat zamorano napisao pospricam te po zvaljama kad me protjera ono najrjedze moguce
- LavoviGabela
- Kontakt:
malo te je.b.e matematika, nepunih 9 redova, pa nek je 30 stolica u redu, koliko je toconvict35 je napisao/la: ↑17 sep 2025, 14:09Nemoj bit retard kao ovaj dole debil , napisano je da taj dio prima 500 ljudi s obzirom po slici ima 90% popunjenosti tako sam i napisao oko 400 momaka
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Lažu kad zinu.LavoviGabela je napisao/la: ↑17 sep 2025, 15:01malo te je.b.e matematika, nepunih 9 redova, pa nek je 30 stolica u redu, koliko je to![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Moze slika Fukara iz Gabele ako nije problem?Sky9 je napisao/la: ↑17 sep 2025, 15:14Lažu kad zinu.LavoviGabela je napisao/la: ↑17 sep 2025, 15:01malo te je.b.e matematika, nepunih 9 redova, pa nek je 30 stolica u redu, koliko je to![]()
![]()
nema 400-500, ali nije ni 70, istina je uglavnom na pola puta, tu je cca 200-250 ljudi....i da, malo je.
Dosta raje je preslo na zapad i bitna je cifra na zapadu, a njoj mogu zaviditi svi osim top 3-4 kluba u drzavi.
na gostovanju je vise raje jer su zajedno u grupi robijasi i raja sa zapada.
Zenica je takva, rezultati dosta kroje brojke na tribinama. Ova losa predstava protiv banovica bi mogla imati los impakt pred stupcanicu osim ako se nekako donesu 3 boda iz gracanice...a to ce biti jako tesko.
Ekipa je puno bolja nego prosle sezone, treba jos malo da neki poput Delica i Kalesica kliknu i top 3 je sigurica. Hoce li biti nesto vise, ko zna.
Da, golman Culov u ova 4 kola nije pokazao da je bolji od Durme, a jos je i kepec kao i ovaj:-)
Dosta raje je preslo na zapad i bitna je cifra na zapadu, a njoj mogu zaviditi svi osim top 3-4 kluba u drzavi.
na gostovanju je vise raje jer su zajedno u grupi robijasi i raja sa zapada.
Zenica je takva, rezultati dosta kroje brojke na tribinama. Ova losa predstava protiv banovica bi mogla imati los impakt pred stupcanicu osim ako se nekako donesu 3 boda iz gracanice...a to ce biti jako tesko.
Ekipa je puno bolja nego prosle sezone, treba jos malo da neki poput Delica i Kalesica kliknu i top 3 je sigurica. Hoce li biti nesto vise, ko zna.
Da, golman Culov u ova 4 kola nije pokazao da je bolji od Durme, a jos je i kepec kao i ovaj:-)
Hajde sto vrijedja nego i halucinira.....maksimalno ih ima 200, pa nije niko slijep.....na kraju nije bi bitno koliko ih ima na tribini, navijaju za svoj klub....ovdje nije niko u nekom tifo fazonu.....na Tusnju ih je bilo oko 400 sto je za svaki respekt, malo objektivnosti od strane navijaca Celika.LavoviGabela je napisao/la: ↑17 sep 2025, 15:01malo te je.b.e matematika, nepunih 9 redova, pa nek je 30 stolica u redu, koliko je to![]()
Još jednom, dokazano.Bolesni, poremećeni, beskarakterni, podmukli, gadni, zlobni, ljubomorni, zavidni, odvratni... a uz to sa - ispod 50% popunjenošću vilice zubima.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
I ovo đubre izdajničko je, ni manje ni više, zenićanin.Tarik Biberović spremno čeka dres Turske: "Ponosan sam na svoju braću"
Nikakvo iznenađenje...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Quartararo
- Kontakt:
- Quartararo
- Kontakt:
Ne mogu da objasnim sam sebi fenomen zvani "kampiranje zenicana na Slobodinoj FB stranici".....odem na njihovu FB stranicu i vidim mrtvilo, cinjenica je da ih puno vise zanima Sloboda i dogadjanja u Slobodi nego njihov klub. Sta reci.... 
Opet debilu da ti pojasnim to su prodate ulaznice a ne sezonske koje se ne ubrajaju kako na jugu tako ni na zapadu retardu bez mozga
- Quartararo
- Kontakt:
Uaaa uaaa 500 nas bilo.

Hocel fukarescina postavit slike sa gostovanja u Gabeli??
Naravno da nece jer ih nije ni bilo
Nijedno gostovanje nisu odradili vec godinama
Opet se voze u busu gradskog rivala i ovim papcima to ne smeta, jos odobravaju, ne smeta im
Naravno da nece jer ih nije ni bilo
Nijedno gostovanje nisu odradili vec godinama
Opet se voze u busu gradskog rivala i ovim papcima to ne smeta, jos odobravaju, ne smeta im
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.