Tako je brate

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Tako je brate
Evo malo isjecaka, mogao je glatko zabiti 3 komada
Borac bi uskoro mogao oboriti klupski rekord – u pitanju je debitant od samo 16 godina
Prema saznanjima portala ****, talentovani omladinac Matej Deket nalazi se pred velikim korakom u karijeri. Naime, iz izvora bliskih klubu dolazi informacija da bi mladi fudbaler mogao debitovati za prvi tim Borca u meču protiv Rudara iz Prijedora.
Deket 1. oktobra slavi 16. rođendan, a svega tri dana kasnije (4. oktobra u 17:00 sati) mogao bi upisati historijski nastup i postati najmlađi debitant u seniorskoj ekipi banjalučkog kluba.
U pravu si s ovim.bhfanatic14 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 13:27Malic Bazdar i Kospo trebaju da igraju za u21 da je ovo sportska drzava sa sportskim ambicijama i sa mentalnom cistom glavom razmisljanja. Plus neka se pokazu da su bolji od cvecke luke msiimovica dragulja iz prijedora.
Nema hoce nece ,moras !!! Kako je mogo Tarik igrat u19 i u21 iz juventusa??? Bolji igrac tri puta od svih nabrojanih. I nije plako i bunio se nego radio i igro. Mene boli ovaj nerad i ove stoke koje sjede u savezu i ovi anti treneri koji vode mlade selekcije pogotovo u21 koja treba biti glavna da se na nju gleda zbog A selekcije.DamirT je napisao/la: ↑22 sep 2025, 13:35E da se i ja sa Fanatikom slozim. Imali bi mi dosta jacu u21 selekciju da svi ti zele igrati za nju. Kod nas samo hoce ako obecas A selekciju. Evo Kospo, nicim nije zasluzio ovaj sad poziv. Sta fali da ga zovu u u21, pa ti kad budes igrao seniorski fudbal, dobit ces poziv u A selekciju. Malic isto tako.
Sad da ih zovu tamo, ovi bi bez razmisljanja odbili, jer im je ispod casti igrati tamo. Nije to toliko bas ni do selektora. Istina da je menadzerski poligon, ali nece ni da ih zovu jer bi ovi odbili vjerovatno poziv.
Sve si u pravu, ali tesko da cemo mi docekati taj dan kad kod nas sve bude islo kako treba.bhfanatic14 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 13:44Nema hoce nece ,moras !!! Kako je mogo Tarik igrat u19 i u21 iz juventusa??? Bolji igrac tri puta od svih nabrojanih. I nije plako i bunio se nego radio i igro. Mene boli ovaj nerad i ove stoke koje sjede u savezu i ovi anti treneri koji vode mlade selekcije pogotovo u21 koja treba biti glavna da se na nju gleda zbog A selekcije.DamirT je napisao/la: ↑22 sep 2025, 13:35E da se i ja sa Fanatikom slozim. Imali bi mi dosta jacu u21 selekciju da svi ti zele igrati za nju. Kod nas samo hoce ako obecas A selekciju. Evo Kospo, nicim nije zasluzio ovaj sad poziv. Sta fali da ga zovu u u21, pa ti kad budes igrao seniorski fudbal, dobit ces poziv u A selekciju. Malic isto tako.
Sad da ih zovu tamo, ovi bi bez razmisljanja odbili, jer im je ispod casti igrati tamo. Nije to toliko bas ni do selektora. Istina da je menadzerski poligon, ali nece ni da ih zovu jer bi ovi odbili vjerovatno poziv.
Sramota je da nas svi buse kao da smo san marino a uvijek mozemo imat jaku u21 uvijek !!!
Eto za pocetak taj trojac mora igrati u21 ove kvale. Mora da smo normalna zemlja.